ΣΕ ΧΛΙΔΗ Η ΤΡΟΙΚΑ!!!

• Μένουν σε πανάκριβες σουίτες!
• Κυκλοφορούν με μπράβους!
• Καλοπερνουν με...μπουζούκια!

           
     
     
Ερχονται!
           Ζητούν και επιβάλουν λιτότητα!!!
           Κανουν οτι γουστάρουν με την ανοχή της κυβέρνησης!!!!!
           Θυμώνουν, γιατι δεν είμαστε...καλα παιδια!..
           Εχουν φορολογική ασυλία...
           Καλοπερνουν! Και οποτε θελουν φεύγουν! Για να επιστρέψουν με νέους όρους και νεες ιδέες για νεα σκληρα μετρα! Και ας λέει οτι θελει η Κυβερνηση μας... Εκείνοι, οι Τροικα-νοί, ειναι τα... αφεντικά και δεν σηκώνουν κουβέντα! Καμια αντίρρηση!!!
           "Αν σας αρέσει; Αν δεν...,πληρώστε μας για να φύγουμε...", λενε με θράσος, σε όποιον θελήσει να τους...αμφισβητήσει, η, να τους κανει μια...παρατήρηση!!! Αλήθεια, υπαρχει...,βρέθηκε κάποιος, ο οποιος να εχει πει ΟΧΙ στην Τροικα; Ε; Δείξτε μου εναν; Ετσι για...δείγμα!.. Δεν υπαρχει, δυστυχως! Ακομα και αυτος που καθε μεσημέρι...σκούζει απο την τηλεοραση του οτι ειναι ο μόνος που τα είχε...προβλέψει (μεγαλεεεε Καλχαααα) και δεν τον άκουγαν, με αποτέλεσμα ο ίδιος να φύγει, να...αναγκαστεί να εγκαταλείψει, ακομα και αυτος ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!!! Και αυτο, γιατι το Μνημόνιο εχει και την δικη του υπογραφη!!! Ετσι, για να βάλουμε, επιτέλους, καποια πράγματα στη θεση τους...  
          



Η Τροικα, λοιπον,   έρχεται εδω, οποτε θελει! Κανει τα...κόλπα της!  Βάζει τους όρους της! Τρώει! Πίνει! Πηδάει τους πάντες και τα πάντα! Παει στα μπουζούκια! (Έμαθε και τα μπουζούκια! Τι να κάνουμε...) Και τελικα αφου μας...γλεντήσει, την...κανει! Φεύγει, για να επιστρέψει σε λίγες ημέρες με καινούργιες...δυνάμεις, προκειμενου να ολοκληρώσει το...εργο της καταστροφής, μιας χωρας και ενός λαου, που ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Οι πολιτικοι μας ΕΦΤΑΙΞΑΝ!!! Και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ!!!
           Ερχονται! Μένουν στα καλύτερα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας, στις καλύτερες σουίτες! Και, εαν δεν τους αρέσει το κέντρο, με την...βαβουρα και την μεγάλη κίνηση, ζητούν και πηγαίνουν στις καλύτερες βίλες στα Βόρεια προάστια! Βίλες με...πισίνες που διαθέτουν ζεστό νερό, (χειμώνας ειναι... Και μαλιστα βαρύς...), για να μην...κρυώσουν τα...παιδια!..  Θυμάμαι οτι το 2010 η δικη μας Κυβερνηση, υστερα απο επιθυμία του κ. Τραα (το επαιζε σκληρός!!! Τωρα εχει φύγει! Την θεση του πήρε άλλος!..), ενοικίασε τους δυο τελευταίους ορόφους σε πολυκατοικία στην οδό  Διονυσιου Αρεοπαγίτου, έναντι 9.100 ευρω τον μήνα!!!! Και έχουμε πολλες αλλες τέτοιες περιπτώσεις!.. Στο Κολωνάκι! Κάτω απο την Ακρόπολη! Στην Κηφισιά! Και αλλου... Α, ο κ. Τόμσεν, που δεν μιλάει πολυ, ασχολειται μονο με το Laptop του, μένει σε σουίτα του ξενοδοχείου "Hilton", με θέα την Ακρόπολη! Η τιμή της δεν ξεπερνάει τα 600 ευρω την βραδιά!!!!! Κατι παραπανω, απο το μηνιάτικο, ενός (ακομα) εργαζόμενου!!!!! Ειναι ολα πληρωμένα! Τι απο ποιον; Απο εμάς τους μαλ...ς! Τα κορόιδα! Τους βλάκες! Και κάνουμε και τους έξυπνους! Αισιχτιρι πια...
           Και μου αρέσει που οταν κυκλοφορούν, εχουν μαζί τους δυο η τρεις μπράβους ο καθένας, για τον φόβο των...Ιουδαίων, οπως ειπε κάποιος πολυ σωστα! Καλοπερνανε στην Αθήνα οι Τροικα-νοί, οι κύριοι Τόμσεν, Μαζουχ και Μορς ζώντας στην χλιδή! Ναι! Ναι, σε χλιδή η Τροικα και εμεις πεθαίνουμε καθημερινα, δυστυχως... Ας σιχτιρι πια!!!
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου