ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ...

Γιατι και εσυ ρεε Σιμο!
• Νομιμο ναι; Ηθικό;
• Αταίριαστη ενεργεια, στους καιρούς μας!

           
Δεν ητα πολλα! Και δεν ειναι...
           Δεν εκανε κατι που δεν θα εκανε αλλος στη θεση του!
           Ο νόμος του δίνει αυτο το δικαίωμα...
           Άρα!
           Ναι! Ειναι νόμιμο!
           Ηθικό ομως; Ειναι;
           Ο λογος για τον υπουργο Τυπου τον συνάδελφο δημοσιογραφο Σιμο Κεδικογλου,,ο οποιος "ταισε" και "πότισε" πολλους δημοσιογράφους! Με τα...τραπεζωματα αυτα, ο αρμόδιος υπουργος, θελει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του ρεπορτάζ, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την συνεργασία που εχουν!..
           Ναι!
           Ναι, αυτο γινόταν ανέκαθεν! Θυμάμαι πόσες και πόσες φορες οι αρμόδιοι υπουργοι, δεν μας ειχαν κανει το τραπέζι σε πανάκριβα εστιατόρια, η ξενοδοχεία; Ηταν στα πλαισια της συνεργασίας, δημοσιογράφων - υπουργου, η, Κυβερνησης!!!
           Οχι!
           Οχι, δεν πρεπει να το βλέπετε ετσι... Οτι δηλαδη μας..."ταΐζουν" για να μην "μιλάμε" για τις οποιες παρανομίες κανουν! Αλλο το ενα... Αλλο το έτερον... Δεν σημαίνει οτι με ενα ποτήρι κρασι, ο δημοσιογραφος θα...κλείσει τα ματια σε κάποιες παράνομες πράξεις του υπουργου, η της ίδιας της κυβερνησης!.. Τα λεω ολα αυτα, για να προλάβω καποιον η κάποιους, που θα σκεφθούν πονηρά!!!
           

Οπως ολοι οι προηγούμενοι υπουργοι, ετσι και ο σημερινός αρμόδιος του Τύπου (πιο σωστα Κυβερνητικός Εκπρόσωπος...) κάλεσε για καφε και για "δείπνο αβροφροσύνης" τους συναδέλφους, που ειναι διαπιστευμένοι στο δικο του υπουργείο!!!
           Ετσι για ολα αυτα ξόδεψε γύρω στις πεντε μιση χιλιάδες ευρω!.. Οχι βεβαια σε μια ημερα... Τα χρήματα δεν ειναι πολλα! Και το θεμα δεν θα έπαιρνε διαστάσεις, εαν δεν ηταν σε τετοια τραγικη κατασταση η Οικονομία μας!..
           Ναι! Δεν έπρεπε να γινει αυτο τωρα! Τωρα που η λιτότητα ειναι το άλφα και το ωμεγα για όλους τους Ελληνες! Τωρα που η φτώχεια εχει πιασει...ταβάνι! Τωρα που τα συσσίτια μεγαλώνουν! Τωρα που η ανεργία εχει ξεπεράσει καθε προηγούμενο! Τωρα που δεν υπαρχει αλλος χώρος, για αλλες...τρύπες, στο ζωνάρι μας! Τωρα που γράφουμε και κατηγορούμε για σπατάλη τους άλλους!
           Έπρεπε λοιπον να τα σκεφθεί ολα αυτα ο Σιμος Κεδικογλου, πριν υπογράψει την αποφαση του...τραπεζωματος των συναδέλφων δημοσιογράφων... Και να πει οχι, στο φαγοπότι! Ετσι δεν ειναι Σιμο μου; 
           Για αυτο σας ειπα...
           Ναι! Ειναι νόμιμο! Ηθικό ομως ειναι; 
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου