ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

• Τα κινητά των...τριακοσίων!
• Απο 170 ευρω..."έπεσαν" στα 150!
• Και η Βουλη πανηγυρίζει...

           
-- Ρεε, μας έκοψαν είκοσι ευρω!
           --- Δεν το πιστευω;
           --- Είδα την απόδειξη στο ενημερωτικό πληρωμής μας!
           --- "Πέσαμε", κατα είκοσι ευρω!
           Η συζητηση αυτη (ειναι μαγνητοφωνημένη...) εγινε στα προπύλαια της Βουλής, μεταξυ δυο, εκ των τριακοσίων... 
           Οπως καταλαβα το θεμα αφορούσε, καποια περικοπή που τους εγινε πρόσφατα, χωρις να τους προειδοποιησουν οπως ακουσα! Επειδη το ζήτημα, μου προξενησε ιδιαίτερη εντύπωση... Και επειδη δεν ειχα ακουσει περι τίνος πρόκειται, το...εψαξα!..
           Ετσι, αναζήτησα τον φίλο και κολλητό μου,  βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που ειναι απο τα πρωτα...βιολιά της, μαλιστα! Οταν βρεθήκαμε, θέλησα να τον..."ψαρεψω"!!! 
           --- Τι εχουν ρεε Μάκη ολοι αυτοι οι συναδελφοι σου και μουρμουράνε;
           --- Είδαν φαίνεται το ενημερωτικό πληρωμής και διαπίστωσαν οτι "κόπηκαν" καποια χρήματα!
           --- Πολλα;
           --- Οχι! Οχι ρεε! Μας "έκοψαν" είκοσι ευρω απο οσα μας έδιναν για να πληρωνουμε τα κινητά τηλέφωνα!!!
           --- Τι λες ρεε Μάκη; Μεγαλη η...απώλεια!  Πω...πωωω!!!  Και τωρα τι θα κανετε;  Και για να έχουμε "καλη...συνέχεια", ποσα παίρνετε για τα κινητά σας;
           --- Οχι πολλα! Μας  έδιναν 170 ευρω! Έκοψαν τα 20 και τωρα πλεον μας δίνουν 150 ευρω!..
          

Πληρωναμε μέχρι σημερα 170 ευρω το μήνα, για να μιλάνε ελεύθερα με το κινητο τους, οι Βουλευτές! Και τωρα το ποσόν αυτο μειώθηκε κατα είκοσι ευρω! Ετσι υπαρχει μια οικονομία της Βουλής που ξεπερνά τις 80.000 ευρω τον χρόνο!!!
           Αληθεια!
           Γνωρίζατε οτι πληρώνουμε εμεις ακομα και τα κινητά των Βουλευτων μας; 
           Δεν μας έφταναν τόσα που έχουμε φορτωθεί... Τόσα που εχουν "πεσει", στην...πλάτη μας... Ήρθε και η υποθεση με τα κινητά και το...γλυκό έδεσε!!!
           Και η πλάκα, ειναι οτι η μειωση (20 ευρω... Σιγα το πράγμα δηλαδη...) τους κακοφαίνεται! Πέφτει ισως, έξω ο...προϋπολογισμός τους!.. Χάνουν σιγα...σιγα τα...προνόμια τους! Γιατι σου λέει, σημερα η μειωση της πληρωμής των κινητών, αυριο καποιο αλλο και παει...λέγοντας!  Φοβούνται λοιπον οτι θα πέσουν...θύματα των περικοπών, που θελει η Τροικα!!!
           Ρεε, μαγκες γιατι, να σας πληρωνουμε, εμεις και την ομιλία σας στα κινητά;
           Και γιατι τόσα πολλα; Τα 170 ευρω πριν... Και τα 150 ευρω σημερα, που σας δίνει η Βουλη, τον μήνα, ειναι οχι, απλώς πολλα, αλλα παρα πολλα!.. Και στο κάτω κάτω, γιατι δεν πληρώνετε μόνοι σας το κινητο σας; Ετσι δεν θα εχετε κανεναν ανάγκη... Αλλα πόσες ώρες μιλάτε, για να εχετε μεγάλους λογαριασμούς; Υπαρχουν αλλωστε, πακέτα που σας δίνουν, οπως και σε όλους εμάς, το δικαίωμα να μιλάμε με τις ώρες και να πληρώνοντας μονο ενα πάγιο!..
           Αληθεια! Αυτο, το προεδρείο της Βουλης δεν το ξέρει; Και αν ναι; Γιατι, δεν το εφαρμόζει; Γιατι πληρωνουμε τόσες χιλιάδες ευρω τον μήνα και πολλες περισσοτερες χιλιάδες ευρω τον χρόνο, για τα κινητά των τριακοσίων; Μας περισσεύουν; Δεν νομίζω; Ισως κατι αλλο συμβαινει...
           Προσωπικα, γνωρίζω κάποιον βουλευτή, που ειναι και αρχηγός Κόμματος, ο οποιος χρησιμοποιει το κινητο του, προς όφελος της επιχείρησης του... Ετσι, ολοι μιλάνε με τις ώρες! Αλλωστε αλλος πληρώνει! Ο ελληνικός λαος... Τα κορόιδα, δηλαδη κύριε πρόεδρε! Ετσι δεν ειναι; Αλλα για το ζήτημα αυτο, θα ασχοληθω άλλη φορα... Θα τα βγάλω ολα στην...φορα, κύριε πρόεδρε!
           Εκείνοι λοιπον, μιλάνε και μαλιστα με τις ώρες...
           Και...τα κορόιδα...
           Εμεις πληρωνουμε...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου