ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!!

• "Συμβαίνουν αυτα..."!
• "Μπουταρειος", συλλογιστικη!
• Εμεις...και εκείνοι...

           
Αυτος ο άνθρωπος, εχει ξεπεράσει, καθε όριο! Καθε λογική! Και κινείται πλεον σε...άλλους δρόμους!!! Δρόμους τρελούς και παραλόγους! Δρόμους, στο εμεις... Και οι αλλοι... Εμεις... Και εκείνοι...
           Δεν εξηγούνται διαφορετικα ολα οσα μας..."τσαμπουνησε", πριν λίγες ώρες, ο μπάρμπα Γιάννης! Ο δημαρχος Θεσσαλονίκης!... Ο άνθρωπος με το...σκουλαρικακι! Πιο γνωστος και σαν "ο...σκουλαρικακιας"!!! Αυτος που καθε ημέρα, προκειμενου οι συναδελφοι μου, να του δώσουν...χώρο, για λίγη παραπανω δημοσιότητα, κανει, οτι περνάει, αλλα ακομα και οτι δεν περνάει, απο το χερι του και κυρίως, απο το...στόμα του!!!
           Πριν λιγο καιρο τον είδαμε να φωτογραφίζεται γυμνός, για...φιλανθρωπικούς σκοπούς!!!!!  Λες και ηταν η Μπριζιτ Μπαρντο!.. Αργότερα ο μπάρμπα Γιάννης "κτύπησε" και πάλι! Αυτη την φορα, ναι, ναι μεταμφιεστηκε σε...γιαπωνέζικο καρτούν!!!  "Τι αλλο, θα δουν τα μάτια μας..."; Αναρωτήθηκαν οι Θεσσαλονικείς! Και με το δίκιο  τους περιμένουν και κατι αλλο! Αυτο το κατι αλλο, που  θα δημιουργήσει..., για την ακρίβεια θα δώσει πόντους στον κ. Μπουτάρη, μιας και ερχονται οι δημοτικές εκλογές!!! Και ναι! "Ναι ειναι ικανός για ολα...", μου ειπε χθες βράδυ, ενας καλος φίλος και συνάδελφος, απο τα πρωτα ονόματα της δημοσιογραφίας,  οχι μονο στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας, αλλα σε ολόκληρη την Ελλάδα. 
         



 Ο άνθρωπος λοιπον με τις "κόκκινες κάλτσες" (ετσι παρουσιάζεται τις περισσότερες φορές ο γνωστος οινοβιομηχανος και δημαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης...) μιλώντας τις προάλλες, σε δημοσιογραφικη παρέα και τι δεν...ξεστομισε!  Και τι δεν ειπε, "ο...στομας του", οπως λενε σε πολλα χωρια!!! Και τι δεν ειπε το στόμα του! Και τι δεν έβγαλε απο...μέσα του!.. Μίλησε με τον δικο του τροπο για όλους και για ολα... Ετσι η κουβέντα...ήρθε στο άτυχο κορίτσι που πριν απο λίγες, οχι ημέρες, αλλα ώρες, είχε χάσει την ζωη του απο τις αναθυμιάσεις, που η μητέρα (του κοριτσιού...) είχε ανάψει για να αποφύγουν το κρύο... Βλέπετε η ΔΕΗ, είχε κόψει το ρεύμα, μιας και δεν είχαν να το πληρώσουν...  Για την υπόθεση αυτη προσπαθούν τωρα οι δήμοι με την ΔΕΗ, να βρουν τρόπους λύσης, έπειτα απο εντολή της Κυβέρνησης, η οποια "ξύπνησε", υστερα απο την απώλεια  νέων ανθρώπων απο...μαγκαλι!!! 
           Τι ειπε λοιπον ο κ. Μπουτάρης στην παρέα των δημοσιογράφων; "Απολαυστε το"!!!
"Εγω δεν εχω δει καθε μερα 100 να λαμπαδιαζονται επειδη καίγονται τα σπίτια, επειδη δεν εχουν ρεύμα. Να μην λέμε και υπερβολές. Αυτα τα ατυχήματα μπορούσαν να συμβούν σε οποιαδήποτε καιρο..."!!! 
           Μηπως;
           Μηπως, εσείς μπορέσατε και  καταλαβατε τι ειπε ο κύριος δημαρχος; Γιατι εγω, ακομα ναι, ακομα, προσπαθώ να τον...ερμηνευσω!!! Να βρω τι θελει να μας πει, με την δήλωση του αυτη... Μια δήλωση ακαταλαβίστικη περα για περα! Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και σε αυτούς που βρίσκονται παράνομα στην χωρα μας, λές και αυτοι δεν...κρυώνουν! Σύμφωνα λοιπον με οσα μου αποκάλυψε ο φίλος συνάδελφος μου, "η Μπουταρειος συλλογιστικη λέει οτι δικαια (;!) κάποιο άνθρωποι πεθαίνουν, απο το κρύο γιατι ειναι παράνομοι στην χωρα μας..."!!!!! Μα ειναι δυνατόν να ακούγονται τετοια λόγια, απο εναν δημαρχο που πρωτη πρωτεραιοτητα του, ειναι, να βρισκει λύσεις για τους ανήμπορους συμπολίτες του; Ε; Ειναι δυνατόν;
           Αλλα τι περιμένεις απο τον άνθρωπο με τις...κόκκινες κάλτσες! Μου ειπε χαρακτηριστικα ο φίλος και συνάδελφος μου απο την Θεσσαλονίκη! Ο άνθρωπος με τις...κόκκινες κάλτσες "κτύπησε" και πάλι!!! Υπομονη... Ερχονται και αλλα!..


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου