ΡΕΕΕ, ΟΥΣΤ!!!

• Οι...πιέσεις της Τροικα!
• Παράλογες οι απαιτήσεις τους!
• Δεν αντέχουμε αλλο...

           
 Δεν ειναι μια...,ουτε δυο....,ουτε εκατο! Ειναι χιλιάδες, ναι χιλιάδες οι πιέσεις της Τροικα! Και, οι οποιες σταματημό δεν εχουν! Και κατα τα φαινόμενα ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει, το ποιος ειναι τελικα ο...προορισμός τους!.. Τι θελουν! Τι ζητάνε! 
           Όλες οι κινήσεις τους, ειναι παράλογες!
           Μπαίνουν! Βγαίνουν! Οποτε και οπως θελουν, έχοντας παράλογες, τρελές απαιτήσεις!
           Και ολα αυτα, την ώρα που ο ελληνικός λαός, δεινοπαθει, απο τα άγρια μετρα λιτότητας! Μετρα ιδιαίτερα σκληρα που εχουν παρθεί τα τελευταία περίπου τέσσερα χρονια! Και το ζητούμενο ειναι οτι εκείνοι, οι Τροικα-νοί επανέρχονται συνεχώς με νεες, παράλογες, απαιτήσεις! Τέτοιες, που εαν και εφόσον υλοποιηθούν, τότε εφθασε και το τέλος μας!..
           Έρχεται!
           Δεν έρχεται!
           Με τον τροπο αυτον, οι τρεις..."καμπαλερος", παίζουν με τα νεύρα μας! Δεν λογαριαζουν ΤΙΠΟΤΑ! Δεν τους ενδιαφερει, για το τι θα γινει... Το οτι ο έλληνας εγινε φτωχός και ζητουλας, ηταν και ειναι η επιθυμία τους!.. Αυτο ήθελαν! Αυτο θελουν! Αυτο έκαναν και το ιδιο θα κανουν, μέχρι να υλοποιηθεί ο σκοπός τους!.. Να μας εξαφανίσουν!!!
          
 Ετσι, μεταξυ των άλλων απαιτήσεων, ειναι και η επιστροφή του ΦΠΑ της εστίασης στο 23ο/ο!!! Στο "γιατι;", της Κυβέρνησης, απάντησαν οτι "δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι, που είχαν τεθεί, ως προς τα έσοδα..."!!! Και οπως λενε οι καλώς γνωρίζοντες και προσωπα και πράγματα, εαν και οταν έρθουν 
φέρνουν περισσότερες απαιτήσεις!.. Θα ζητήσουν πιο σκληρα μετρα! Τετοια, που θα ειναι για τον Ελληνα, η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!!!
           Πριν ομως φθάσουμε στο σημείο αυτο. Πριν μας φέρουν σε μια τετοια κατάσταση, πρέπει ΟΛΟΙ να αντιδράσουμε! Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν,οτι δεν θα ανεχθούμε κανένα αλλο νεο μετρό! Εμεις! Ο απλός πολίτης έδωσε! Για την ακρίβεια μας τα...βούτηξαν! Μας τα πήραν! Εμεις πληρώσαμε και με το παραπανω! Ξεχρεωσαμε! Δεν...χρωστάμε αλλο! Εαν η Κυβερνηση επιμένει να υλοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις της Τροικα, ας ψάξει αλλου για χρήματα! Εμάς και ανάποδα να μας γυρίσετε δεν βρείτε, θα...πέσει απο τις τσέπες μας ουτε σεντς! Ετσι, ας στρέψει το...βλέμμα της κατα Εκάλη μεριά! Ας πληρώσουν και οι πλούσιοι! Και οχι μονο εμεις!.. Συνέχεια εμεις...
            Στο λεξικό, εκτός απο το ναι, υπαρχει και το οχι! Κατι που τωρα τελευταία φαίνεται, η αφήνουν να εννοηθεί, οτι χρησιμοποιεί η Κυβερνηση!!!  Και μακάρι να μην ειναι κάποιο...τέχνασμα! Γιατι τότε ο ελληνικός λαός θα τους πάρει...,θα σας πάρουμε πιο σωστα με τις πέτρες! Ειναι πάντως γεγονος, οτι οι περισσότεροι της κυβέρνησης το γνωρίζουν αυτο και προσπαθούν με δηλώσεις, να μας...χαιδεψουν τα αυτια!!! Ειναι ομως καιρος να...φύγουμε απο τα χάδια και να...πάμε στις πράξεις!!! Ήρθε η ώρα κύριοι της πολιτείας να υπερασπιστητε την πατριδα! Τον Ελληνα, που τοσο πολυ εχει ταλαιπωρηθεί! Και ακομα ταλαιπωρείται,απο τα καμώματα και τις παράλογες απαιτησεις της Τροικα!
Και εαν δείτε οτι τα απαίσια αυτα ανθρωπάκια δεν καταλαβαίνουν απο λόγια, στείλτε τους, απο εκει που ήρθαν! Πείτε τους...
            Ρεεε, ουστ!!!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου