ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!

• Έτοιμη η συνεργασία...
• Εχουν συναντηθεί μυστικά, οι δυο τους!
• Υπαρχει και...μανιφέστο!


 Ειναι γεγονός, πως τον τελευταίο καιρο, γίνονται "ζυμώσεις" στην πολιτική σκηνή του τοπου! Ερχονται...,πιο σωστα, δημιουργούνται νεα κόμματα! Επίκειται πολλες συνεργασίες άλλων κομμάτων! Συνεργασίες που δεν τις..."χωράει, ανθρώπινος νους"!!! Συνεργασίες, οι οποιες, στο παρελθόν ηταν..., η μάλλον ανήκαν μονο στην..."επιστημονική φαντασία"!!!! Οχι δεν ειναι...λόγια του αερα! Ειναι, η ωμή πραγματικότητα, δυστυχως! Και συμβαίνουν ολα αυτα σε μια απο τις πιο κρίσιμες, εποχές που εχει περάσει η χωρα κας!..
          Σημερα δεν θα αναφερθώ...,δεν θα σχολιάσω το κομμα που ετοιμάζει με γρήγορες κινησεις, ο πρωην πρωθυπουργός Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου! Ουτε σε καποια αλλα μικρότερα, που λενε πως "οταν έρθουμε στα πράματα (!) θα αλλάξουν ολα..."! Αλήθεια πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτο; Αμέτρητες!!! Και η...υπόθεση ειναι οτι οι "ειδικοι", δεν το...βάζουν κάτω! Εξακολουθούν να μας το...σερβίρουν ξαναζεσταμένο! Και δυστυχως το...ξαναζεσταμένο ειναι...,η μάλλον εχει χάσει την γεύση του!..  Ειναι, στην κυριολεξία...ανοστο!!!  
          


 Βέβαιον ειναι, οτι σε ενα φορτισμένο πολιτικο κλίμα δεν...ευδοκιμούν κάποιες συνεργασίες! Αντίθετα κάποιες αλλες που πριν ηταν μονο στην..."επιστημονική φαντασία", η ακούγονταν σαν... "όνειρο", μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα! Αλλωστε τα..."ετερωνυμα έλκονται", οπως μάθαμε στην φυσική και χημεία! Τωρα θα το...αλλάξουμε; Γινεται; Δεν γινεται!!! Είδατε τι εγινε, προσφατα με την πιθανολογουμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ΔΗΜ.ΑΡ.; Με την ευκαιρία θα πρέπει να τονισω οτι το κομμα του Φώτη Κουβελη "βρίσκεται σε περίοδο προσυνεδριακης  αστάθειας"! Ενω κορυφαία στελέχη, οπως ειναι ο καλος μου φίλος ο Σπύρος Λυκούδης και ο εκπρόσωπος Τύπου ο Παπαδόπουλος, αντιδρούν...,κανουν εμετό και μονο στο άκουσμα της λέξης ΣΥΡΙΖΑ!!! Μια τετοια λοιπον συνεργασία...βούλιαξε, πριν ακομα...ξεκινήσει!!!
   
        
 Παρ'ολα αυτα έρχεται τωρα σαν...αστραπή, σαν...κεραυνός (οχι πως δεν το περιμέναμε... Ετσι;), να πέσει...πανω μας, μια συνεργασία, που παλια ουτε στα...όνειρα μας δεν θα βλέπαμε!.. Ναι! Ναι, έρχεται ενα..."σωσίβιο" για να...πιαστεί και να...σωθεί η...Κουμουνδουρου! Το..."σωσίβιο", εχει όνομα! Εχει διεύθυνση! Εχει απο ολα! Ειναι ο πρώην Νεοδημοκρατης Βουλευτής και υπουργός Πάνος Καμμενος! Ειναι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, το νεο κομμα του! Βεβαια και εδω υπάρχουν αντιδράσεις απο κορυφαία στελέχη. Οπως ειναι ο φίλος και συνάδελφος μου Τερρενς Κουίκ, αλλα και πολλοι αλλοι! Το θεμα μας, ομως δεν ειναι αυτο! Ειναι άλλο! Πολυ ενδιαφέρον και εξίσου σοβαρο!..

 Έμαθα, απο έγκυρη πηγή (δεν χωρα, καμια αμφισβήτηση αυτη η πηγή μου!!!) μέσα απο το κομμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πως τον τελευταίο μήνα, οι δυο πολιτικοι αρχηγοί, ο Αλέξης Τσιπρας και ο Πάνος Καμμενος, συναντήθηκαν οχι μια, αλλα δυο φορές! Η μια εγινε στο γραφειο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ! Και η δευτερη στο σπίτι, μεγαλοεπιχειρηματία και κοινού τους φίλου! Υπαρχει και κατι άλλο. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συνομιλεί τακτικά με τον "εξ απόρρητων" του Αλέξη Τσιπρα, τον Νίκο Παππα! Θα πρέπει να υπογραμμίσω, πως οι συζητήσεις των δυο πλευρών εχουν προχωρήσει πολυ! Και η συνεργασία μετα τις εκλογές ειναι έτοιμη!  Εχουν έτοιμασει και το...μανιφεστο!!!  Τωρα, αν θα οφελησει, η οχι μια τετοια συνεργασία θα το δούμε στο μέλλον!!! "Κοντός ψαλμός Αλληλούια" λοιπον... Ενα μονο θα πω τούτη την ώρα...  Τέρμα στα ψέματα ρεεε! Σας πήραμε χαμπαρι!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου