ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!

                       Ξεκινησαν οι...διαβουλεύσεις!
                       Ποιοι θα...καλύψουν τα κενά!
                       Τα ονόματα που...παίζουν!

    

Ερχεται ο μήνας των...μεταγραφών!  Οι "προπονητές" γνωρίζουν τα "κενά"! Τα...σημεία που υστερούν, οι...ομάδες τους!  Οι διάφοροι...μαναντζερ εχουν ηδη ξεκινήσει τις...διαπραγματεύσεις! Τις...διαβουλεύσεις! Τα...ονόματα που "πηγαινοερχονται" ειναι πολλα! Αλλάζουν τις...φανέλες καθημερινα!
           Σε ενα 48ωρο (ξημερώνει ο καινούργιος χρόνος, το 2014) "ανοίγει, επίσημα η μεταγραφική περίοδος"! Ετσι οι...ομάδες (φυσικα δεν μιλάμε για τις ποδοσφαιρικές μας ομάδες... Εδω ολα τα πράγματα εχουν ξεκαθαρίσει...  Και σχεδον ολοι πλεον γνωρίζουμε ποιον, η ποιους παίκτες θα πάρουν για να "καλύψουν" τις...τρύπες που εχουν!!!), οι...ομάδες λοιπον, τα Κόμματα συγκεκριμένα, (περι αυτών ο λόγος), πρόκειται να ξεκινήσουν, αν δεν εχουν ηδη ξεκινήσει, τις...μεταγραφές! Πολλοι βουλευτές, δείχνουν έτοιμοι να κανουν το επόμενο βήμα! Ειναι έτοιμοι να...αλλάξουν περιβάλλον! Δείχνουν ετσι, μια μεγάλη προθυμία, για να μεταπηδήσουν σε άλλη...ομαδα, συγγνώμη Κομμα! Οπως λενε, θα το κανουν, "εφόσον εξασφαλίσουν 'θεση' στο κομματικό...γηπεδο"!!!
           

Απο τα επτά Κόμματα, που εκπροσωπούνται σημερα στην Βουλη, τα πεντε, εχουν "πλήρη φάκελο", με ολα τα απαραίτητα στοιχεία (ακριβώς οπως στο ποδοσφαιρο...) για να προχωρήσουν σε καποια...,η κάποιες συμπληρωματικές μεταγραφές!!! Ναι. Ναι υπάρχουν και..."ηχηρά" ονόματα, που οταν γινουν γνωστα, θα κανουν...πάταγο! Οι ομάδες (πάλι...μπερδεύτηκα!), τα Κόμματα προτιμούν παίκτες, βουλευτές το σωστο,  που θα κανουν την...αριθμητική διάφορα!!! Ολα τα αλλα περνάνε σε...δευτερη μοίρα!..
           Ειναι γεγονος πως τέτοιους παίκτες... (Αχ, αυτη η αγάπη μου, η τρέλα μου για το ποδόσφαιρο) τέτοιους βουλευτές, εχουν ανάγκη πρωτα η Νεα Δημοκρατία και υστερα το ΠΑΣΟΚ!!! Οι δυο "εταίροι" στην Κυβερνηση! Εχουν ανάγκη...μεταγραφών γιατι,εαν συνεχιστει αυτο που γινεται σε καθε κρισιμη ψηφοφορια, με καποια...απώλεια  (κόκκινη κάρτα... Αποβολή! Η, τιμωρία με...διωγμό,  με...διακοπή του...συμβολαίου!!!), τοτε ειναι βέβαιον, οτι θα χαθει η χρονια! Το...πρωτάθλημα, την ώρα που βρίσκεται στην πιο...κρισιμη στροφή του!!!  Βεβαια και στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα δεν ειναι καλύτερα! Εδω έχουμε τάσεις φυγής! Ο...ευρωπαϊστής πλέον Αλέξης Τσιπρας, εχει κανει πολλούς απο τους...παίκτες της...ομαδας του,  πολλούς βουλευτές, οι οποιοι ανήκουν σε καποια...συνιστώσα καλύτερα, να θελουν να πάρουν...μεταγραφή! Να...φύγουν! Να...πανε αλλου!  Στους Ανεξάρτητους Ελληνες ο...προπονητής Πάνος Καμένος, πασχίζει για να κρατησει την...ομαδα του, το Κομμα του ενωμένο,  "με νύχια και με δόντια"!!! Μάλλον ομως δεν θα τα καταφέρει! Δεν ειναι λίγοι εκείνοι, που τωρα, στις...μεταγραφές του Ιανιυαριου, θα φορέσουν την "γαλάζια φανέλα"!!! Απο τις πρώτες μεταγραφές ο συνάδελφος μου, Τερρενς Κουίκ, που εχει...απασχολήσει τον Αντώνη Σαμαρα!!!  Αλλα και στην ΔΗΜ.ΑΡ τα πράγματα ειναι, η μάλλον παρουσιαζονται σκούρα! Έπειτα απο το συνέδριο ο Φώτης Κουβελης, φαίνεται πως δεν μπορει να κρατήσει στην...ομαδα του, όλους αυτούς (ειναι κορυφαία στελέχη παρακαλω!), που  διαφοροποιηθηκαν!!! Ετσι κάποιοι , θεωρείται βέβαιον αυτο, εχουν ηδη έρθει σε επαφή και οχι μονο μια φορα, με..."προπονητή", μεγάλης ομαδας!.. Οπως, ο Σπύρος Λυκούδης ας πούμε, που θα καλοεβλεπε να...φορέσει την...πράσινη φανέλα!!! Εχει, ξεκινήσει προ πολλου, τις συζητήσεις με τον Ευαγγελο Βενιζελο!!!
           Βρισκόμαστε, λοιπον μπροστα στην...μεταγραφική περίοδο που αρχίζει επίσημα σε μερικές ώρες! Ενω, ανεπίσημα, εχει ηδη ξεκινήσει εδω και αρκετές ημέρες, για να μην πω μήνες!..  Οι πεντε προπονητές...,αρχηγοι των κομμάτων, εχουν στο μυαλο τους, στην σκέψη τους, μονο τις μεταγραφές!  Οι μεταγραφές πρωταγωνιστούν σε ολα και παντου, οπως ομολογούν ολοι!..  Εν αναμονή λοιπον των εξελίξεων!!! Οι μεταγραφές ειναι εδω!!!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου