ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

• Η είδηση Λιαπη...ταξίδεψε παντου!
• Η ντροπη του πολιτικού...
• Πελώριος ο χλευασμός!

     
   
  "Έφυγε"!
           "Βγήκε εκτός Ελλαδος"! 
           "Δεν ειναι πια εδω!.."!
           Ειναι μερικοι, απο τους τίτλους των εφημερίδων στο εξωτερικό, για την υποθεση με τον πρωην υπουργο Μεταφορών Μιχαλη Λιαπη! Μια υποθεση που εχει "γεμίσει" ντροπη τους πολιτικούς! Οχι σε όλους!..  Σε μερικούς που, ακομα διαθέτουν λίγη...τσιπα!!! Σε όλους αυτούς που κοκκινιζουν, με κατι τέτοιες περιπτώσεις! Σε αυτούς που, ιδιαιτερα, σημερα, ειναι  μετρημενοι!!! Ενα πάντως ειναι γεγονος. Οτι, απο αυτο το σάπιο πολιτικο σύστημα υπάρχουν και κάποιοι που βγαίνουν απο το "κάδρο"!!!
           Τα...καμώματα του πρωην κορυφαίου στελέχους της Νεας Δημοκρατίας και μεγαλουπουργου "γνησίου τέκνου του πολιτικού συστήματος", ανιψιού του αναμορφωτή της Ελλαδος, του αειμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλη, εκαναν τον..."γύρο του κοσμο"! Οχι σε 80 ημέρες! Αλλα σε 80, ναι σε 80 δευτερόλεπτα!!! Το ονομα του Μιχάλη Λιαπη, "πέρασε τα σύνορα της χωρας" και εγινε πρώτο θεμα σε ολα τα ΜΜΕ, που για άλλη μια φορα χλευάζουν την Ελλάδα, δυστυχως!!!
          




 Και εδω που τα λέμε εχουν απόλυτα δίκιο! Δεν βλέπεις καθε ημέρα υπουργο που μιλαγε και μιλάει για τήρηση του νόμου και των κανόνων της τάξης, να ειναι αυτος ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΕΙ; Να ειναι αυτος, που καταστρατηγεί τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφοριας, που ο ίδιος "έφτιαξε" και έφερε στην Βουλη προς ψήφιση!!! Ο Μιχάλης Λιαπης, τους έδωσε το δικαίωμα αυτο, με το να κυκλοφορήσει το μεγάλο κυβισμού τζιπ, χωρις άδεια, δίπλωμα και το πιο σπουδαιο με πλαστές πινακίδες, που με δικη του εντολή έφτιαξε "ειδικό συνεργείο", που βρίσκεται σε παραδρομο της Αγίου Κωνσταντινου, κοντα στην Ομόνοια! Η τιμή τους; Είκοσι (20) ευρω!!!!!
           Η υποθεση λοιπον με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιαπη, η οποια αποτελεί την ντροπη της Ελλαδος, εγινε πρώτο θεμα, οχι μονο στις εφημερίδες, αλλα και σε ολα τα διεθνή Πρακτορεία Ειδήσεων! Ετσι, απο το Associated Press, το γαλλικό και το κινέζικο μέχρι το ABC και το Spiegel, η είδηση με τον κ. Λιαπη έκανε την χωρα μας πιο καταπτυστη!!! Γελάει όλος ο κοσμος! Μας χλευάζουν ολοι! Μας λοιδορουν! Μας...μουτζωνουν!
          Και η αλήθεια ειναι, πως δεν "βγαίνουν καθημερινα ειδήσεις" με υπουργους πλαστογραφους! Με υπουργους που να ειναι κληρονόμοι μεγάλων ονομάτων και αγαπημένοι ανιψιοι πρωθυπουργων, οπως ηταν ο Μιχάλης Λιαπης! Ετσι ολα τα ΜΜΕ, που "έπιασαν την καλη", καθε ημέρα πλεον ασχολούνται με το τεράστιο αυτο ζήτημα, το οποιο δημιούργησε ενα ακομα, δυσκολο, πρόβλημα στα τόσα που εχει η  δυσμοιρη Ελλάδα!!!
           Α! Και κατι αλλο...
           Πολλοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το "ρεζίλι Λιαπη" και να...καταστρέψουν, να πλήξουν την ιστορια που εχει γράψει στην χωρα μας ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής! Δεν πρόκειται να τα καταφέρουν!!! Και αυτο γιατι ολοι οι Ελληνες, οπου και αν βρίσκονται γνωρίζουν τι σημαίνει για την πατριδα ο (μεγάλος) Καραμανλης!! Ετσι όλες οι...προσπαθειες εχουν πέσει και πέφτουν στο κενό!!!
           Ο Μιχάλης Λιαπης, εγινε ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου