ΕΥΡΩΘΡΥΛΟΣ!!!

• Απόψε, ο τελικός!
• Δεν ειναι εύκολος αντίπαλος...
• Το πανηγύρι άρχισε!

           
Απόψε...
           Απόψε παίζεται το μέλλον του Ολυμπιακού, στην Ευρώπη!..
           Απόψε, ο Ευρωθρυλος δίνει την...μάχη, εναν ακομα πόλεμο, για την πρόκριση του στις δέκα έξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!!! Το "Γεώργιος Καραισκακης", θα ειναι ασφυκτικά γεματο, απο τους ερυθρόλευκους φιλάθλους, οι οποιοι θα αποτελέσουν, στην προσπάθεια της πρόκρισης, τον... δωδέκατο παίκτη!..
           Ολα, λοιπον παίζονται απόψε, εκει στο πανέμορφο γηπεδο του Ολυμπιακού, στο Νεο Φάληρο! Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς! Και δικαια, λοιπον, εχει χαρακτηριστεί, απο όλους  ως ΤΕΛΙΚΟΣ!!! Και εδω που τα λέμε, δεν...φαντάζει, ειναι ΤΕΛΙΚΟΣ! Ενας τελικός που θα φερει ευτυχία και χαρες στην ερυθρόλευκη παράταξη! Αλλα και...μπόλικο χρήμα!
           Ο αποψινος αγώνας, που παιρνει τον...χαρακτήρα, ενός ακομα τελικού, ειναι ο "έβδομος", στις δεκαπέντε παρουσίες του στο θεσμό του "Τσαμπιονς Λιγκ"!!! Και ο Ευρωθρυλος ειναι έτοιμος, κατάλληλα, προετοιμασμένος, για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, την οποια είχε νικήσει με 3-0 στο γηπεδο της!!! Μπορει εκ πρώτης όψεως να φαίνεται εύκολο το παιχνιδι, δεν ειναι ομως...  Και αυτο, επειδη, η Άντερλεχτ, δεν...εχει τιποτα να χάσει! Θα παίξει, δίχως άγχος και ελεύθερη απο...βαθμολογικες, προσθέσεις και...αφαιρέσεις! Απο το πιο αποτέλεσμα θα "φερει", η Μπενφικα, που και αυτη διεκδικεί την πρόκριση, στους "16"!!! Και να σας θυμίσω με την ευκαιρία, το τι είχε συμβει την περίοδο 2011-2012, οταν ο Ολυμπιακος κράταγε την πρόκριση στα...πόδια του! Τα κατάφερε και νικησε την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραισκακης" και περίμενε την...βοήθεια απο την...Γερμανία! Εκει η ομάδα της Ντορτμουντ "υποδεχοταν", την Γαλλική Μαρσειγ! Ο Ολυμπιακος στο παιχνιδι αυτο...πόνταρε, σε δυο αποτελέσματα. Στην ήττα της Μαρσειγ! Και στην ισοπαλία! Και μέχρι το τελευταίο λεπτο των καθυστερήσεων η...Γερμανική βοήθεια ηταν στο πλευρό της Ελληνικής ομάδος... Ομως λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει το τέλος του αγώνα και ο Ολυμπιακος πανηγυρίσει την πρόκριση, ο Βαλμπουενά σκοράρει, κανει το τελικο 2-3, δίνει την πρόκριση στην Γαλλική ομάδα και... παιρνει την μπουκιά απο το στόμα του Ολυμπιακού!!! Και, οπως ηταν φυσικό και  επόμενο το "Γεώργιος Καραισκακης", στην κυριολεξία βουβαθηκε!!! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάθηκαν οι κόποι μιας χρονιάς!!! Αυτο λοιπον θελει απόψε να αποφύγει ο Ευρωθρυλος!!!
             



 Ετσι ο στόχος και ο σκοπός του ειναι ενας. ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, χωρις να ενδιαφέρεται, για το τι θα γινει...,τι θα κανει η Μπενφικα, που παίζει στο γηπεδο της με την Πάρι, η οποια εχει ηδη "περάσει",στις "16", μετα την νίκη της επι του Ολυμπιακού! Εαν λοιπον ο πρωταθλητής Ελλαδος Ολυμπιακος νικήσει απόψε, δεν τον ενδιαφερει ποιο θα ειναι το αποτέλεσμα στην Λισσαβώνα!!! Δεν περιμένει και δεν χρειάζεται καμια...βοήθεια απο την πρωταθλήτρια Γαλλίας!.. Εκεινο που του χρειάζεται, επαναλαμβάνω, ειναι ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ!!!
              Τετοια, ιστορικης σημασιας παιχνιδια, ο Ολυμπιακος, εχει δώσει και στο παρελθόν!.. Και τα εχει καταφέρει...
              • Περίοδος 1998-1999. Πηγε στο Ζαγκρεμπ (9 Δεκεμβρίου 1998) και με 1-1 πήρε την πρόκριση, απο την τοπική ομώνυμη ομάδα!..
              • Περίοδος 2000-2001. Επαιζε, ο Ολυμπιακος για δυο αποτέλεσμα, για νίκη και ισοπαλία! Δυστυχως ηττήθηκε, απο την Λυόν με 1-0 και έχασε την πρόκριση!..
              • Περίοδος 2004-2005. Ήρθε στο Ανφιλντ στην Μεγάλη Βρετανία, οπου και έχασε απο την Λεβερπουλ με 3-1! Ετσι η Αγγλική ομάδα προκρίθηκε στις "16"!..
              • Περίοδος 2007-2008. Ο Ολυμπιακος ήθελε μονο εναν βαθμό, για να "περάσει"!  Παίζει στο Νεο Φάληρο με την Βερντερ Βρέμης, την οποια και νικησε με 3-0 και "μπήκε" στους "16" της Ευρώπης!..  Και
              • Περίοδος 2009-2010. Ο Ολυμπιακος υποδέχεται εδω την "αδιάφορη" Άρσεναλ, την οποια και νικησε με 1-0! Ετσι προκρίθηκε στις "16"!..
              Απόψε λοιπον ενας ακομα τελικός για τον Ολυμπιακο, που εχει πια μάθει στα δύσκολα!.. Ο λαός του Ολυμπιακού, θα ειναι κοντα του και στο τέλος θα πανηγυρίσει μια ακομα πανάξια πρόκριση! Ο Ευρωθρυλος στις δέκα έξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, απο απόψε...
              

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου