...ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!

• Πανάκριβος, ο...ύπνος τους!
• Τον μήνα 1.290 ευρω!
• Δεκα εκατομμύρια, για το 2014!

         
Οχι!
 Οχι μονο ακριβός....
 Αλλα πανάκριβος ειναι ο...ύπνος των βουλευτων!.. Εκείνων, που ερχονται και εκλέγονται, απο την επαρχια. Και φυσικα δεν εχουν μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, η κάπου στα περίχωρα της!.. 
           Για όλους αυτούς, εχει φροντίσει η Βουλη!
           Ενοικιαζει  δωμάτια σε κεντρικά ξενοδοχεία και στα οποια μένουν οι εκπρόσωποι του Έθνους, που, το τονίζω, εχουν "μόνιμη κατοικία στην επαρχια..."! Και δεν ειναι λίγοι...
           Ετσι!
           Για καθε "επαρχιωτη" βουλευτή, η Βουλη, απο το ειδικο κονδύλι, πληρώνει μονο για τον...ύπνο  του 1.290 ευρω! Ειναι ενα πολυ μεγαλο ποσο! Και να φανταστείτε πως πιο παλια τα 1.290 ευρω, οι Βουλευτες, τα έπαιρναν στο...χερι! Ηταν για πολλούς ενα ακομα...βοήθημα!.. Επειδη ομως υπήρχαν καταγγελίες, πως οι Βουλευτες, προτιμούσαν τα μικρα και φθηνά ξενοδοχεία (τα γνωστα και σαν...
γαμ...νες!!!), η, οτι ενοικιαζαν, με ελάχιστα ευρω, γκαρσονιέρα, "παντελονιαζοντας" καθε μήνα, τουλάχιστον ενα χιλιαρικο, το προεδρείο της Βουλής πήρε την αποφαση...  Ενοικιαζει πλεον η Βουλη, δωμάτια σε κεντρικά ξενοδοχεία, ώστε οι εκπρόσωποι μας να μένουν ανθρώπινα και να εχουν την κατάλληλη περιποίηση!
           


 Με την ευκαιρια να σας πω, οτι για τον περασμένο Δεκέμβριο και μονο για έξι Βουλευτές (η Βουλη ειχε διακόψει για τα Χριστουγεννα!), η Βουλη πλήρωσε, κατέβαλε πιο σωστα σε κεντρικά ξενοδοχεία 7.740 ευρω!!! Μονο για ενα μήνα! Και αυτον οχι ολόκληρο! Οπως είπαμε ειχαμε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές!!!
           Μεγαλο!
           Πολυ μεγαλο ποσο για μερικές μονο νύχτες και για έξι βουλευτές! Κατι που το δέχεται και η ιδια η Βουλη... Ομως αυτο φαίνεται, πως δεν μπορει να αλλάξει, παρα τις...φιλότιμες προσπάθειες του προεδρείου... Το μονο που άλλαξε, ειναι οτι πλεον η Βουλη τα χρήματα δεν τα δίνει στο...χερι των Βουλευτων, αλλα το..."ζήτημα ύπνο", το διαχειρίζεται η ιδια!!! Υπογράφει δικες της συμβάσεις με μεγαλα κεντρικά ξενοδοχεία, τα οποια, οπως ειναι φυσικό και ιδιαιτερα τωρα με την οικονομικη κριση, κανουν καλύτερες τιμές!..
           Τωρα!
           Τωρα, για το 2014, το ειδικο κονδύλι, το οποιο περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό της Βουλής, φθάνει, ανέρχεται πιο σωστα, στα δέκα εκατομμύρια ευρω!.. Οχι; Διαβάσατε σωστα! Και για την ακρίβεια ειναι 10.135.000 ευρω!!! Μονο για εναν χρόνο!.. Για το 2014!!!
           Μα και βεβαια, θα μπορουσε, η Βουλη, με αυτα τα χρήματα να αγοράσει μια δικιά της πολυκατοικία! Θα πλήρωνε μια φορα! Και θα ειχε μεγαλο όφελος, ολα τα υπόλοιπα χρονια! Τα ευρω που πληρωνουμε μονο για τον...ύπνο των Βουλευτων (ναι, απο την επαρχια... Ναι, για αυτούς που δεν εχουν σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας...), ειναι παρα, μα παρα πολλα!..
           Επαναλαμβάνω! Ρίχνω καλύτερα την ιδέα στον Βαγγέλη Μειμαρακη και γενικα στο προεδρείο, να προτείνουν την αγορά μιας πολυκατοικίας!  Θα μας έρθει πιο φθηνά!.. Είμαι βέβαιος οτι ΟΛΟΙ, ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ  ΜΑΖΥ ΜΟΥ!!!
           ...Μια πολυκατοικία!!!
           Αυτη ειναι η λύση!..
           Ετσι δεν ειναι;         

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου