Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...

• Ιατρικό...ξύλο!
• Με..."μπουνιές", δεν λύνονται!
• Ντροπη...

          


Θα μείνει μια ημερα στο Τζανειο η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου του Πειραιά η Βαρβαρα Ανεμοδουρα, η οποια πριν λιγες ώρες ήρθε στα χέρια με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Σολλογου, τον Μιχάλη Βλασταρακο!!!
           Πανω στον καυγά η Βαρβαρα Ανεμοδουρα κτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και εχασε τις αισθήσεις της. Σε λίγα λεπτα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο, το οποιο και την μετέφερε στο Τζανειο του Πειραιά!!! Μαλιστα, οπως εγινε γνωστο η πρόεδρος των γιατρών του Πειραιά θα παραμείνει στο Τζανειο μια ημερα! Και αν ολα πανε καλα, θα πάρει εξιτήριο αυριο!!!
           


 Το περιστατικό μεταξυ των δυο γιατρών εγινε, έπειτα απο τις αλληλοκατηγορίες που εκτοξευτικαν! Η κ. Ανεμοδουρα τόνισε πως ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου δεν έδωσε αγώνα για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ!!! Απο την πλευρα του ο κ. Βλασταρακος ειπε οτι η κ. Ανεμοδουρα δεν δικαιούται να ομιλεί, γιατι ο σύζυγος της συμμετείχε στο παρελθόν σε διαφορες Επιτροπές του ΙΚΑ, αλλα και στην Επιτροπή, για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ!!!
           Αυτο ηταν!
           Τα αίματα άναψαν και οι δυο γιατροί ήρθαν στα χέρια!.. Πολλοι μπήκαν στην μέση, αλλα δεν κατάφεραν και πολλα!!!
           Αποτελεσμα ηταν ο τραυματισμός της Βαρβαρας Ανεμοδουρα!!!
           Ε, οχι και ετσι; Γιατροί είσαστε...
           Ντροπη!!!
           Γνωρίζω πολυ καλα την Βαρβαρα Ανεμοδουρα και τους αγώνες που εχει δώσει και δίνει για να λυθούν τα προβλήματα τους! Μαζυ με τον Στέλιο Καλογεροπουλο, τον αντιπρόεδρο του Φαρμακευτικου Συλλόγου Αττικης, ειχαμε "φτιάξει" καθε εβδομάδα μια τηλεοπτική εκπομπη για τα ιατροφαρμακευτικα θεματα... Και ειχε μαλιστα, μεγαλη επιτυχία...
           Απο την σελίδα μου αυτη ευχομαι στην φίλη μου Βάνα περαστικά!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου