ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

• "Οδηγία", να μην κανουν τον σταυρό τους!
• Δεν πρέπει να...προκαλούν!
• Απίστευτη προτροπή!

     
     
"Μην προκαλείτε, κάνοντας τον σταυρό σας!.."!!!
           Αυτη ηταν η...οδηγία που έδωσε πριν λίγες ημέρες στους διαιτητές ποδοσφαίρου της σούπερ λιγκας, οχι ενας οποιασδήποτε, αλλα ο υπεύθυνος ορισμών! Ναι! Ναι διαβάσατε πολυ, πολυ σωστα!!!
           Η απίστευτη αυτη πρόταση, οδηγία προς τους...ναυτιλομένους.  συγγνώμη προς τους ρεφερυ δόθηκε κατα την διάρκεια μαθημάτων επιμορφωσης, που έγιναν στην...Ερέτρια!.. Το...τερπνόν, παει με το...οφελημον, βλέπετε!!!! 
           Ο σκοπός των μαθημάτων αυτών, ηταν οι διαιτητές να...φρεσκάρουν τις γνώσεις τους και φυσικα να περιορίσουν τα λάθη τους!!! Να εφαρμόζουν δηλαδη, οσο καλύτερα μπορούν, πιστά πιο συγκεκριμένα, τον κανονισμό, ετσι ώστε να μην γίνονται αυτοι (οι διαιτητές, δηλαδη!..) "οι πρώτοι...,οι πρωταγωνιστες του αγώνα"!!!
          


Και ειναι λογικά να γίνονται τέτοιου είδους εκπαιδευτικά σεμινάρια! Ιδιαίτερα σε διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας, της Σούπερ Λιγκας, προκειμενου να μειωθούν τα "ανθρώπινα λάθη" σε εναν αγώνα! Εκεινο ομως που δεν κατάλαβα ειναι, το γιατι το συγκεκριμένο σεμινάριο, πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια! Εκτός και εαν κάποιοι απο την διοίκηση της διαιτησίας, είχαν λόγους, ώστε το σεμινάριο να γινει εκει!.. Υπαρχει κάποιος που μπορει να μου δώσει μια πειστική εξήγηση; Ε;
           Υπαρχει βεβαια ενα...σενάριο, που λέει οτι ο υπεύθυνος ορισμών διαιτησίας απο τον σύνδεσμο Βοιωτίας (Βοιωτια με την Εύβοια ειναι δίπλα-δίπλα!!!), ο κ. Καλύβας (εαν λεω καλα το όνομα του) θέλησε να γινει στην Ερέτρια, για να...αναπνεύσουν "καθαρό αερα" οι διαιτητές!!! Δεν το λεω για πλάκα!!! Υπαρχει και αυτη η αποψη!.. Δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας!!! Ετσι; Αλλωστε περιμένω μια απαντηση απο τους υπεύθυνους διαιτησίας!..
           Το ζητούμενο σημερα ειναι η...οδηγία που δόθηκε πόσο τους διαιτητές! Μια οδηγία πρόκληση! Μια απίστευτη προτροπή! Και η πλάκα ειναι οτι δεν είδα καποια απο τις αθλητικές, η ακομα και απο τις πολιτικές εφημερίδες, να...καυτηριαζουν την καταπτυστη αυτη οδηγία, με την οποια   "απαγορεύεται ο διαιτητής να προσεύχεται..."!!!!! Ναι ο κύριος αυτός, ο οποιος δήλωσε "βαθιά θρησκευόμενος" (τωρα τι σόι πίστη ειναι αυτη δεν μπορω να καταλάβω...) τους ζήτησε "να μην προκαλούν κάνοντας πριν απο το σφύριγμα της έναρξης ενός αγώνα, τον σταυρό τους!.."!!!!! Τι άλλο θα ακούσω Θεέ Μου!.. Το ζήτησε αυτο ο κ. Καλύβας, επειδη οπως τους ειπε, "ο φακός (ο τηλεοπτικός...) την ώρα που κάνετε τον  σταυρό σας, εστιάζει πανω σας..."!!! Χριστέ Μου, τι λέει, ο άνθρωπος!..
           Απο ποτε ο σταυρός που κανει ενας άνθρωπος προκαλεί, κύριε του...ορισμού των διαιτητών; Μου αρέσει που δηλώνετε "βαθιά θρησκευόμενος..."!!! Φανταστείτε να μην είσαστε; Ε; Και ακομα φαίνεται πως ζείτε σε άλλο πλανήτη! Η, οτι δεν βλέπετε αγώνες ξένων πρωταθλημάτων, οπου ολοι πριν απο κάθε παιχνιδι προσεύχονται! Αυτο γινεται και σε κάθε επιτυχία ενός γκολ! Αλλα δεν μπορω να καταλάβω το σκεπτικό σας... Που ειναι η πρόκληση; Ποιον προκαλούν, οταν οι διαιτητές πριν απο τον αγώνα που θα "σφυριξουν", κανουν το σταυρό τους ζητώντας την βοήθεια του Χριστου, της Παναγίας, του Θεού;  Ποιον ρεεε φιλε προκαλούν; Ποιον; Δεν μπορω να σε καταλάβω... Και βεβαια ουτε και οι διαιτητές, το..."έπιασαν", οπως μου είπαν πολλοι!!! Γιατι λοιπον το ζητησες; Ε;
           Ήμαρτον Θεε Μου!

      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου