ΓΙΑ...ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΡΕΕΕ!!!!!

• Οι σπατάλες της προεδρίας της ΕΕ!
• Πανω, απο ενα εκατομμύριο ευρω!
• Εδω, δεν έχουμε να φάμε...

      
 Έρχεται ο νέος χρόνος!
 Μας..."μπαίνει", η μάλλον θελουμε να μας..."μπει",γεμάτος ελπίδες για κατι καλύτερο! Οχι, δηλαδη, πως θα αλλάξει η κατάσταση; Αλλα η αισιοδοξία, ποτε δεν...έβλαψε!.. Ετσι, δεν ειναι; 
           Το 2014, που ειναι πολυ κοντα, η χωρα μας, θα κανει μια προσπάθεια, να σταθει στα...πόδια της! Μα θα μου πείτε, οτι ειναι...γυάλινα!!! Εδω θα δούμε ολοι,  το   "ποσα...απίδια πιάνει ο σάκος...", οπως πολυ πολυ σοφά λέει ο λαός μας!.. Εδω θα μάθουμε, εαν...μάθαμε απο το...πάθημα μας!.. 
           Μέσα στο 2014, έχουμε και εκλογές για την Ευρωβουλή! Εκλογές, οχι δημοψήφισμα, οπως ακριβώς θελει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα "εκλογές - δημοσκόπηση"!!! Γιατι ναι! Αυτές οι εκλογές, ειναι το σωστο, το αληθινο γκάλοπ! Ενα γκάλοπ που βγαινει, υστερα απο την αποφαση του λαου! Και φυσικα οχι απο καποια εταιρεία, την οποια πλήρωσε ο...ενδιαφερόμενος! Εδω δεν υπάρχουν ψέματα!.. Και ακομα, Παραλληλα, με τις Ευρωεκλογές, θα γινουν οι εκλογές για την αναδείξει των νέων αρχόντων της Περιφέρειας (οι Περιφερειάρχες...) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (των δημάρχων...), με το νεο εκλογικό σύστημα! 
           Και με τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας, ο λαός θα δώσει την δικη του απάντηση, τοσο στην Κυβερνηση, οσο και στην Αντιπολίτευση! Τωρα αποφασίζει ο "Κυρίαρχος Λαος..."!!! Ε, μια φορα στα...τέσσερα χρονια, που ενίοτε δεν ειναι ουτε δυο, αλλα τέλος πάντων, ολοι εμεις γινόμαστε, παίρνουμε τον τίτλο του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ!!! Ετσι; Εεε;   "Κοντός ψαλμός Αλληλούια", δεν λέμε;
   
    



 Ομως!
  Ομως, το θεμα μας σημερα ειναι άλλο! Και μαλιστα πολυ πολυ σοβαρο!!! "Καίει! Ναι καίει, στην κυριολεξία! Ο λόγος για την ανάληψη της προεδρίας της Ενωμένης Ευρώπης! Και θα μου πει, κάποιος... "Ειναι κακο αυτο;"! Και βεβαια οχι! Αντίθετα μαλιστα! Μπορει να μας βγει...σε καλο!.. Λέμε τωρα...  Στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό-απολογισμό και θα δούμε τι χάσαμε και τι κερδίσαμε!
Αυτο ειναι το σωστο...
            Δεν θα σχολιαζα σημερα τιποτα, εαν δεν...έπεφταν στα χέρια μου κάποιες αποφάσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργου Εξωτερικων, του Βαγγελη Βενιζέλου! Αποφάσεις, που ειναι βέβαιον πως θα σχολιαστούν, θα κατακριθούν πιο σωστα, απο όλους!!! Σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές, εγκρίνεται-δαπανάται, ενα εκατομμύριο ευρω, για...ΓΡΑΒΑΤΕΣ και ΦΟΥΛΑΡΙΑ!!!!! Βεβαια το κονδύλι που εγκρίθηκε για την αγορά αυτών των...αξεσουάρ, ξεπερνά τις 147.600 ευρω!!! Διόλου ευκαταφρόνητο!!! Αλλα ρεεε μαγκες, εκει στο ΥΠΕΞ, τι χρειάζονται τόσες πολλες γραβατες και φουλάρια; "Μα, ειναι για την κάλυψη των εθιμοτυπικών αναγκών", θα μας απαντήσουν... Και εμεις σιγά μην τους πιστέψουμε!!!!! Ενα άλλο τεράστιο πόσο που εγκρίθηκε (98.400 ευρω!!!) ειναι για ενοικίαση επίπλων! Ρεεε με αυτές,  τις εκατο χιλιάδες ευρω, θα αγοράζαμε χιλιάδες έπιπλα! Δεν θα τα ενοικιαζαμε!!!  Αλλα...κάποιο "λάκο εχει η...φάβα", οπως τονίζει ο λαός μας! Αυτα τα έπιπλα θα τοποθετηθούν στο Ζάππειο Μέγαρο, οπου θα γινεται η υποδοχή, αλλα και οι Συνεδριάσεις των ξένων ηγετών!..  Εγκρίθηκαν ακομα, αλλες 18.000 ευρω για...έπιπλα!!! Και αλλα έπιπλα; Γιατι; Τι...έπιπλα, ειναι αυτα; Και που θα τοποθετηθούν; Υπαρχει κάποιος, για να μας δώσει απαντησεις; Λεω τωρα... Υπαρχει ενα ακομα κονδύλι, 49.200 ευρω, για λειτουργικά έξοδα της ιστοσελίδας!!! Εδω θα μου πείτε οτι εγκρίθηκαν 12.300 ευρω, για τον σχεδιασμό του...λογότυπου της ελληνικής προεδρίας!..  Α, να μη το ξεχάσω... Εγκρίθηκε και  ενα κονδύλι των 147.600 ευρω (ολα τα ποσα, τα μεγάλα ειναι 147.600 ευρω! Δεν σας κανει αυτο, εντύπωση; Ε;), για την ενοικίαση συνεδριακού μεταφραστικου εξοπλισμού στο Ζάππειο Μέγαρο! Ακομα θα πληρώσουμε 155.650 ευρω, για την εκτέλεση εργασιών ανακαίνισης χρωματισμων, στο Ζάππειο!!! Επίσης εγκρίθηκαν αλλα 147.600 ευρω, για προμήθεια πληροφοριακού εξοπλισμού!!!!! Να σας αποκαλυψω ακομα οτι εγκρίθηκαν, απο τον κ. Βενιζελο και αλλες 300.000 ευρω για την "πληρωμή λοιπών μισθωσεων..."!!!!! Τωρα τι ειναι αυτές οι...λοιπές μισθώσεις, δεν ξέρω!. Θα...δειξει το πράγμα! Θα δειξει... Ολα αυτα τα κονδύλια μας κανουν ενα εκατομμύριο ευρω! Και ειναι χρήματα, που βγαίνουν, απο τις...πληγές τις...βαθιές, τις μεγάλες πληγές των Ελλήνων!!!  Και όλοι φωνάζουν...  ΓΙΑ...ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΡΕΕΕ!!!!  Για...γραβατες, τόσα χρήματα; Τόσες χιλιάδες ευρω και τα παιδια μας πεινάνε; Ντροπη! Ντροπη ρεεε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου