...ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!

• Οχι, δεν ειναι (νεα) ΜΚΟ!
• ...Δεν γυρίζει πίσω!
• Τι (δεν) θα αλλάξει!

     
     Θα...βγούμε; Ναι...,η, Οχι;
           Θα...φύγουμε απο το μνημόνιο τελικα;
           Θα...ζήσουμε χωρις το...ΔΝΤ;
           Και βεβαια θα ζήσουμε! Και θα ζήσουμε, νομίζω καλύτερα, απο ολα αυτα τα χρονια που μας ...τυρανναει το ΔΝΤ! Που μας τα παιρνει και μαλιστα χωρις να μας...ρωτήσει! Που μας στέλνει στα...άγρια ορη και τα βουνά! Που μας εχει καταντήσει τους φτωχούς συγγενείς της Ευρώπης!!! Και βεβαια θα ζήσουμε λοιπον χωρις το ΔΝΤ!!!!
           Και δεν μου αρέσει καθόλου, ολα οσα λενε μερικοι οικονομολόγοι τοσο στις μεταξυ τους συζητήσεις, οσο και στην τηλεοραση, ιδιαιτερα σε...αυτη! Μα ειναι δυνατον να μας λενε πως θα στερηθουμε ακομα και της...πατάτας; Γιατι θα μείνουμε απο...προμήθειες; Και οτι θα...στηνομαστε στην ουρα για ενα κιλό...πατάτες;  Ειναι δυνατον να ακούγονται ολα αυτα; Την ώρα που η χωρα μας, καποτε έβγαζε τις καλύτερες πατάτες στον κοσμο; Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι έχουμε το καλύτερο έδαφος για την παραγωγή αγροτικών προϊόντων!!! Βεβαια ολα αυτα καποιοι εξυπνάκηδες απο την Ενωμένη Ευρώπη μας τα...έκοψαν! Και εμεις σαν ηλίθιοι το δεχθήκαμε! Ετσι ερχονται τωρα οι κυριοι Οικονομολόγοι και μας λενε οτι, ετσι οπως πάμε δεν θα υπαρχουν ουτε πατάτες για να τις φτιάξουμε βραστές!!! Ένταξει, να μας έλεγαν οτι δεν θα έχουμε να φάμε...χαβιάρι, το καταλαβαίνω! Να μην υπαρχουν αστακοί, για τις...αστακομακαροναδες μας το εννοώ!!! Αλλα να μην έχουμε...πατάτες , για ενα πιάτο πουρε..., ε, αυτο ειναι απαράδεκτο!!!  Και δεν ξέρω τι λέει και το...ΠΟΤΑΜΙ, πανω σε αυτο το θεμα;
           

 Αληθεια!
           Αληθεια, εκεινο που έλεγε καποτε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρεου, οτι "το...ποτάμι  δεν γύριζε πίσω...", ισχύει ακομα; Ποιος ξέρει; Ομως,εαν κρίνω, απο ολα οσα ειπε ο φίλος συνάδελφος δημοσιογραφος και ιδρυτής του νέου Κόμματος το ΠΟΤΑΜΙ, ο Σταυρος  Θεοδωράκης, να που, το ποτάμι, ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!! Και μαλιστα μπορει να..."ανεβεί" και στις πιο ψηλές κορυφές!!! Που λέει ο λογος!.. 
           Δεν ειναι λίγοι εκείνοι, οι οποιοι πιστευουν, κάνοντας ΠΛΑΚΑ, πως το...ΠΟΤΑΜΙ, ειναι μια νέα ΜΚΟ!!! Μια ΜΚΟ, με ολα τα...επακόλουθα!!! Για αυτο σας λεω... Τούτη την φορα, θα πρέπει ναι, ναι, θα πρέπει να προσέξουμε περισσοτερο! Ποιους και τι θα ψηφίσουμε! Ετσι δεν ειναι; Και πολυ πολυ μου άρεσε, αυτο που διαβασα σε μια εφημερίδα, για μια νεα ΜΚΟ...  ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!
           Και βεβαια, ο Ελληνικός λαος ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ κυριοι της κυβέρνησης! Εχετε το, αυτο υπόψη σας! Και η...δικη σας πληρωμή ερχεται!!! Ειναι εδω! Ειναι κοντα σας! Και πρέπει επιτελους, να καταλάβετε οτι ο Ελληνικός λαος δεν αντέχει αλλο! Ετσι σε αυτα που ειπε ο κ Τόμσεν και τα...αδέλφια του, οτι χρειαζόμαστε οχι 5, αλλα 8,5 δισεκατομμύρια ευρω, που σημαίνει ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, δώστε την απάντηση, που τους πρέπει!!!! Πείτε στην Τροικα, ΟΧΙ!!! Η, στείλτε την, επιτελους στο διάολο!.. Άκου νεο δάνειο... Νεο μνημόνιο... Νεες περικοπες...
           Τι λέτε ρεεεεε!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου