ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΓΚΟΛ...

• Πρωταθλητης και στην αλληλεγγύη...
• Διπλα στους σεισμόπληκτους!
• Η ανακατασκευή των σχολείων...

   
          
 Ο Ολυμπιακος πρώτος παντου...
           Δεν ειναι μονο ο "μόνιμος" πρωταθλητης στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ελλαδος, αλλα κατακτά πλεον και το "πρωτάθλημα της αλληλεγγύης"!!!
           Ο Ολυμπιακος, με κίνηση του μεγαλομετόχου του και προεδρου της ΠΑΕ, του μεγαλοεφοπλιστή Βαγγελη Μαρινάκη, έδειξε το αλλο πρόσωπο του!.. Την αγαπη στη πατριδα... Ετσι με αποφαση του κ. Μαρινάκη, ο Ολυμπιακος προσφερει στο υπουργείο της Παιδείας πεντακοσιες (500.000) χιλιάδες ευρω για την ανακατασκευή των σχολείων στην σεισμοπληκτη Κεφαλλονια!.. 
           Η είδηση αυτη χαιρετίστηκε απο όλους!
           Απο φίλους...
           Και απο αντιπάλους... Δεν λεω, δεν γράφω την λεξη "απο εχθρούς", γιατι πιστευω οτι γενικα στον αθλητισμό δεν χωράει...,δεν εχει θεση αυτη η λεξη! Ολοι στον αθλητισμό ειμαστε "αντίπαλοι" μονο κατα την διάρκεια ενός αγώνα!!! Και παντοτε μέσα στα αθλητικά πλαισια!!! Εχω άδικο;
           Ολοι!
          


 Ολοι λοιπον μιλάνε σημερα, για αυτήν την αποφαση του Ολυμπιακού! Για την πρωτοβουλία, που ειχε να βοηθήσει στην ανακατασκευή των σχολείων, τα οποια υπέστησαν ζημιές, απο τους μεγάλους και συνεχόμενους σεισμούς στην όμορφη Κεφαλλονια, ιδιαιτερα στο Ληξούρι, προκειμενου,  τα παιδια να επιστρέψουν γρήγορα στα μαθήματα τους και με ασφάλεια!!!
           Αμέσως μετα την επιστροφή του υπουργου Παιδείας,  απο την επιθεώρηση που έκανε στα σχολεια της περιοχής, ο πρόεδρος της ερυθρολευκης οικογένειας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επικοινώνησε (μίλησαν αρκετή ώρα στο τηλεφωνο...) με τον Κώστα Αρβανιτοπουλο και του ανακοινωσε την αποφαση του Ολυμπιακού, να βοηθήσει στην ανακατασκευή των σχολείων, που ο εγκέλαδος "τραυμάτισε"!!!
           Ο Ολυμπιακος βρίσκεται ετσι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιας, που την ώρα αυτη δοκιμάζονται! Που εχουν χάσει το βιος τους... Και τα παιδια τα σχολεια τους... Με το μισό εκατομμύριο ευρω τα σχολεια, τα οποια εχουν υποστεί βλάβες απο τους σεισμούς, θα λειτουργήσουν πιο γρήγορα και πανω απο ολα με ασφάλεια... Ετσι τα παιδια, θα βρουν και παλι την χαμένη τους χαρα... Το ιδιο και οι δάσκαλοι τους...
           Ειναι γεγονος, πως με την πράξη του αυτη, ο πρωταθλητης Ολυμπιακος, έδειξε οτι η ΠΑΕ λειτουργεί άψογα-νοικοκυρεμένα, με αρχές και αξίες! Και οτι ειναι, η, πιο σωστα αποτελεί παράδειγμα για όλους... Και ετσι ειναι, είτε το θελουν, είτε οχι καποιοι!..
           "...Ο Ολυμπιακος, αποδεικνύει με πράξεις, οτι ειναι η κορυφαία ομαδα στην Ελλάδα και μια, απο τις κορυφαίες στην Ευρώπη, τοσο εντός, οσο και εκτός γηπέδων...", τονιζει μεταξυ άλλων στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακος!!!
           Ενα παντως, ειναι γεγονος!
           Οτι ο Ολυμπιακος εβαλε ενα απο τα καλύτερα γκολ της ιστορίας του...
           Το ωραιότερο γκολ!
           Γκολ στην αλληλεγγύη!
           Γκολ στην ανθρωπιά!
           Ετσι, δικαια, του αξίζουν πολλα μπραβο...
           Υπαρχει αντίρρηση;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου