ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

• Δικαια νικησε...
• Τρια πέναλτι ! Δυο...χαμένα!
• Στις δέκα έξι, ο Ολυμπιακος!

           


Θα περάσουν χρονια για να ξεχάσουμε το παιχνιδι με την Άντερλεχτ!!! Ναι! Δεν ειναι ψέματα!.. Ουτε υπαρχει καποια υπερβολη! Ειναι η πραγματικότητα και δεν χωρα καμια αμφισβήτηση! Μπορει να δείχνει οτι ηταν εύκολη η επικράτηση, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ!!! Και αυτο γιατι η ομάδα, απο το Βέλγιο, έπαιξε στα ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν ηταν λίγες οι φορές που  οι ερυθρόλευκοι κινδύνευσαν, να δεχθούν γκολ απο την Αντερλεχτ, ο προπονητής της οποίας είχε "απόλυτα διαβάσει τον πρωταθλητη Ελλαδος"!!! Δεν κατάφερε ομως να σταματήσει, τον μεγάλο ρυθμό, που έβγαλε ο Ολυμπιακος, απο το πρώτο λεπτο...,μέχρι και το τελευταίο... Ηταν ομως άτυχος και...γέμισε με άγχος, οσο περνούσαν τα λεπτα και δεν κατάφερνε να στείλει την μπαλα στα δίκτυα της Αντερλεχτ!!!








         


 Το παιχνιδι αυτο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!  Οσα χρονια και αν περάσουν, στην μνήμη μου, θα...γυρίζει, οπως ενα διαφημιστικό τρέιλερ!!! Και τι δεν είχε ο αγώνας; Και ποσα πολλα δεν...είδαμε; Θεματα τετοια που θα...διαγραφούν ΔΥΣΚΟΛΑ, (και αν διαγραφουν τελικα...) απο τον... σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μας!..
           Ειναι αλήθεια πως ο Πρωταθλητης Ελλαδος, κράτησε την υπέροχη, κατα 70ο/ο!!! Ο αγώνας ηταν, για την ακρίβεια, έμοιαζε σαν...την γάτα με το ποντίκι! Ο Ολυμπιακος να πιέζει την Αντερλεχτ και να την...παίζει στο...μισό γηπεδο!!! Και εκείνη, η Αντερλεχτ, να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Ευρωθρυλου!!! Σε μια απο αυτές κατάφερε μαλιστα να πετύχει γκολ και να ισοφαρίσει σε 1-1!!!
           Ο Ευρωθρυλος, μπόρεσε να ξεπεράσει γρήγορα, την...τροπή που είχε πάρει το ματς, με την ισοφάριση! Και πέτυχε τρια γκολ! Ετσι με 3-1 νικησε την Άντερλεχτ και...σφράγισε το διαβατήριο του για τις δέκα έξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!!! Κατι που ο Ολυμπιακος, είχε να πραγματοποιήσει απο την περίοδο 2009 - 2010!!! 
           Ενα, ασφυκτικά γεματο γηπεδο "Γεωργιος Καραισκακης", δημιούργησε και πάλι, μια πανίσχυρη και αήττητη έδρα!!! Μέσα του, όλες οι ομάδες, δεινοπαθούν!!! Δυσκολεύονται! Αδυνατούν! Και τελικα υποκλίνονται στην Ανωτερότητα των Ερυθρόλευκων!.. Αυτο ακριβώς εγινε πριν λίγες ώρες και με την Αντερλεχτ!!! Η πρωταθλήτρια Βελγιου, "παραδόθηκε με τα...παντελόνια κάτω"οπως λέει και ο λαος μας!!! Αρκέστηκε σε ξαφνικές αντεπιθέσεις!.. Ετσι δεν μπόρεσε να στείλει την Μπενφικα στις "16", αν και της το είχε...υποσχεθεί!!! Ειναι γνωστο οτι μεταξυ τους...γνωρίζονται και μαλιστα καλα!,,
           Ο Γερμανός διαιτητής,  με ενα τελικο αγώνα Τσαμπιονς Λιγκ, τελικούς στο Γιουρόπα Λιγκ και πολλα και σπουδαία παιχνιδια, στην...σφυρίχτρα του, έπαιξε πολυ καλα, παρα τις γκρίνιες των παικτών της Αντερλεχτ!!! Ηταν δίκαιος! Και αποφασιστικός! Προσεκτικός! Και πολυ κοντα στις φάσεις!!! Σφύριξε τρια πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού (ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ...), απο τα οποια οι ερυθρόλευκοι αξιοποιησαν μονο το ενα!!!!! Ειναι κρίμα, ο Ολυμπιακος να μην διαθετει παίκτες, οι οποιοι θα αξιοποιήσουν την εσχάτη των ποινών, απο τα έντεκα μετρα!!! Ταυτόχρονα ο Γερμανός ρέφερι αξιοποιώντας το γράμμα των κανονισμού διαιτησίας ποδοσφαίρου, έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες στους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστες της Αντερεχτ!
           Ο Ολυμπιακος, ειναι γεγονος, οτι αγωνίστηκε με μεγάλο άγχος! Και είχε στραμμένη την προσοχη του στην Λισσαβονα, στο αλλο παιχνιδι του δικού του ομίλου, στο οποιο η Μπενφικα, αν και δέχτηκε πρωτη γκολ, ισοφάρισε και έκανε την ανατροπή, κερδίζοντας με 2-1, την Παρι που έπαιξε με την δευτερη ομάδα της... Ομως δεν "πέρασε", επειδη ο Ολυμπιακος είχε καλύτερο συντελεστή! Και φυσικα είχε πάρει ισοπαλία στην Λισσαβονα 1-1 και είχε κερδίσει στο Νεο Φάληρο με 1-0!!!
           Αυτο λοιπον που εγινε στο "Γεώργιος Καραισκακης", πριν απο λίγες ώρες...,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου