Ο...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

                                                  Παλι τα ιδια...
                       • Νεο...κτύπημα στο Μάντσεστερ
                            • Η...Μερκελ "φταίει"!

          
 Οι...περιπέτειες, αυτού του παιδιού, τελειωμό δεν εχουν! Οπου και αν πηγαίνει οι...ροχαλες, πέφτουν βροχη!!!  Τον...φτυνουν  ολοι και αυτος πιστευει οτι...βρέχει! Και η...πλάκα ειναι πως δεν εχει ουτε...ομπρέλα. Λενε οι  "δικοι του άνθρωποι"!!!
           Το...τελευταίο κτύπημα εγινε πριν απο λίγες ώρες στο Μάντσεστερ. Εκει οπου προσπάθησε να μιλήσει σε ενα θερμό ακροατήριο, οπως αποδείχθηκε... "Πέταξε", που λέτε για το Βρετανικό λιμάνι, για να μιλήσει στο Πανεπιστήμιο, στην ετησια εκδήλωση που γινεται, απο το Κέντρο Αριστείας "Ζαν Μονέ". Το θεμα, που διάλεξε, ηταν και αυτη την φορα επίκαιρο. "Η κριση στην Ευρωζώνη και ο ρόλος των προοδευτικών πολιτικών για την επίλυσή της"! Βεβαια αυτο μονο τίτλος δεν ειναι... Ετσι;
           

Μολις, ο πρωην πρωθυπουργός Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, (περι αυτού το σημερινο σχόλιο μου...), ανέβηκε στο βήμα και άρχισε τις...παρλατες του, πέταξε την πρωτη του...ατάκα! Ειπε! Οτι δεν φταίει αυτος για την σημερινη κατάντια της χωρας μας, αλλα η Άγκελα Μερκελ! Και τοτε, άρχισαν οι πρώτες...μουρμούρες απο τους Ελληνες φοιτητές στο Μάντσεστερ! Και η πρωτη...χειροβομβίδα έπεσε αμέσως. "Ποσα πήρες ρεε Καραγκιόζη;", του φώναζαν ρυθμικά... Και εκεινος απτοητος συνέχισε την...παράδοση, εξηγώντας πως για την οικονομικη κριση στην Ευρωζώνη, φταίνε, οι ηγέτες των χωρών! Εδω ξέχασε να συμπεριλάβει και τον...εαυτόν του, για την μεγάλη τωρινή φτώχεια της χωρας μας! Μαλιστα υπεραμύνθηκε της απόφασης του για την "διεξαγωγή δημοψηφίσματος"...  Και τοτε ήρθε η δευτερη...ρουκέτα, απο τους Ελληνες φοιτητές. "Ποιος σε πληρώνει ρεε γελοιε;", του είπαν σε...γηπεδικό ρυθμό! Και δεν σταμάτησαν εκει...  "Έπεσαν βροχη", οι βαριές, πολυ βαριές εκφράσεις εις βάρος του πρωην πρωθυπουργού, ο οποιος μάλλον δεν...καταλαβαίνει απο τετοια...
 Μαλιστα, ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου και παρα τις αποκαλύψεις του Ντομινίκ Στρος Καν, τόνισε, πως το μονο που θα μπορουσε να βοηθήσει την Ελλάδα, ηταν το ΔΝΤ και για αυτο το...επέλεξε!..  Εδω οι φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν... "Άντε ρεε Καραγκιόζη", "Κάτσε κάτω ρεε γελοιε"! Και πολλα πολλα αλλα...κοσμητικα επίθετα... Εκει ομως που θέλω να σταθω, ειναι στο γεγονος, οτι για πρωτη φορα παραδέχθηκε πως στις Καννες "ο καλος φίλος μου Νικόλα Σαρκοζί, ηταν ιδιαιτερα εξοργισμένος"! Διέψευσε ετσι, όλους εκείνους τους συνεργάτες του, που...διέψευσαν κατι τέτοιο...  Και εδω εξηγείται εκεινο το MALAKAS, που ειπε πρόσφατα ο πρωην πρόεδρος της Γαλλίας, ο Νικόλα Σαρκοζί, για τον πρωην πρωθυπουργό της Ελλαδος Γιωργο Ανδρέα Παπανδρεου!
           Ενα πράγμα δεν μπορω να καταλάβω. Γιατι, ο Γιωργακης συνεχίζει να κανει αυτές τις διαλέξεις στα Πανεπιστήμια; Αφου βλέπει οτι δεν του βγαίνουν... Γιατι; Βεβαια τα 20.000 ευρω, που παιρνει, σε καθε διάλεξη ειναι ο μεγάλος πειρασμός!  Το τι λέει ο Γιωργακης, σε καθε ομιλία του δεν εχουν σημασία; Και ο εξευτελισμός, εχει τα όρια του! Το...εργο, ο...Καραγκιόζης καποτε τελειώνει... Αρκει να μην εχει δυσάρεστα αποτελέσματα οχι για τον ΓΑΠ, αλλα για όλους εμάς..., για την Ελλάδα ρε γαμωτο!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου