ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!

• Καταθεση ψυχής!
• Η Βραζιλία μας περιμένει!
• Ο Ελληνας γεννημένος νικητής!

     
     
 Ναι!
 Ναι με..."σφραγισμένα" τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, (γνωστο Μουντιάλ), που διεξάγεται σε λίγους μήνες στην....ποδοσφαιρομανα (μπορει η  Αγγλία να ειναι η μητέρα του ποδοσφαίρου...,η Βραζιλία ομως "γεννάει" μεγάλα ταλέντα,,που εχουν κατακλύσει όλο τον κοσμο...), στην...ποδοσφαιρομανα, στην Βραζιλία!..
           Οχι!
           Οχι, η..."θεώρηση των διαβατηρίων", δεν ηταν τοσο εύκολη, οσο φαίνεται!.. 
           Ειναι γεγονός οτι περάσαμε "δια πυρός και σιδήρου"! Περάσαμε απο πολλες δυσκολίες και τα καταφέραμε! Καταφέραμε να πάρουμε ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ, την πρόκριση, για τους τελικούς!.. Και ναι... Δείξαμε χαρακτήρα! Ολοι κατάλαβαν τι σημαίνει ελληνική ψυχη! Πήραν το...μήνυμα τους! Οτι η Ελλάδα δεν ηταν (εδω και χρονια, απο το 2000 και μετα...) πια ο...φτωχός συγγενής! Ιδιαίτερα τότε, το 2004, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, μέσα στην Πορτογαλία (στον τελικο νικήσαμε την διοργανώτρια χωρα με 1-0!!!) είδαν ολοι πως η Ελλάδα της εφταρας, είχε πλεον περάσει στα... αζήτητα!!!
           



Ετσι, ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ!!! Κατι που το ζούμε έντονα απο το 2004 και μετα!!! Ανεβηκαμε κατηγορία! Πήραμε πολλούς πόντους και φθάσαμε ψηλα, τοσο στην βαθμολογία της Ευρώπης, οσο και στην Παγκόσμια!.. Και ολοι, στον κοσμο όλον, ναι ναι, μιλάνε με θαυμασμο για το ελληνικο ποδόσφαιρο! Βεβαια για αυτο εχουν φροντίσει και φυσικα φροντίζουν και οι ελληνικές ομάδες, με πρώτο τον πρωταθλητη και κυπελλουχο Ολυμπιακο (πιο παλια ο Παναθηναικος, και η ΑΕΚ...) που "γράφει" μια χρυση πορεία, στο Τσάμπιονς Λινγκ, που τα αποτελεσματα, εχουν δώσει πολλούς βαθμούς στην χωρα μας! Το ίδιο κανει και ο άλλος εκπρόσωπος μας στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ, ο οποιος στο Γιουρόπα Λινγκ, πηγαίνει υπέροχα...  Βλέπετε ο Έλληνας ειναι γεννημένος νικητής!..
          

 Ομως!
           Ομως σημερα τα ΜΠΡΑΒΟ, τα εκατομμύρια ΕΥΓΕ, ειναι ΜΟΝΟ για την εθνική μας ομάδα! Για αυτα τα ελληνόπουλα, που σε κάθε παιχνίδι καταθέτουν την ψυχη τους για την νίκη! Με αποτέλεσμα η Ελλάδα να ακουστεί παντου! Και φυσικα να την θαυμάσουν και να την θαυμάζουν ολοι! Δείξαμε και δείχνουμε την αξία μας! Είμαστε και οι ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!! Οχι εμεις! Αλλα τα παιδια μας! Οι παίκτες μας! Τα παιδια αυτα που μας εχουν κανει υπερήφανους!.. 
           Ζούμε στιγμές μεγαλείου!
           Τα πανηγύρια συνεχίζονται! Και θα συνεχιστούν για πολυ ακομα! Ειναι μέσα στην ψυχη του Ελληνα! Γιατι ακομα και εδω δείχνουμε την μεγάλη αξία μας! Το τι αξιζουμε, δηλαδη...
           Τωρα!
           Τωρα, πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε στην Βραζιλία, να δείξουμε πως αξιζαμε αυτής της δύσκολης, αλλα δίκαιης πρόκρισης... Φθάσαμε στην κορυφή! Και εδω ειναι τα δύσκολα! Το πως, θα κρατηθουμε, εκει πάνω... Γιατι, αν δεν γινει αυτο, τότε η κατρακύλα θα ειναι μεγάλη και ανεπανόρθωτη!.. Ήρθε η ώρα να δείξουμε και στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα το πόσο πολυ αξιζουμε... Επαναλαμβάνω! Ο Ελληνας ειναι γεννημένος νικητής!!! Και παντου και παντοτε το δείχνει!.. Ετσι λοιπον...
           Και στην Βραζιλία...
           ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου