ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΙΖΕ!!!

• Ροζ ιστορίες στην Γαλλία...
• Δεν ειναι ο μόνος!
• Ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης!


Το καλύτερο σενάριο ειναι αυτο!
           Ειναι γραμμένο μέσα απο την ιδια την ζωη! Με πραγματικα πρόσωπα και γεγονότα...
           Ζωντανές εικόνες! Απίστευτες, μα αληθινές περα για περα!..
           Ολοι πλεον μιλάνε για το νεο "Προεδρικό κωμειδύλλιο"!!!  Την ώρα μαλιστα που η Γαλλία, η οποια ειναι δευτερη οικονομικά ισχυρή χωρα της Ευρώπης, τούτες τις ώρες βρίσκεται στο...κόκκινο!!! Ειναι γεγονος πως η Γαλλική οικονομία πηγαίνει, απο το κακο στο χειρότερο! Και οπως φαίνεται αυτο ενδιαφερει λιγότερο τους Γάλλους, που μετα μανίας διαβάζουν για τα ερωτικά...κατορθώματα του Προεδρου της Δημοκρατίας, του Φρανσουά Ολαντ!!!  
          Ετσι!
          Ετσι οι συζητήσεις τους, οπου και αν βρεθούν, εχουν σαν θεμα, τους..."έρωτες" του κ. Ολαντ και οχι την "επώδυνη προσπάθεια που πρέπει να κανουν, προκειμενου να ανακάμψει η οικονομία..."!!! Αυτο βεβαια ζητησε, ο ίδιος ο Γάλλος Πρόεδρος, ο οποιος ομως, φαίνεται πως, εχει χάσει πια τα...λογικά του, οπως χαρακτηριστικα γράφουν οι εφημερίδες, οχι μονο στην Γαλλία, αλλα σε ολο τον ...πλανήτη!!!
          
 Τα ροζ...περπατηματα του κ. Ολαντ, ενδιαφέρουν λοιπον, περισσοτερο!.. Και αυτές, οι ροζ ιστορίες, δεν ειναι μονο υποθεση του σημερινού Γάλλου Προεδρου της Δημοκρατίας...  Δηλαδη, ο Φρανσουά Ολαντ, δεν εχει την αποκλειστικότητα... Και δεν είμαι σίγουρος, εαν αυτο στεναχωρεί και ποσο τον κ. Ολαντ!!!
          Τωρα!
          Σαπουνοπερες, ειχαμε πολλες στην Γαλλία!
          Και οπως καταλαβατε δεν μιλάω για τις ερωτικες ιστορίες των Γάλλων πολιτών...   Αλλα για ολες εκεινες, που  εγράφησαν απο τους περισσότερους Προέδρους της Γαλλίας!!!  Ιστορίες,  που οσα χρονια και αν περάσουν ουδεις,  θα ξεχάσει...  Και αυτο επειδη τα σενάρια, δεν τα εχουν γράψει, καποιοι απο τους καλύτερους σεναριογράφους...  Οχι! Αλλα! Γιατι ειναι "γραμμένα με ζωντανό αληθινο τροπο απο τους ίδιους τους Προέδρους της Γαλλίας..."!!!
           Διαβάζοντας που λέτε την Γαλλική ιστορία, σε ενα σημείο, ο ιστορικός εκείνης της εποχής αναφέρεται σε κατι πολυ πολυ ενδιαφέρον... Ο ιστορικός "μιλαγε για τους έρωτες της Ιωσηφινας"!!!
Και οπως ολοι ξέρουμε, αυτη, η Ιωσηφινα, ηταν το μεγάλο πάθος, αλλα και ο...τρελός ερωτας, που ειχε ο Ναπολεων Βοναπαρτης!!! 
           Η Ιωσηφινα λοιπον και σύμφωνα με τον ιστορικό, ειχε οχι λίγους εραστές!!! Κυριότερος...,για την ακρίβεια καλύτερος ηταν ενας ουσαρος υπολοχαγός!.. Οταν το έμαθε ο Ναπολέων Βοναπαρτης, έγραψε "οργισμένη επιστολή", στον αδελφό του!.. Την επιστολή αυτη έκλεψαν οι πράκτορες της εποχής, με αποτελεσμα να δημοσιευτεί στις Αγγλικές και τις Γαλλικές εφημερίδες!!!
Το δημοσίευμα αυτο, οπως ηταν φυσικο, τον έφερε σε πολυ δύσκολη θεση!..  Ομως και ο ίδιος ο Ναπολέων Βοναπαρτης, δεν ηταν πιστός στην Ιωσηφινα του!.. Ειχε πολλες ερωτικες ιστορίες... Η κορυφαία πάντως ηταν αυτη με την όμορφη σύζυγο, νεότερου αξιωματικού... Να σας πω, πως η ερωμένη του, έλαβε το παρατσούκλι "Κλεοπατρα", λόγω της εκστρατείας της Αιγύπτου!!! 
           Πολλες οι σαπουνοπερες και τα προεδρικά κωμειδύιλλια στην Γαλλία...
           Τίτλος; Μα τι παει πιο πολυ, απο το...
           " Σαπουνοπερα στο Ελιζε..."

           Σημ. Συντ. Για τους "τρελούς έρωτες" των Γάλλων Προέδρων της Δημοκρατίας, θα γράψω. 
                            σε αλλο σχόλιο μου... Βλέπετε, δεν ειναι μονο ενας... Ετσι; Υπομονη...

           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου