ΕΔΩ; ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!!!

•                     Επιορκος, οποιος απατά την...γυναίκα του!
•                         Αυστηρα μετρα στην...Κίνα!
•                       Αν...έρθει εδω, έκλεισε το δημοσιο!
           
Η ιστορία, γράφεται στην μακρινή Κίνα!
           Εκει, "παίζεται" και το σενάριο!
           Και μαλιστα, οχι απο ηθοποιούς, αλλα απο άτομα της...διπλανής πορτα!..
           Ενα παντως, ειναι γεγονος. Οτι, εαν η ιστορία...,το σενάριο πιο σωστα, "παιζοτανε", εδω, στην Ελλάδα, δεν θα υπήρχε δημοσιο!!! Ναι! Αυτη ειναι η αληθεια... Μια αληθεια πικρή! Παρουσιάζει ομως την πραγματικοτητα...
           Καταρχήν. Μην βιαστήτε να βγάλετε συμπεράσματα...
           Διαβάστε πρωτα την...ιστορία, που μας ερχεται απο την Κίνα. Και έπειτα κανετε, τους δικούς σας υπολογισμούς!!!
           Λοιπον!
          


"Στο εξής, οι δημόσιοι υπάλληλοι, που απατανε τις γυναίκες τους, θα απολύονται απο την εργασία τους...", έλεγε, η είδηση που έφθασε απο την επαρχια Νταντονγκ  της Βόρειας Κίνας! Και φυσικα η είδηση, δεν...σταματά εκει, στην "απόλυση"!!! Εξηγεί τους λόγους...,το γιατι παιρνουν μια τετοια αποφαση οι αρχές...
           "Θα απολύονται, επειδη, θεωρούνται δις επιορκοι!.."!!!
           Οι...ατακτουληδες λοιπον θα παιρνουν πόδι απο το δημοσιο! Θα φεύγουν! Θα χάνουν την εργασία τους! Το ψωμάκι τους! Και της οικογένειας τους, βεβαίως! Και αυτο τους...πονάει πολυ!.. Η υποθεση της ιστορίας εγινε γνωστη σε ολο τον κοσμο απο το διαδίκτυο! Πρωτη ομως, ναι πρωτη το ...φιλοξένησε, η...πρωτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Κίνας, η "China Daily", η οποια εγραψε συγκεκριμένα. "Για το πλήθος απο εκδικητικές ερωμένες, που βγάζουν τα...άπλυτα των πρωην τους στο Ίντερνετ, εκθέτοντας το κράτος, ο νόμος προβλεπει αποπομπή, απόλυση απο το δημοσιο λειτούργημα του ανθρώπου που απάτησε την, η, τον σύζυγο..."!!!
           Θα πρέπει να υπογραμμίσω οτι, στην Κίνα οι αρχές πιστευουν πως, "οι εξωσυζυγικές σχέσεις αυξάνουν την διαφθορα, σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη, η καταπολέμηση της και μαλιστα σε εθνικο επίπεδο..."!!! Ακομα θα πρέπει να σας πω, οτι ο νέος υπαλληλικος κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων της Κίνας, "απαγορεύει τα τυχερά παιχνιδια, τα ναρκωτικά, και την διασπορά ψευδών ειδήσεων στο Ίντερνετ!"!!!
           Τωρα!
           Εαν ολα αυτα "έπαιζαν" στο Ελληνικο Δημοσιο, τοτε δεν θα ειχαμε ουτε εναν δημοσιο υπάλληλο! Αμφιβάλει κάποιος για αυτο; Οχι βεβαια... Εδω, στην χωρα μας, δεν υπαρχει, ενας, η μια,  ετσι για δείγμα, που να μην εχει απατησει τουλάχιστον μια φορα, την...,η, τον σύζυγο!!!!! Ψέματα ειναι; Οχι βεβαια... Εδω, αποτελεί...πλεονέκτημα κατι τετοιο!!! Δίνει μαλιστα και...πόντους για την προαγωγή!!! Κανω λαθος; Οχι βεβαια... Εαν ο αρμόδιος υπουργος ήθελε να...ελαφρωσει το δημοσιο, έπρεπε να εφαρμόσει τον νομο της Κίνας. Ετσι ζήτημα θα ηταν εαν στο δημοσιο θα έμεναν  ΧΙΛΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! Υπαρχει αντίρρηση; Οχι βεβαια... Εαν λοιπον το...σενάριο "παιζοτανε" εδω, ειναι σίγουρο, οτι δεν θα ειχαμε δημοσιο τοσο...φορτωμένο!!!
           Εδω; Δεν θα υπήρχε!!!
      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου