ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥΛΗ!!!

• Πρωταγωνιστής ο ιερέας!
• Ειχε, ρημάξει τα μοναστήρια...
• Η...πορεία του ειχε αρχίσει προ διετίας!

          


 Να παπάς... Να μάλαμα!!!
           Οταν η υποθεση εγινε γνωστη, ολοι σταυροκοπήθηκαν και αναρωτήθηκαν... 
           Μα ειναι δυνατον; Παπάς πράμα, να ειναι αρχηγός;
           Ναι! Ειναι! Αυτο τουλάχιστον εξακριβώθηκε, έπειτα απο έρευνες της αστυνομίας...
           Το...σενάριο με αρχηγο της "σπείρας εμπορίας εικόνων...", εναν κληρικο,  γράφεται στην περιοχή της πολυ όμορφης Θεσσαλίας! Εκεινος ειχε αναλάβει τα ηνία εδω και δυο χρονια!.. Και η δράση της "ανίερης σπείρας", ηταν μεγαλη...,πολυ πλούσια! Αλλωστε ολα τα κειμήλια, τις ιερές και πανάρχαιες εικόνες μεγαλη αξίας (οχι μονο χρηματικής αξίας...) απο ιστορικής πλευράς, η "σπείρα",  τα έκλεψε!
           Δεν άφησαν μοναστήρι..,για μοναστήρι και εκκλησία για εκκλησία, που να μην την...χτυπήσουν!
Να μην την κλέψουν! Να μην αρπάξουν, οτι καλο διέθεταν! Και φυσικα να τα πωλήσουν έναντι μεγάλης αμοιβής!.. Αρκει να σας πω, πως κάποιες εικόνες που δόθηκαν σε συλλέκτες κόστισαν, οπως εγινε γνωστο, περισσοτερα απο εκατο χιλιάδες ευρω!!! Ισως και πιο πολλα!!! Οπου και οπως την δεδομένη στιγμη..."έπιαναν", τον πελάτη δηλαδη!!!
         



 Οπως ανακοινώθηκε απο την αστυνομία, ο ιερέας (;!) 34 ετών, ο οποιος ειχε σχεδιάσει τα πάντα γύρω απο την δράση της "σπείρας", ξεκινησε το...εργο του πριν απο δυο χρονια! Τοτε μαλιστα ειχε παραδώσει τα "προς πώληση θρησκευτικά αντικείμενα", στον Αλβανό συνεργό του!..  Εως ότου βρεθει ο αγοραστής...,ο ενδιαφερόμενος, ο Αλβανός τα ειχε...παρκάρει "για φύλαξη" σε μια 56χρονη η οποια με την σειρά της τα έδωσε σε μια άλλη συνεργάτιδα τους, σε μια 55χρονη!.. Αυτη τα έκρυψε στο σπίτι της, μέχρι και το πρωι της περασμένης Κυριακής, που τα "προς πώληση αντικείμενα", τα ξαναπήρε ο 42χρονος Αλβανός!!! Ειχε ηδη βρεθει ο αγοραστής!!!
           Μονο!
           Μονο, που ο αγοραστής αυτη την φορα ηταν ενας αστυνομικός, ο οποιος πηγε να αγοράσει ενα "Πεντηκοσταριο" και ενα "φωτοστέφανο", αντί 60.000 ευρω!!! Ετσι πέρασε τις χειροπέδες στον Αλβανό και δεν άργησαν να φθασουν και στους υπόλοιπους, οπως και στον αρχηγο της σπείρας τον 34χρονο ιερέα!!!!! Και  αμέσως άρχισαν  οι έρευνες!!! Έρευνες στα σπίτια ολων των συλληφθέντων, στα οποια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλες ξύλινες εικόνες μεγάλης ιστορικής αξίας καθως και ανυπολογιστης χρηματικής αξίας...
           Ο παπάς, που δεν περίμενε κατι τετοιο δεν εχει ακομα κανει καμια δήλωση, οπως λενε οι πληροφορίες... Αλλα για βάλτε να δουλέψει το μυαλο σας... Ο παπάς που έπρεπε να ηταν ο φύλακας άγγελος της εκκλησίας, αυτος ηταν εκεινος που ειχε μεταμορφωθεί σε διάολος και έπραξε αυτές τις εγκληματικές πράξεις!!!
            Κρίμα!
            Ντροπη!
            Κόλαση!
            Δεν ειναι ομως ολοι ετσι! 
           Έχουμε κληρικούς που φυλάνε Θερμοπυλες! Που δίνουν την ζωη τους για την εκκλησία! Που κτίσουν εκκλησίες! Που ζητιανεύουν για να φτιάξουν κατι παραπανω στην εκκλησία! Που κλαίνε οταν ειναι στην λειτουργία!
             Ε, λοιπον εμεις αυτούς τους παπάδες  τιμούμε σεβομαστε και αγαπάμε!!!
             Τους άλλους, που ευτυχώς ειναι λίγοι, τους περιφρονούσε, λέγοντας...
             Μπραβο παππουλη!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου