Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!

• Να η...ευκαιρια!
• Θρυλε μπορεις...
• Διψασμένος ο Ολυμπιακος!

          


Οχι!
           Δεν πηγε για...τουρισμό στο Μάντσεστερ ο Ολυμπιακος!
           "Ειμαστε εδω, για να πάρουμε και να γυρισουμε, με την πρόκριση, στην Ελλάδα..."!!! Τονιζουν, σε καθε ευκαιρια οι ποδοσφαιριστες του πρωταθλητη Έλλαδος... 
           Σημερα!
           Ναι! Σημερα ειναι η μεγαλη μερα, οχι μονο για τον Ολυμπιακο, αλλα και για το ελληνικο, ΝΑΙ και για το Ελληνικο ποδόσφαιρο!
           Ειναι βέβαιον, οτι ο Θρύλος, δεν θα παίξει αποψε στο "Ολντ Τράφορντ", τον ρόλο ενός απο τους...κομπάρσους! Οχι! Οχι ασφαλως...
           Και αυτο, επειδη ειναι διψασμένος για να πάρει το "εισιτηριο", στις οκτώ καλυτερες ομάδες της Ευρώπης! Και εδω που τα λέμε, ο πρωταθλητής Ελλαδος το αξίζει! Θρυλε μπορεις...
           Το παιχνιδι στο Μάντσεστερ, δεν θα ειναι εύκολο! Ομως ο Ολυμπιακος εχει ενα στόχο και σκοπό. Να κανει το δικο του παιχνιδι μέσα στο γηπεδο της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, με αποτελεσμα να την αναγκάσει σε λάθη! Ετσι θα βγουν (καποιες) ευκαιρίες και θα καταφέρει, να σημειώσει γκολ!..
           Ναι!
          


 Ναι! Ο πρωταθλητής Ελλαδος, εχει καλα προετοιμαστεί για τον αποψινό...τελικο! Ο τεχνικός του, ο κ. Μιτσελ, μαζυ με τους συνεργάτες του, εχουν καταστρωσει τα σχέδια τους, ετσι ώστε, να καταφέρουν να αποκλείσουν την Μάντσεστερ, μέσα στο "Ολντ Τράφορντ"!!!
           Και βεβαια...
           Ο Ολυμπιακος ειναι διψασμένος για διακρίσεις! Ειναι στην Μεγαλη Βρετανία για να "ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ"!!! Και θα το επιτύχει αυτο αποψε, εαν ολα πανε, οπως τα εχει σχεδιάσει! Αλλωστε, ειναι..., βρίσκεται εκει, με ανεβασμένο το ηθικό! Πεντε αγωνιστικές πριν απο το τέλος του πρωταθλήματος, κατάκτησε επισημα και το 41 πρωτάθλημα Ελλαδος και μαλιστα, με μεγαλη διάφορα απο τους άλλους διεκδικητές!!! Ιδιαιτερα δε απο τον "αιώνιο", αντίπαλο του τον Παναθηναϊκό, αλλα και απο τον ΠΑΟΚ, ο οποιος δεν κατάφερε ουδέποτε, να ειναι ανταγωνιστικός!!!
           Ολα!
           Ολα, αποψε θα παιχθούν μέσα σε 90λεπτα! Και αυτο το γνωρίζουν καλα, στον Ολυμπιακο!.. Και για αυτο, ολοι εχουν καλα καταλάβει τους ρόλους τους μέσα στο γηπεδο! Απο τον προπονητη, εως και τον...φροντιστή!!!
           Να η ευκαιρια...
           "Αυτο το ματς ειναι το πιο σημαντικό στην ιστορία του Ολυμπιακού..."!!! Τόνισε στους παίκτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Μαρινακης, ο οποιος ειπε ακομα...   "Πιστευω σε εσάς. Είμαι σίγουρος οτι μπορείτε να τα καταφέρετε και να γράψετε ιστορία, μέσα στο Ολντ Τράφορντ..."!!!
           Ο Ολυμπιακος ειναι στο Μάντσεστερ για να εχει τον πρωτο ρόλο! 
           Και φυσικα οχι τον δεύτερο! 
          Δεν του ταιριάζει αλλωστε! 
          Επειδη ειναι γεννημένος, να ειναι ο Ολυμπιακος, Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!
          Ναι... Ναι...
         Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!
  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου