ΜΟΝΟΟΟ;

• Η παρέλαση των...μασκαράδων!
• Τριαντα χιλιάδες, μονο;
• Το "επίκεντρο" στην Πάτρα!

          


 Έχουμε ηδη "μπει", στο Τριώδιο!..
           Και ολοι ειναι έτοιμοι για τις αποκριες...
           Ολες!
           Ναι, ολες οι πόλεις που καθε χρόνο γιορτάζουν τις αποκριες με Καρναβαλια, ειναι έτοιμες, για την "παρέλαση του...βασιλιά καρναβαλου"!!!
           Οι ειδικοι (τεχνίτες και μαστοροι...) βλέπουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε την ημερα και την ώρα της...παρέλασης να μην υπάρξουν "παρατράγουδα"!!!
           Τωρα!
           Οπως, απο το "ειδικό γραφειο προβολής", στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, οπου και το "επίκεντρο" του Καρναβαλιου, ανακοινώθηκε, οτι εφετος θα μετάσχουν περισσότεροι απο τριάντα, ναι, ναι, τριάντα χιλιάδες (30.000) καρναβαλιστές!!! 
           Και βεβαια δεν ειναι λίγοι... 
           Αντίθετα ειναι πολλοι, λενε εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα απο  όλους εμάς την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιου...
           Η ανακοίνωση, που εχω στα χέρια μου "μιλάει", για την συμμετοχη "30.000 μασκαράδων..."!!!!! "Εν όψει των Αποκρεω, στην Πάτρα, θα παρελάσουν 30.000 μασκαραδες..."!!! Υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση συγκεκριμένα!!!!!
           Πολλοι πιστευουν πως οι τριάντα χιλιάδες μασκαραδες ειναι πολλοι!!!
           Προσωπικα πιστευω πως εχουν άδικο!!! Ειναι λίγοι οι...μασκαραδες!!! Ελάχιστοι!
           Πραγματικα ειναι...μικρός ο αριθμος! 
         


 Οι 30.000 μασκαραδες, οι οποιοι θα παρελάσουν στο Καρναβάλι της Πάτρας, ειναι "δείγμα", μπροστα στους μασκαραδες που υπαρχουν στην Ελλάδα!!! Οπου και αν κοιτάξεις, βλέπεις, οχι εναν, αλλα να...ξεπετάγονται χιλιάδες απο καθε σημείο!!! Ειναι γεγονος οτι η χωρα γέμισε μασκαραδες, που προσπαθούν να σου...πάρουν οτι εχει ακομα απομείνει, απο τους άλλους, τους..."ευρωπαίους μασκαραδες"!!!!!
           Ναι!
           Ναι, οι μασκαραδες ειναι παντου! Και ειναι ιδιοι! Δεν εχουν καμια διάφορα μεταξυ τους! Και το αξιοθαύμαστο ειναι οτι..."μιλάνε την ιδια γλώσσα..."!!! Αληθεια πως γινεται, μ"ο ενας να καταλαβαίνει με την μια τον αλλο;.."!!! Αυτο δεν το εχω καταλάβει! Και δεν ξέρω, αν καταφέρω καποτε να καταλάβω, πως...γνωρίζονται μεταξυ τους!.. Ενα ειναι παντως γεγονος. Με μια ματια, δίνουν στον αλλο (τον όμοιο τους) να καταλάβει τι πρέπει να κανει... Τι θελουν! Τι ζητούν! 
          


  Για αυτο σας λεω...
           Γέμισε η Ελλάδα μασκαραδες!!!
           Χιλιάδες μασκαραδες!!!
           Εκατομμύρια μασκαραδες!!!
           Δεν ειναι λοιπον ΜΟΝΟΟΟ οι αποκριατικοι μασκαραδες, που στο κάτω κάτω μετέχουν, ενός γλεντιού, που εχει γράψει την δικη του χρυση ιστορία...
           Υπαρχουν πολλοι... Παρα πολλοι... Γύρω μας! Δίπλα μας! Μέσα μας! Ειναι παντου!
           Ετσι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου