ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...

• Η βία δεν εχει χρώμα!
• Εκατο...καλοπαιδα, οι αρχηγοι!
• Εικόνες ντροπης!

     
     Απο την αρχη, θα πρέπει να σας ξεκαθαρίσω οτι είμαι εναντίον της βίας!
           Μιας βίας που δεν εχει ουτε αρχη, μα ουτε και τέλος! Δεν εχει χρώμα! Κόκκινο! Πράσινο! Κίτρινο! Μπλε, η ροζ! 
           Είμαι εναντίον της βίας,απο οπου και αν αυτη, προέρχεται!..
           Ναι! Η βία, οπως είπαμε δεν εχει χρώμα, η μάλλον εχει. Ειναι το μαύρο!..
           Βεβαια οι εικόνες που είδαμε το απόγευμα της Κυριακής στο ντερμπι της τρίτης  εθνικής κατηγορίας, στο γηπεδο του Αιγάλεω, μεταξυ της ομώνυμης ομαδας και της ιστορικής ΑΕΚ, μονο ντροπη και αποτροπιασμό μας δημιουργούν!!! Οι εικόνες αυτές, οπως ηταν φυσικό και επόμενο, εκαναν το γύρο του κόσμου και για μια ακομα φορα οι εντυπώσεις για την χωρα μας, ηταν αρνητικές!.. Ντροπη ρεεε!!!
         



Τα επεισόδια, που απο θαύμα, δεν θρηνήσαμε θύματα, ηταν σε μέγεθος και σε όγκο τραγικά! Ειχαμε μάχες σώμα με σώμα! Μάχες που πραγματοποιήθηκαν τοσο μέσα οσο και έξω απο το γηπεδο του Αιγάλεω! Μάχες που εγιναν με όπλα λοστούς! Χειρογροθιες! Τούβλα! Δεν μπορω να καταλάβω που βρέθηκαν τόσα τούβλα και μάρμαρα που...εκτοξευτικαν κατα του...εχθρού! Ποιος ειναι ομως ο εχθρός; Μα η ιδια τους η ομαδα!..
           Κάπου εκατο αλήτες. Χουλιγκαναραιοι! Εφθασαν στο γηπεδο, οχι για να δουν τον αγώνα και να φωνάξουν ενισχύοντας την ομαδα τους, αλλα με στόχο και σκοπό, να την καταστρέψουν!.. Αυτη ειναι δυστυχώ η τραγικη αλήθεια! Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαίνει κατι τέτοιο!.. Και ναι, ναι δεν θα ειναι και η τελευταία!!! 
         




Μα, θα μου πείτε, πως ειναι δυνατόν εκατο κουκουλοφόροι να "χαλανα"; Να καταστρέφουν μέσα σε μερικα δευτερόλεπτα, οτι καποιοι αλλοι έκτισαν, με κόπο και με θυσίες, που κράτησαν ισως και πεντε χρονια; Ειναι κρίμα! Ειναι άδικο! Εινα απάνθρωπο! Και ολα αυτα εγιναν, οπως και τα προηγούμενα, αλλα και τα επόμενα, ολα τα έκτροπα εγιναν μπροστα στα ματια της αστυνομίας! Βεβαια αυτη την φορα, συνελήφθησαν και θα δικαστούν αρκετά άτομα που ηταν οι πρωταγωνιστες των επεισοδίων!!! Περιμένω να δώ τις ποινές...
           Αλλα για φαντασθειτε. Παίρνετε το παιδάκι σας και πηγαίνετε στο γηπεδο για να περάσετε δυο ευχάριστες ώρες, βλέποντας την ομαδα σας! Και ξαφνικά κινδυνεύετε να χάσετε το παιδι σας, επειδη καποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να παίξουν ξύλο! Να δουν το αίμα του...εχθρού να τρεχει ποτάμι!!! Τι κάνετε λοιπον τοτε; Προσπαθείτε να γλιτώσετε το παιδι σας και τον εαυτόν σας, κάνοντας παράλληλα όρκο οτι δεν θα ξαναπατησετε στο γηπεδο!.. Ετσι δεν ειναι;
           Με την βία που δυστυχως παρουσιάζει την σημερινη γενική εικόνα της χωρας, ΟΥΔΕΙΣ κερδίζει! Αντίθετα ΟΛΟΙ, ειναι χαμένοι! Τα γήπεδα αδειάζουν συνεχώς! Ο αγνός φίλαθλος δεν ξαναερχεται! Αποτέλεσμα; Ειναι να επερχεται ο μαρασμός του βασιλιά των σπορ, που δεν ειναι αλλο, απο το ποδόσφαιρο!
           Ιδια εικόνα, λοιπον!!!
           Ομως...
           Πρέπει, επιτέλους να εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος!
           Να πέσουν αυστηρές καμπάνες!
           Να κοπούν κεφαλια!
           Εαν δεν γινουν ολα αυτα, τοτε είμαι βέβαιος οτι θα θρηνήσουμε θύματα! 
           Και θα ειναι κρίμα και άδικο!..
           Έξω η βία απο την Ελλάδα...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου