ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΕΕΕ!!!

                                Επικίνδυνο...παιχνιδι!
                             Δεν υπολογίζουν κανεναν...
                             Η Αγια Σοφια και το...τζαμί!

           

Το οτι οι Τιυρκοι δεν εχουν ουτε Ιερό, ουτε Όσιο, ειναι παγκόσμια γνωστο!..
           Ακομα ολοι ξέρουν, οτι δεν πιστευουν πουθενα, παρα μονο στον Αλλαχ!..
           Υπαρχουν βεβαια και οι φανατικοί του Ισλάμ, που κανουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμενου να δείχνουν την αγαπη, την πιστη και το πάθος των Ισλαμιστών!  Αλλωστε ολοι θυμόμαστε το τι εγινε στην Βουλη με τις μαντίλες που έφεραν (κάποιες) γυναικες Βουλευτινες!..
           Ολα αυτα βεβαια ειναι δικη τους υποθεση... Και ΟΥΔΕΙΣ  πρεπει να μιλάει, η να ασχολείται...
           Ομως αυτο που επιχειρεί, τον τελευταίο καιρο ο πρωθυπουργός Ταγιπ Ερντογάν, ο οποιος, αυτο το χρονικό διάστημα, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ειναι απαράδεκτο!!! Και ασφαλως άκρως επικίνδυνο!!!
           Θελει που λέτε, να κανει ενα...σάλτο και να...αποδράσει, απο την τραγικη μοίρα-κατασταση, στην οποια ο Τούρκος πρωθυπουργος βρίσκεται σημερα, υστερα απο τα τελευταία γεγονότα, που εχουν συμβει στην χωρα του!!!
           Ετσι!
          

Εχει ετοιμάσει ενα σχέδιο και σύμφωνα, με το οποιο θα μετατραπεί η Αγία Σοφια, σε τζαμί!!! Εχει μαλιστα έτοιμη και την ημερομηνία, λειτουργίας του Τεμενους! Ειναι η Παρασκευη, 30 Μαΐου! Δηλαδη σε λιγες ημερες! Με την ευκαιρια, θα πρεπει να σας πω οτι δεν ειναι τυχαία και η ημερομηνία, που εχει ο Ταγιπ Ερντογάν, επιλέξει! Ειναι μια ημερα μετα την Άλωση, (29 Μαΐου του 1453), απο τον Μωαμεθ τον Πορθητη, ο οποιος ειχε μετατρέψει τοτε την Αγία Σοφια σε τζαμι... Και αυτο κατι λέει...
           Τωρα!
           Τωρα, το ερώτημα, ειναι τι κανουμε εμεις;
           Ειναι παντως, γεγονος οτι το υπουργείο των Εξωτερικών...εφησυχάζει! Δεν...κουνιέται φύλλο!!! Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, εχει αλλα προβλήματα, να λύσει... Προβλήματα εσωτερικά! Του κόμματος του δηλαδη! Με αυτο θα ασχοληθεί; Ειναι δυνατον; 
           Το υπουργείο Πολιτισμού, απο την άλλη, ασχολείται με κάποιες "μαλακές" διαμαρτυρίες του κ. Πάνου Παναγιωτοπουλου, τονίζοντας πως δεν θα τολμήσει ο κ. Ερντογάν να κανει πράξη τις απειλές  του!!! Ο μόνος που φοβάται οτι τα πραγματα δεν ειναι ευχάριστα, ειναι ο Οικουμενικος Πατριαρχης, ο κκ Βαρθολομαιος, ο οποιος και ανέπτυξε το θεμα στους άλλους Προκαθήμενους της Ορθοδόξου Εκκλησίας, στη Συναξη της περασμένης εβδομάδας!.. 
           "Απο το 1935, η Αγία Σοφια λειτουργεί ως Μουσείο! Εαν πρόκειται να την μετατρέψουν σε χώρο λατρείας, θα πρεπει να λειτουργησει ως εκκλησία, διότι για αυτο κτίστηκε..."!!! Ειπε με λογια σταράτα στους Προκαθήμενους, ο κκ Βαρθολομαιος!!!  Και ναι! Ναι εχει απόλυτα δίκιο... 
           Στον σκοπό και στον στόχο του Ταγιπ Ερντογάν, με τα τόσα προβλήματα, θα δώσουν την απάντηση τους, γρήγορα οι  Χριστιανοί! Θα πρεπει να το καταλάβει καλα αυτο ο Τούρκος πρωθυπουργος, ο οποιος πιεζεται να παραιτηθεί, κατω απο τα βάρη των μεγάλων προβλημάτων που εχει και αντιμετωπίζει στην χωρα του!.. Μαλιστα, ολοι του ζητουν να παραιτηθεί!!!
           Εμεις απο εδω του στέλνουμε το μήνυμα...
           Κατω τα χέρια ρεεε, απο την Αγία Σοφια!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου