ΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ...

• Δεν ηταν δύσκολη η λύση!
• Γιατι τέτοιος πόλεμος;
• Καταργήθηκε πριν...ξεκινήσει!

          
 
Οχι!
           Οχι, δεν ηταν και τοσο δυσκολο, οσο έδειχναν ολα...
           Βρέθηκε η λύση, λοιπον πολυ πιο εύκολα! Ακομα και εκείνοι που μίλαγαν για...λύση, δεν περίμεναν, μια τετοια γρήγορη εξέλιξη! Ουτε και οι πιο αισιόδοξοι δεν το πιστευαν!..  Και αυτο ειναι αλήθεια και πρέπει να λέγεται!..
           Τοτε;
           Τοτε,γιατι ενας τόσος σκληρός "πόλεμος", μεταξυ του υπουργείου και συγκεκριμένα του Αδώνιδος Γεωργιάδη, με ολο τον κοσμο; Γιατι "χύθηκε", όλον αυτον τον καιρο τοσο "αίμα"; Γιατι;
           Έπρεπε λοιπον, να γινουν ολα αυτα για να βρεθει λύση;
           Φαίνεται οτι η συνάντηση των αρχηγών της συγκυβερνησης, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα με τον αντιπρόεδρο Ευαγγελο Βενιζελο, έφερε-απέδωσε καρπούς!..
           Ομως έπρεπε να φθάσουν τα πράγματα σε αυτο το σημείο;
           Στο παρα ενα μιας γενικής σύρραξης;
           Γιατι αυτο το άγχος στον κοσμο, ο οποιος έκανε τον σταυρο του, προσευχόταν στην μητέρα ολων Μας, την Παναγία και στον Κύριο Μας τον Χριστο, στον καλο Θεούλη, να μας εχουν καλα, γιατι διαφορετικα με τις τσέπες άδειες, θα πηγαίναμε, σαν "το σκυλί στα αμπέλι"!!!! Έπρεπε δηλαδη να "κουβαλάς" μαζυ σου και μαλιστα να τα εχεις κρύψει σε ξεχωριστό σημείο για να μην τα "χαλασεις", ξοδεψεις, είκοσι πεντε ευρω, για ώρα ανάγκης!!!!  Και καλα, αν τα είχες...  Εαν ομως δεν διεθετες αυτο το ποσο, τοτε τι θα γινόταν; Και φυσικα δεν ηταν λύση αυτη που ο κ. Γεωργιαδης είχε προτείνει, οτι θα τα έστελναν στην εφορία, οπως γινεται με τις κλήσεις παράβασης  του ΚΟΚ, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφοριας!!!!
           





 Η λύση ηταν εύκολη! Και απορώ πως οι...φωστήρες του υπουργείου υγείας δεν την είχαν, απο πριν προτείνει! Τι περίμεναν δηλαδη; Εκτός και εαν δεν...πηγε εκει το μυαλο τους! Βεβαια μίλαγαν για τα "ισοδύναμα μετρα" (κάπου σαράντα εκατομμύρια ευρω...) που έπρεπε να βρεθούν! Γιατι μονο με τον τροπο αυτον θα μπορουσε να αποσυρθεί το...εικοσιπενταρι!!!!!
           Με πρωτο και "κεντρικό θεμα" τα 25 ευρω, που δημιούργησαν αναστάτωση σε όλους μας, πραγματοποιηθηκε χθες το βράδυ, η συνάντηση "κορυφής" στο  Μέγαρο Μαξίμου! Οι κύριοι Σαμαρας-Βενιζέλος, στην προσπάθεια τους να αποφευχθούν οι "ενδοκυβερνητικές κόντρες", αλλα και ολες οι αλλες "ποικίλες αντιδράσεις" (αυτο το ονομα πήραν...) απο τους γιατρούς, αλλα κυρίως απο τον κοσμο!.. 
           Οι δυο άνδρες, υστερα απο σκέψη και αρκετή συζήτηση, βρήκαν την λύση!
           Θα προστεθεί εισφορά στα τσιγάρα! 
           Εισφορα πεντε λεπτών!!!
           Αντί το πακέτο να εχει 3,50, θα κοστίζει 3 ευρω και 55 λεπτα!!!
           Είδες Αδωνι μου, δεν ηταν και τοσο δύσκολη η λύση του προβλήματος! Ετσι δεν ειναι;
           Με 5 λεπτα μονο!!!
           Ναι! Με 5λεπτα μονο "φόρο" στα τσιγάρα και το εικοσιπενταρι πηγε...περίπατο!
           Και τωρα;
           Τωρα τι γινεται; 
           Τι θα πεις στον κοσμο; Ε;
           


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου