ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ...

                             Το 2014 ειναι εδω...
                         Ελπίζουμε σε κατι αλλο, διαφορετικο!
                         Να τελειώνουμε με το μνημόνιο...

         
2014!!!
          Καλημερα όμορφε νεε χρόνε!..
          Καλωσορισες! 
          Καλη και ευχαριστη διαμονή! 
          Απο την πρωτη στιγμη που...πατησες το πόδι σου στην γη, ολοι εμεις με ανοικτή την αγκαλιά μας, σε υποδεχτήκαμε! Σε καλοδεχτηκαμε, ελπίζοντας σε σένα! Ελπίζοντας, να κανεις ολα εκείνα που δεν έκανε εκεινο που, αφου μας τα...άρπαξε ολα, έφυγε! 
          Έφυγε! 
          Έφυγε και άφησε πίσω του "καμένη γη"!!!
          Έφυγε, αφου πρωτα μας τα πήρε ολα! Αφου μας "ρημαξε"! Μας έβγαλε στο δρομο! Μας πήρε το σπίτι μας! Μας έκοψε τον μισθο και την σύνταξη! Αφου μας έκανε πιο φτωχούς με τα πολλα... χαράτσια του! Και αφου έφερε την ανεργία στην πρωτη θεση της...βαθμολογίας!..
           Και ήρθες εσυ... 
           Εσυ 2014...
           Ήρθες με χαμογελο και αγάπη!
           Ήρθες, φέρνοντας...,κουβαλώντας την ελπίδα και την αισιοδοξία!!!
           

Ελπίδα για κατι νεο! Κατι αλλο! Κατι το διαφορετικο! Κατι, έστω και μικρο που ολοι περιμέναμε αλλα δεν...έφθασε ποτε, μέσα στο χρόνο που έφυγε!.. Ελπίδα για το αύριο! Ενα αύριο που πριν απο σένα ηταν ζοφερό! Μαύρο! Ενω τωρα προβάλει αισιόδοξο!..
           Αισιοδοξία λοιπον...
           Ναι! Ναι αισιοδοξία για να γινει πράξη εκεινο που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας,  τόνισε στο μήνυμα του. Οτι επιτέλους μέσα στο 2014, θα φύγει...,θα διώξουμε η σωστη λέξη, θα διώξουμε  το μνημόνιο! Θα το... πετάξουμε απο πανω μας! Μακάρι... Μακάρι, αν και... Τέλος πάντων!..
           Αισιοδοξούμε 2014 και περιμένουμε να μας φέρεις πίσω τουλάχιστον την χαμένη μας αυτοπεποίθηση!!! Εκείνη που, αυτο που έφυγε, μας την...τσαλακωσε! Την έκανε κομμάτια και την σκόρπισε στους "πεντε ανέμους"!!! 
           Αισιοδοξούμε να σταματήσεις την...αιμορραγία! Μια αιμορραγία που δυστυχως συνεχίζεται στην Ελλάδα, με τον "αφανισμό" της νεολαίας μας, η οποια εγκαταλείπει την χωρα, προκειμενου να εξασφαλίσει ενα κομμάτι ψωμι, ακομα και στην Αλβανία!!!
           Ναι, υποδεχόμαστε το 2014,που ήρθε με πολλες πολλες υποσχέσεις, με χειροκροτήματα, χαρα, ελπίδα και πολλα όνειρα!
           Αλλα, πανω απο ολα σε καλωσορίζουμε με πολυ, αλλα συγκρατημένη αισιοδοξία!!!
           Καλώς ήρθες 2014...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου