Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!!!!!

• Προκαλούν, οι Τούρκοι!
• Δεν ανοίγουν την Χαλκη!
• Πρωτα, το "Τζαμί του Πορθητη"!

          



Οι Τούρκοι, δεν...τρώγονται με τιποτα! Με ΤΙΠΟΤΑ ομως...
           Δεν περνά ημέρα, που να μην ΘΕΛΟΥΝ και κατι...διαφορετικο! Να μην...προβάλουν και ενα νεο...αίτημα! Αν δεν κανουν και ενα νεο εκβιασμό! Και απο τετοια...,αλλο τιποτα! Ειναι στο αίμα τους οι εκβιασμοί! Το ξέρουν, αλλωςτε, καλα αυτο το...μέσο, οι "καλοί" γείτονες μας! 
           Ο νέος εκβιασμός των Τούρκων, γινεται για την Χαλκη! Και με την ευκαιρία να σας θυμίσω πως "οι εκβιασμοί της Τουρκίας στην Ελλάδα, σε θεματα Ορθοδοξίας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ..."!!!
Το...παραμύθι αυτο το εχουν μάθει καλα! Και το...παίζουν ακομα καλύτερα! Οπως είπαμε  στο θεμα, εχουν κανει και...διατριβή!!! Ο εκβιασμός, ειναι το θεμα τους!!!!!
          "Η Σχολή της Χάλκης δεν πρόκειται να ανοίξει, αν δεν λειτουργήσει, ως χώρος λατρείας, το Φετιχε Τζαμί (πιο γνωστο σαν Τζαμί του Πορθητη...) στην Αθήνα..."!!! Δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Εξωτερικών Σχέσεων, του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης, ο κ. Μετίν Κουλουνκ! Και συνέχισε. "Η Τουρκία δεν κανει βήμα πίσω! Δεν θα ανοίξει ξανά τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, αν η Ελλάδα, δεν κρατήσει την υπόσχεση της και την υποχρέωση, της  Συνθήκης της Λωζαννης, που ειναι να ανοίξει, το Τζαμί στην Αθήνα..."!!!
           


 Τωρα!
           Οι Τούρκοι, προσπαθούν με χίλιους τρόπους να μας κανουν να φοβηθούμε! Θελουν να μας...τελειώσουν! Βλέπουν την αδυναμία μας και θελουν το ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!! Αυτός ειναι ο σκοπός τους και ο μοναδικός τους στόχος! Λογαριαζουν ομως χωρις τον...ξενοδόχο! Και στην περίπτωση αυτη ο...ξενοδόχος ειναι, ΟΧΙ η Κυβερνηση, η οποια κανει πως ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ και πως ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, αλλα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!! Δεν θα επιτρέψουμε ΠΟΤΕ τέτοιους εκβιασμούς! Και αυτο το ξέρουν καλα οι Τούρκοι!..
           Πως ειναι δυνατόν στην καρδια της Αθήνα να λειτουργήσει Τζαμί; Θα μπορουσε να γινει κατι τέτοιο, εφόσον υπάρχουν υπογραφές, κάπου αλλου! Εκτός πόλης! Βεβαια, απο την άλλη πλευρα, οι Τούρκοι επιχειρηματολογούν, λέγοντας οτι και η Αγία Σοφια ειναι στο κέντρο της Πόλης! Υπαρχει ομως μια διάφορα. Η Αγία Σοφια, ειναι ο ΘΡΥΛΟΣ της Ορθοδοξίας! Ειναι, για όλους τους Ορθόδοξους, Μνημείο!  Και ΟΧΙ ετσι, οπως το θελουν και προσπαθούν να το επιβάλουν οι Τούρκοι! Ειναι γεγονος, οτι οι Τούρκοι προκαλούν! Κανουν παντοτε λοιπον, του...κεφαλιού τους! Ισως να βρήκαν και τα κανουν, λενε οι καλώς γνωρίζοντες και πρόσωπα και πράγματα! Και εννοούν βεβαια την Κυβερνηση! Μια ανήμπορη Κυβερνηση να προβάλει αντίσταση! Η οικονομικη κριση και ο κίνδυνος πτώχευσης (μα, ρεεε παιδια, έχουμε πτωχευσει εδω και καιρο! Δεν το πήρατε...χαμπαρι ακομα;), την εχουν...απομακρύνει, απο τα Εθνικά μας θεματα!!! Ο ελληνικός λαός, παρα τον εξευτελισμό που εχει υποστεί απο τα...τερτίπια των κυβερνήσεων του και παρα τη φτώχεια του, ειναι έτοιμος να στείλει το δικο του μήνυμα στην Τουρκία.  
            Τους λέμε λοιπον πως οι εκβιασμοί δε θα περάσουν!
            Ταμάμ;

1 σχόλιο: