"ΜΙΛΑ...ΜΟΝΗ ΣΟΥ"!!!

• Σε...άδεια αίθουσα!
• "Επεσε" πολυ γέλιο...
• Η μειωση του αριθμού των Βουλευτων...

          
  "Κυρίες και κυριοι συναδελφοι, η υποθεση ειναι...καραμπινάτη κλεψιά..."!!!
           "Πρέπει η Επιτροπή μας να εξετάσει ολα τα ενδεχόμενα..."!!!
           "Ολα εξαρτώνται απο εσάς, κυρίες και κύριοι συναδελφοι..."!!!
           Ειναι μερικές απο τις ατάκες...,απο τις "κορώνες", που...πέταξε στην αίθουσα της Βουλής, ποια άλλη; Η βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωη Κωνσταντοπουλου! Η γυναίκα που θελει να σπάσει ολα τα ρεκόρ αγορευσεων σε Κοινοβούλιο και μαλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο!!!
           Και είμαι σίγουρος, οτι τελικα θα τα καταφέρει, εαν συνεχίσει με τον τροπο αυτον, να μιλάει!.. Να μιλάει... Να μιλάει... Και σταματημό να μην εχει...
           Το περιστατικό, που θα σχολιάσω σημερα, ειναι αληθινο...
           Και σημειώθηκε, πριν λιγες ημερες, που αλλου, σε μια απο τις τακτικές συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής!..
          


 Η Επιτροπή ειχε καλέσει για "κατάθεση", που τελικα εγινε..."ανάκριση", εναν απο τους εμπλεκόμενους στην γνωστη υποθεση για τις...γνωστες μιζες!!!
           Ολα τα μέλη της Επιτροπής εκαναν μια, άντε δυο ερωτησεις και υστερα περίμεναν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους απο τις απαντησεις του μάρτυρα, του εμπλεκόμενου, στην υποθεση!!!
           Δεν έκανε ομως το ιδιο και η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωη Κωνσταντοπουλου, η οποια άρχισε τις ερωτήσεις στις δέκα το πρωι και τις τελείωσε στις δυο μετα το μεσημερι!!! Οι ερωτήσεις της, κράτησαν τέσσερις ώρες!!! Ηταν ολοι...εξαντλημένοι! Λες και δούλευαν στα...χωράφια, οπως καποιοι ομολόγησαν!!! Εδω θα πρέπει να αναφέρω και τις "μάχες", που καθημερινα δίνει με την κ. Κωνσταντοπουλου ο κ. Νεραντζης, προκειμενου, να...συγκρατήσει την ΣΥΡΙΖΑια εκπρόσωπο!!! Αλλα αυτη ειναι...ασυγκράτητη!!!
          Ομως το πολυ γέλιο, οπως μου λέει ενας απο τους άλλους βουλευτές (ειναι και αυτος μέλος της Επιτροπής...), το πολυ γέλιο έπεσε που λέτε τις προάλλες, οταν ήρθε η σειρά της Ζωής, να τοποθετηθεί!!! 
           Άρχισε, η κ. Κωνσταντοπουλου να μιλάει... Να μιλάει... Οι ώρες να...φεύγουν, να...τρέχουν και εκείνη να...μιλάει ακομα!!! Καποια στιγμη, ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο Τάσος Νεραντζης, είδε οτι το...πράγμα θα τραβήξει για πολυ ακομα, την διέκοψε και τοτε άρχισε ενας απο τους γνωστούς καυγαδες του...διδύμου αυτού!!!
           Η κ. Κωνσταντοπουλου, δεν καταλαβαίνει απο τετοια... Συνέχισε να μιλάει... Να μιλάει.. Και τοτε...
           Τοτε, ο Τάσος Νεραντζης, διέκοψε την συνεδρίαση, λέγοντας, οτι "το θεμα θα συνεχιστει αυριο"!!! 
           Ολοι έφυγαν!
           Η αίθουσα άδειασε!
           Και η μονη που ειχε μείνει ηταν η κ. Κωνσταντοπουλου, η οποια συνέχιζε απτοητη να μιλάει...
           Φεύγοντας και ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο κ. Νεραντζης της φώναξε...
           "Μιλα...μονη σου..."!!!!!
           Ετσι και εγινε...
           Η Ζωη Κωνσταντοπουλου μίλησε για αρκετή ώρα σε άδεια έδρανα! Και δεν...εχασε το λέγειν της ουτε και απο το..."Μίλα...μονη σου...", του Τάσου Νεραντζη!!!
           "Μίλα...μονη σου..."!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου