ΤΟ...ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ!!!!!

Ουτε σε δέκα χρονια...
• Αποφεύγουν να...πλησιάσουν!
• "Λακισαν" οι επενδυτές!

           


Πήραν των...οματιων τους!..
 Κοινώς εγιναν...μπουχός!!!
           Μείναμε μονο στα καλα "τα λόγια τα μεγάλα", δυστυχως!...
           Ο λογος για τις επενδύσεις! Δεν ειναι ψέματα, οτι εδω και καιρο ουδεις μιλάει πλεον, για ενα τετοιο θεμα! ΟΥΔΕΙΣ ασχολείται, μου ειπε, ενας απο τους συναρμόδιους υπουργους. Βεβαια, εαν το αναλύσεις, αυτο το "ουδεις ασχολείται", θα βγάλεις σίγουρα, δυσάρεστα συμπεράσματα, για την χωρα μας! Και ασφαλως για την...λειτουργία της κρατικής μηχανής!.. Ιδιαιτερα για τα...γρανάζια, μιας τέτοιας μηχανής, που παλια ήθελαν..."λαδωμα", για να λειτουργήσουν!!! 
           Βεβαια, δεν μπορει κανεις με το χερι στην καρδια να μας διαβεβαιώσει, οτι τα..."λαδώματα", στα...γρανάζια μιας κρατικής μηχανής, τούτη την ιδιαιτερα δύσκολη εποχη, που περνάει η χωρα μας, οτι εχουν σταματήσει!!! Αλλωστε, δεν ειναι λιγες οι περιπτώσεις εκεινες, κατα τις οποιες έπρεπε για να...προχωρήσει ενα θεμα να...ρίξει "ο αιτών" και...λιγο "λαδακι" (ετσι το λενε τωρα κάποιοι...) στην... μηχανή! Διαφορετικα, αυτη δούλευε στο...ρελαντί!!! 
         

Ειναι ομως γεγονος, οτι τα μεγάλα, τα πολυ μεγάλα..."λαδώματα", εχουν περάσει πια στην ιστορία! Εκαναν ομως πολυ μεγάλο κακο, στην ανάπτυξη της χωρας!.. Ετσι το...αναμενόμενο σαν αποτελεσμα ουδέποτε ήρθε! Και μιλάω για όλους εκείνους, που ΚΑΠΟΤΕ, ήθελαν να έρθουν εδω και να επενδύσουν τα χρήματα τους, προσφέροντας παράλληλα δουλεια σε  πολλούς! Αυτοι λοιπον, λόγω της "πανίσχυρης γραφειοκρατίας", αλλα και του "απαραίτητου λαδωματος" (το θεμα ειναι οτι οι κρατικοί λειτουργοί το απαιτούσαν με "φορτικο" τροπο!), εχουν πια "λακισει"!!! Εγιναν...καπνός!!!
           Τωρα!
           Τωρα, η, πιο σωστα σημερα, τα πραγματα δεν ειναι καλύτερα! Μπορει, κάπως το "θεμα λαδωμα" της κρατικής μηχανής να εχει μειωθεί στο ελάχιστο, ομως τα νεα γεγονότα, που βγαίνουν καθημερινα, εχουν φρενάρει την ανάπτυξη!!! Μέχρι στιγμής ΟΥΔΕΙΣ απο τους φερόμενους, σαν επενδυτές εχουν κανει, έστω και την παραμικρή κίνηση... Ουτε ενα...σινιάλο, δεν έστειλαν!.. Οι λόγοι ειναι πολλοι, μου είπαν οι καλύτερα, απο εμένα γνωρίζοντες και πρόσωπα, αλλα και πραγματα...
           Προσωπικα, εναν λογο ξέρω! Οτι σημερα, με ολα οσα συμβαίνουν, η χωρα θυμίζει ενα μεγάλο ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ!!! Δεν ειναι λίγοι, αυτοι που καθημερινα συλλαμβάνονται, για μίζα, για δωροδοκία και φυσικα για εκβιασμό!!! Συλλαμβάνονται και φυλακίζονται!!! Η χωρα μας, εχει γινει πλεον πρωτοσέλιδο σε ολα τα ΜΜΕ για τις ατασθαλίες και την μεγαλη διάφορα! Οι ξένες τηλεοράσεις "μιλάνε" για φυλακές και έκτακτα στρατοδικεία!!!
           Ειμαστε, αυτο τουλάχιστον βγαινει προς τα έξω, μια χωρα "πνιγμενη" μέσα στη διαφθορά!!! Η προς τα έξω εικόνα μας, αυτο...δείχνει! "Διαφθορειο η ωραία Ελλάς"!!! Ετσι χάσαμε και την...δευτερη ευκαιρία των επενδύσεων, δυστυχως!.. 
           Με ολα οσα συμβαίνουν και ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, πως ειναι δυνατόν να έρθουν καποιοι και να ζητήσουν να επενδύσουν στην Ελλάδα; Αν δεν αλλάξει κατι άμεσα, δεν  πρόκειται να έρθουν, ουτε στα  επόμενα δέκα χρονια!.. Ψέματα ειναι; Οχι βεβαια...
           Ειμαστε, μια χωρα με μεγάλες δυνατότητες, αλλα δυστυχως με μεγαλύτερη την απάτη και την ρεμούλα!!! Την διαφθορά! Την μίζα! Και τον εκβιασμό! Ειμαστε μονο άξιοι να διοργανώνουμε ομάδες διαφθοράς και απάτης...
           Και ναι, ειμαστε...
           Το...διαφθορειο!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου