...ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!

• Παραμενουν προκλητικοι...
• Τορπιλιζουν τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις!
• Δεν θα πάρει μερος η χωρα μας...

           Η είδηση  "έπεσε", στα χέρια μου λιγο πριν τα μεσάνυκτα!..
           "Μπα δεν πρέπει να ειναι ετσι...", ειπα και συνέχισα τον...μονόλογο μου!
           "Οι Τούρκοι με την διευθύντρια τους, μερικα 24ωρα πριν, έπλεκαν το εγκώμιο της Ελλαδος! Τι εγινε τωρα και άλλαξαν;" Και η πραγματικότητα αυτη ειναι! Η κ. Hacer Aydin μιλαγε με τα πιο κολακευτικά λόγια, υποστηρίζοντας οτι "Ελλαδα και Τουρκία προσπαθούν να αφήσουν πίσω,  τις διαφορες τους..."!!!!!
            Μονο που δεν το πίστευε! Η, πιο σωστα, η διευθύντρια "λογαριαζε χωρις τον ξενοδόχο"!!! Και στην περιπτωση αυτη, ξενοδόχος ειναι η επίσημη Κυβερνηση της γειτονικής χωρας! Μια Κυβερνηση, η οποια τούτη την ώρα περνάει δύσκολες στιγμές, με ολα οσα βγαίνουν  στην φορα!..
            Δεν ειναι λίγα τα σκάνδαλα, οι ατασθαλίες και οι μίζες των υπουργών, οπως και του ίδιου του γιου του πρωθυπουργού, που συγκλονίζουν στην κυριολεξία την χωρα! Ο κ. Ερντογαν προσπαθεί με απειλές να συμμαζέψει τα...ασυμμάζευτα! Δυστυχως ομως δεν μπορει να κανει και πολλα πράγματα! Βεβαια έκανε σαρωτικό ανασχηματισμό, ομως αυτο δεν ηταν οπως φαίνεται ικανό για να σταματήσει το κακο! Την κατρακύλα! Βεβαια, το παιδι του δεν μπορει να το...αντικαταστήσει!!!!! Το μονο που έκανε ηταν να διώξει τον εισαγγελέα...
             Κάτω λοιπον απο το πρισμα, ολων αυτών των γεγονότων, η Τουρκία διοργανώνει μεγάλη τουριστική έκθεση, η οποια πρόκειται να πραγματοποιηθεί απο τις 30 Ιανουαρίου εως και τις 2 Φεβρουαρίου... Σε αυτη, που εχει κληθεί να συμμετάσχει και η χωρα μας στα πλαίσια της "ελληνοτουρκικής φιλίας" (λέμε τωρα...), πρόκειται να πάρουν μερος το ψευδοκρατος της κατεχόμενης Κύπρου, οπω και τα Σκοπιά! Τα Σκοπιά εκληθησαν να συμμετάσχουν ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! Και μου αρέσει που οι Τουρκαλαδες μιλάνε για ελληνοτουρκική φιλια και συμμαχία!!! Τι το λες, ρεεε, αφου δεν το κανεις; Δεν το πιστεύεις; Ε;
              Η αντίδραση της Ελλαδος ηταν άμεση!..
              Και τα δυο Υπουργεία. Και το Εξωτερικών, αλλα και το Εσωτερικών κυκλοφόρησαν σχετική οδηγία για την απόσυρση της ελληνικής συμμετοχής, απο την έκθεση "λόγω της Τουρκικής πρόκλησης..."!!! Ετσι οι Περιφέρειες και οι Δήμοι, που ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτη την τουριστική έκθεση, υστερα απο το έγγραφο των δυο υπουργείων, θα αποφύγουν καθε συμμετοχή!!! 
               Ακυρώθηκαν λοιπον ολες οι συμμετοχές των ελληνικών πόλεων στην Τουρκική έκθεση... Και την ευθύνη φερει ακαριαία, η Κυβερνηση της Τουρκίας, με τις προκλήσεις που έκανε εις βάρος της χωρας μας, για μια ακομα φορα... Ειναι γεγονος πως οι Τούρκοι δεν αλλάζουν! Ουτε χαρακτήρα! Μα ουτε και νοοτροπία! Δυστυχως!!!
               ...Οχι, δεν αλλάζουν!!! 
  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου