ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

• Οι απαιτήσεις τους, εξωφρενικές!
• Ακομα τρια χρονια στον...γύψο!
• Δεν τους...ενδιαφερει η ανεργία!

          


  Ε, αυτο πια δεν...τρώγεται με ΤΙΠΟΤΑ!!!   Δεν...καταπινεται, ουτε με την βοήθεια, έστω, του νερού!.. Δεν παει...κάτω ρεε αδελφέ! Πως να το κάνουμε...  Εκει που πάμε να...ανασανουμε, να σου, η Τροικα και μας δίνει μια νεα...σφαλιάρα! Και πάλι...φτου, απο την αρχη!!!
           Ο λόγος για την Τροικα! Και φυσικα για τα...καμώματα της!
           Δεν υπαρχει ημέρα που να μην ζητάει ολο και παράλογα πράγματα! Συνέχεια μας βάζει το... μαχαίρι στο λαιμό! Δεν υπαρχει ημέρα, η οποια να...πέρασε, η να περασει, χωρις να μας βάζει και νέους όρους! Τέτοιους, που να μην μας...πνίγει!!!
           Ετσι λοιπον, ακομα και τωρα που γράφονται, αυτές οι γραμμές, η Τροικα επιμένει και εμμένει, "στην επιβολή πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων, οχι μονο για το 2014, αλλα για ολόκληρη την τριετία, 2014-2016!.."!!! Και αυτο, επειδη, οπως "φαίνεται αμφισβητεί το μέγεθος της προόδου μας, στη δημοσιονομική προσαρμογή, που δείχνουν οι εκτιμήσεις της Ελληνικής Κυβερνησης, για το 2013..."!!!
          



Ειναι γεγονός, οτι οι απαιτήσεις της Τροικα, ειναι περα και έξω απο κάθε λογική! Εξωφρενικές! Λες και δεν θελουν (αυτο μάλλον ειναι η αλήθεια! Η πραγματικότητα...), να βγούμε απο αυτο το ΧΑΟΣ, στο οποίο μας εχουν, σε συνεργασία με τις εκάστοτε δικες μας Κυβερνήσεις, μας εχουν  ΡΙΞΕΙ!!!
          Καθημερινα μας ζητούν και νεα μετρα! Μετρα είτε...ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, είτε...ΚΑΘΕΤΑ, είτε... ΞΑΦΝΙΚΑ (διάβαζε καλύτερα Ξαφνικός Θάνατος!!!), προκειμενου να εχουν εκείνοι...καλυμμένα τα συμφέροντα τους! Αυτοσαρκάζονται, οταν μας βλέπουν να αγωνιούμε! Να υποφέρουμε! Να πονάμε! Να ματωνουμε! Να πεινάμε! Να σερνομαστε! Να πεθαίνουμε! Να αυτοκτονούμε! Να κλαίμε! Και ναι, ναι ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ και μαλιστα ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ!!!  Ετσι λοιπον ζητούν,  για ακομα τρια χρονια,  να παρθουν και νεα μετρα, αψηφώντας την μεγάλη ανεργία, η οποια μαστίζει την χωρα μας! Μια ανεργία, που εχει ξεπεράσει ακομα και το 50ο/ο, ενω για την νεολαία μας η ανεργία εχει φθασει στα ύψη! Ειναι...,η πλησιάζει ακομα και το 80ο/ο!!! Και αυτο ειναι τραγικό!!!
           Αλήθεια!
           Αλήθεια, ποιος εχει δώσει το δικαίωμα σε αυτα τα...καλοπαιδα να μας φέρονται με αυτο τον τροπο; Να μας...ανεβάζουν οποτε θελουν και να μας...κατεβάζουν οταν και οποτε γουστάρουν! Να μας ρίχνουν το..."ξύλο της αρκούδας" και να τους λέμε ακομα και ευχαριστω... Ποιος; Ε; Ποιος; Απο που πήραν και παίρνουν αυτο το ΘΡΑΣΟΣ; Γιατι δεν πρόκειται περι ΘΑΡΡΟΥΣ!!! Και αυτο, αφου ουτε απο τους δανειστές μας, εχουν πάρει τετοια εντολή, ουτε και απο το ΔΝΤ, οπως λέει η κ. Λαγκάρντ! Τότε; Τότε τι συμβαίνει; ΤΙΠΟΤΑ το...σοβαρο! Θελουν να μας βλέπουν να είμαστε στο πάτωμα! Να μην σηκώσουμε κεφάλι! Αλλα για ολα αυτα φταίμε εμεις! Ναι! Ναι εμεις! Και πρωτη και κυρία,  η σημερινη Κυβερνηση (οι προηγούμενες φέρουν αποκλειστικά και μονο την μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μας...), η οποια, έπρεπε απο την αρχη να την στείλει, την Τροικα, στο διάολο!.. Εμπρός λοιπον... Στείλτε την, στο διάολο!!! Επιτέλους πείτε ΟΧΙ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου