ΤΙ, ΛΕΣ ΤΩΡΑ...

• Επικίνδυνα παιχνιδια!
• Έκαψαν την Ελληνική σημαία!
• Οι Τούρκοι στην Καβάλα...

       
  Τι ειναι αύτα που λες; Ειπα σε ενα φίλο, απο την Καβάλα, που ειχε έρθει να με συναντήσει χθες στο...γνωστο μου στέκι! Εκει στο "Τιλλας", στην Νεα Φιλαδελφεια!
           Ειναι αλήθεια! Και σε πληροφορώ, πως ΔΕΝ ειναι και το μοναδικό!!! Μου ειπε, με λόγια σταράτα και χωρις τα...γνωστα παραγεμισματα!!!
           Δεν ειχε καλα καλα προλάβει να τελειώσει τον καφε του και το κινητο μου "κτύπησε"! Και απο την...άλλη άκρη, ο συνομιλητής μου, (φίλος καλος και απο τα πρωτα...όργανα του πρωθυπουργού!), οχι μονο επιβεβαίωνε ολα οσα μου ειχε καταγγείλει λιγο πριν το φιλαράκι μου, αλλα μου ανέφερε και λεπτομέρειες!!!
           Η ιστορία με την ελληνική σημαία "γράφεται", σε σχολεια της Καβάλας!...
           Εδω, που λέτε, κάποιοι Τούρκοι, χωρις να γινουν αντιληπτοί , πήδηξαν την μάντρα του σχολείου  κατέβασαν την ελληνική σημαία απο τον ιστό της, την έκαψαν και ανέβασαν την Τουρκική!!! Οταν τα παιδια πήγαν στο σχολείο, δεν είδαν την Τουρκική σημαία, γιατι καποιοι, ειχαν προλάβει να την κατεβάσουν!.. Στο περιστατικό αναφέρεται με καθε λεπτομέρεια και ο Τουρκικος Τύπος!!! Μαλιστα, η εφημερίδα "Birlik", υπογραμμίζει, πως "οι πατριώτες Τούρκοι, έκαψαν την ελληνική σημαία  στην κεντρική είσοδο του σχολείου!.."!!! Στην συνέχεια η εφημερίδα, αφου σχολιάζει το θεμα, γράφει, οτι "αυτο ηταν το δεύτερο περιστατικό!"!!! Τονιζει μαλιστα, πως "θα συνεχιστούν οι... 'αντικαταστασεις' της ελληνικής σημαίας..."!!!
           


Απο την Αστυνομική  Διεύθυνση της Καβάλας, ανώτατος αξιωματικός, οταν τον ρωτήσαμε "εαν έχουμε καποια εξέλιξη στην υποθεση;", απάντησε, με ενα ξερό "οχι"!!! Ειπε ομως οτι,  η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της,  για τον εντοπισμό και την αυστηρή τιμωρία του, η των δραστών!. Ο αξιωματικός επιβεβαίωσε, πως ειχαμε και άλλη τετοια περιπτωση, η οποια σημειώθηκε στο πέμπτο δημοτικό σχολείο! Ετσι μέσα σε περιπου 20 ημέρες, έχουμε δυο ίδιες περιπτώσεις σε σχολεια, της Καβάλας! "Το ζήτημα μας ανησυχεί πολυ...", μου ειπε! Και υποσχέθηκε να με ενημερώσει, οταν υπάρξουν, "ελπίζω σύντομα", νεώτερα... Α, να σας πω, πως οι άγνωστοι αφου κατεβάσουν και καψουν την Ελληνική σημαία, ανεβάζουν την Τουρκική, την οποια κρατούν για λίγα λεπτα στον ιστό, βγάζοντας φωτογραφίες, την κατεβάζουν και φεύγουν, οπως μπήκαν!!!
           Η υποθεση αυτη δεν ειναι αστεία! Δεν ειναι για να πούμε, αυτο που συνήθως λέμε.. Σιγα ρεε, τι εγινε; Ετσι; Ειναι πολυ, μα παρα πολυ επικίνδυνα αυτα τα παιχνιδακια, με την Ελληνική σημαία!.. Με το εθνικο μας λάβαρο, δεν μπορει να παίζει κανεις!!! Ας το καταλάβουν αυτο ολοι, εκει πανω στην Κυβερνηση! Οσο πιο γρήγορα γινει αυτο, τοσο το καλύτερο!.. Το...φίδι το σκοτώνεις πριν αυτο μεγαλώσει!!! Γιατι τοτε θα ειναι αργα!!! Και αν γινεται απο το...αυγό!!! Πιστευω να συμφωνείτε... Ετσι;
           Τι, λες τωρα...
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου