ΤΟ...ΑΛΛΟ "ΝΤΕΡΜΠΙ"!!!

• Το...αντιποδοσφαιρο!
• Πολεμος ανακοινώσεων...
• Χάνει την αξιοπιστία του!

           



Ειχα την ατυχία...
           Ναι! Ειχα την ατυχία, να παρακολουθήσω, απο την τηλεοραση, το ντερμπι, που διεξήχθη, στο γηπεδο του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη!
           Το μονο..           
           Το μονο, που δεν κατάφερα να δώ ηταν...μπαλα!..
           Οι κλωτσιες (οχι αυτη την φορα δεν ειχε μπουνιές, οπως στο αλλο ντερμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο!!!), οι κλωτσιες λοιπον, που...έπεσαν ηταν σαν την βροχη! Την δυνατή βροχη! Με τα... "αστροπελεκυα" και τα...μπουμπουνιτα!!!
           Ειχαμε πολλες διακοπές, απο τον διαιτητη! Οπως και πολλες, πολλες  ανακοινώσεις απο τα...μαγαφωνα του γηπέδου, για ηρεμία!
           Και ευτυχώς!
           Ναι! Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα σε αυτο το γειτονικό ντερμπι της Θεσσαλονίκης!.. Δεν ξερω εαν βοήθησε το τελικο 1-1, μεταξυ του δεύτερου στο πρωτάθλημα και του τελευταίου στην βαθμολογία; Εκεινο που γνωρίζω, ειναι οτι δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο! Η κακοπιστία ολων των παικτών σε...ολο της το μεγαλείο!!!
           Ηταν ενα..."αντιποδοσφαιρο..."!!!
           Δεν θα σταθω λοιπον στον αγώνα!..
           Δεν θα πω...,δεν θα γράψω λεξη! 
           Ουτε, θα...μιλήσω για το πως εγινε το 1-1, με γκολ που πέτυχε ΜΟΝΟ, ο...Άρης!..
          

 Ουτε, θα...ασχοληθω με τις αποβολες! Και φυσικα τον...κιτρινισμο τουλάχιστον έντεκα (ναι 11!!!) ποδοσφαιριστών! Σε έξι του Άρη και σε πεντε του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής, έδειξε κίτρινη κάρτα!.. 
Δεν πρόκειται να υπογραμμίσω το γεγονος, οτι το ημίχρονο (η ανάπαυλα...), κράτησε, οσο ενα ημίχρονο!.. Ναι, για να ηρεμήσουν τα πραγματα, ο διαιτητής κράτησε τους ποδοσφαιριστες στα αποδυτήρια 45λεπτα, αντί για δέκα, οπως ορίζει ο κανονισμός!!!
           Εκει ομως που θα...σταθω, ειναι στο...τρίτο ημίχρονο του αγώνα!
           Στο αλλο ντερμπι!!!
           Θα σταθω στον...πόλεμο των ανακοινώσεων!!!
           Και μαλιστα σε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποια ειναι άκρως επικίνδυνη!!!
           Ναι!
           Η ανακοίνωση αυτη του "Δικεφαλου του Βορρά", ρίχνει μπόλικο λάδι στην φωτιά! Και ισως οι του Άρη απαντήσουν, οπως έλεγαν, με πράξεις και οχι με...λογια! Και τοτε..."πιασε το αυγό και... κουρεψε το", οπως λέει ο λαος μας!.. Και αλλιμονο αν η απειλή αυτη επαληθευτεί!!! Τοτε ναι, ναι θα υπάρξουν θύματα! Πρεπει τα πραγματα να ηρεμήσουν!!!
           Τι λέει αυτη η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ;
           "...Τελειωσε ενα ντερμπι, που θα αργήσει να επαναληφθεί..."!!!!!
           Αυτο το..."που θα αργησει να επαναληφθεί...", ειναι που δεν συγχωρούν οι του Άρη! Ετσι ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους! Και αυτο ειναι που φοβούνται ΟΛΟΙ στην Θεσσαλονίκη!.. 
           Ο ΠΑΟΚ υπονοεί οτι δέν πρόκειται στα επόμενα χρονια να συναντηθεί ουτε καν σε φιλικό, με τον Άρη, επειδη "τα σκουλήκια" (ρεε, τι ειναι αυτα...) θα υποβιβαστου!!! Και αυτο ειναι που δεν μπορουν να...καταπιούν, εκει στον Άρη!!!
           Αλλα, γιατι τετοιο και τοσο μίσος;
           Μπορει κάποιος να δώσει την απάντηση;
           Ειναι βέβαιον ομως, οτι το ποταμι, δεν...γυρίζει πίσω! Ουτε μπορει κάποιος απο τους δυο, να ρίξει  νερό στο κρασι του!!!
           Ετσι δεν ειναι;
           Η, κανω λαθος;
           
      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου