ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!

• Τα...γυρίζει τωρα...
• Γιωργο, μας ακούνε και παιδια!
• Ομολογια μιας τραγωδίας!

         
 "Οτι, ήθελε η Μερκελ έκανα..."!!!
           Ομολόγησε ο πρωην Πρωθυπουργος! Και την ομολογία του, για την οποια, πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας και δεν λεω το Ειδικό Δικαστηριο, γιατι δεν ειναι λιγες οι φορές που με την ψήφο ενός που πολιτικα ανηκει φανερά, σε ενα Κομμα, καποιοι πολιτικοι την...γλύτωσαν!!!  Ψέματα;
           "Μου επέβαλε το ΔΝΤ, η Μερκελ..."!!!
           Τόνισε ακομα, ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου! Και τα έλεγε χωρις ντροπη! Οχι, δεν κοκκίνιζε! Ισως απο το λεξιλόγιο του να λείπει η λεξη "φιλότιμο"!!! Αλλωστε σε κανένα ξένο λεξικό δεν υπαρχει και δεν εχει μεταφραστεί  αυτη η λεξη!!!
           Φιλότιμο!!!
           ΟΥΔΕΙΣ ξένος γνωρίζει αυτη την λεξη...
           Φιλότιμο!!!
           Αν ειχε, δεν θα φτάναμε εδω! Στο χάος! Αλλα...ποιος το εχασε απο τους πολιτικούς, για να το βρει, αυτος!!! Και μαλιστα ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου!!! Αυτος που μας...φλομωσε στα ψέματα!!! Καθε του λεξη και ενα μεγάλο ψέμα!!! 
           Το κακο άρχισε, απο την τοτε προεκλογική περίοδο, με εκεινο, το "λεφτα υπαρχουν"!!! 
           



Φαίνεται ειχε βάλει στο...μάτι τις οποιες μικροοικονομιες μας! Ετσι μολις "άρπαξε" την ψήφο μας, ξεκινησε και το σχέδιο που ειχε κανει, αρπάζοντας τα δικα μας λεφτα, που με ιδρώτα και αίμα, ειχαμε βγάλει... Ετσι ο πρωην πρωθυπουργός μας..."πέταξε στο λάκκο με τα φίδια!"!!! Και ερχεται τωρα και...κλαίει στο πτώμα, που πρώτος αυτος ασέλγησε!!!!!
           Την ομολογία του οτι "Έκανα, οτι ήθελε η Μερκελ...", την έκανε πριν λίγα εικοσιτετράωρα, σε ομιλία του, στο London School of Economics, στους φοιτητές! Και τα παιδια, που δεν...πιστευαν στα αυτια τους, αυτα που άκουγαν, έμειναν με...ανοικτό το στόμα για αρκετή ώρα!.. 
           Ειναι δυνατον να λέει οτι η Μερκελ (οχι πως αυτη ειναι αμεπτου χαρακτήρα! Η, πως δεν εχει ευθύνη, για την σημερινη κατάντια μας; Οχι!) ΜΟΝΟ φταίει; Και οτι αυτη μας...έσπρωξε στην "μεγαλη αγκαλιά" του ΔΝΤ; Την ώρα που ο ίδιος ο πρωην πρωθυπουργός, ειχε συμφωνήσει, αρκετούς μήνες πριν απο τις εκλογες, με τον Στρος Καν; 
           Ψέματα ειναι;
           Μαλιστα, ο ίδιος, ο πρωην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, βγήκε και σε ολα τα ΜΜΕ, ειπε, πιο σωστα παραδέχτηκε πως "ολα τα ειχαμε συμφωνήσει έξι μήνες πριν απο τις εκλογες με τον Γιωργο"!! Και φυσικα δεν εννοούσε εμένα...,η κάποιον άλλο Γιώργο!!! Ετσι; 
           Και ερχεται τωρα, ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου και μας λέει παραμύθια! 
           Ναι! 
           Ετσι ειναι! 
           Η Άγκελα Μερκελ τον πίεζε... Και ας δεχθούμε οτι έκανε ο ίδιος, οτι αυτη του έλεγε... Οτι ήθελε... Οτι γούσταρε, τέλος πάντων!!!
           Γιατι δεν βγήκε αντρικια και να πει στον Ελληνικο λαο, οτι δεν κάνω κουμάντο εγω, αλλα η Μερκελ!!! Γιατι τοσο καιρο μας έλεγε ψέματα; Μας δούλευε...ψιλό γαζί!!!  Αυτο το με...εκβίαζε, ειναι τουλάχιστον αστείο!!! 
           Άραγε, η Καγκελάριος του...επέβαλε να παει στο Καστελοριζο και με εκεινο το...δακρυβρεχτο μήνυμα του, ανήγγειλε στον Ελληνικο λαο την είσοδο μας στο ΔΝΤ και φυσικα την "ενεργοποίηση του Μηχανισμού Στηριξης"!!! Και ολα αυτα με δάκρυα στα ματια, οπως ενας μεγάλος ηθοποιός, σε μια... Τραγωδια!!!
           Το ημερολόγιο έδειχνε 23 Απριλίου 2010!!! 
           Και απο τοτε ξεκινησε ο Γολγοθας της Ελλαδος
           Καστελοριζο, 23 Απριλίου 2010, του Αγίου Γεωργίου!!!
           Η Ελλάδα στους...τοκογλειφους!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου