ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΡΕΕΕ!!!

• Θα τα ξεπεράσουμε ολα!
• Ειμαστε Ελληνες...
• Ζούμε στην πιο όμορφη χωρα...

       
 Ναι!
          Ναι, ρεε θα ζήσουμε! Θα ζήσουμε "κόντρα", σε, ολα οσα προσπαθούν να μας κανουν οι αλλοι!
          Ναι, ειμαστε Ελληνες και γνωρίζουμε, απο δυσκολίες! Γνωρίζουμε απο αντίξοες συνθηκες! Απο  αδικίες! Απο περιπέτειες! Απο...αρπαχτικά! Απο βαρβάρους! Απο καταπoντισμους! Απο λιμούς και λοιμούς! Απο σκλαβιά! Απο σαπίλα! Απο...πλυντήρια! Απο...απο, πολλα απο! Και ζήσαμε!  Ζήσαμε, περνώντας...δια πυρός και σιδήρου!..
           Ναι!
           Ναι! Η Ελλάδα ειναι η πιο όμορφη χωρα του κόσμου! Και σε αυτη την χωρα έχουμε περάσει, τοσα πολλα...,αλλα και περνάμε ακομα περισσοτερα τούτες τις δύσκολες ώρες! Τωρα που η χωρα μας τρεχει ολοταχώς προς το...αγνωστον, χωρις βαρκα και χωρις ελπίδα!!! 
           Ναι!
         


  Ναι, ειμαστε Ελληνες! Και ο Έλληνας, παρα τις οποιες δύσκολες συνθηκες, μπορει, ναι, μπορει να επιζήσει, πίνοντας μονο νερό! Ειναι ο μοναδικός, ο Έλληνας, σε ολο τον πλανήτη, που μπορει να τα καταφέρει, περνώντας και με τα πολλα και με τα λίγα!!! 
           Ναι!
           Ναι, ειναι αληθεια, οτι "περασαν απο πανω του λαίλαπες και καταποντισμοι..."!!! Και ομως, ζει! Τον κτυπησαν  και μαλιστα...κατακουτελα! Και ζει! Τον...πάτησαν! Τον λεηλάτησαν! Τον έκλεψαν! Τον πλήγωσαν! Τον πέταξαν στο λάκκο με τα φίδια! Και ομως ΖΕΙ!!!
           Ναι!
           Ναι, ο Ελληνας αντέχει! Αντέχει ακομα και τωρα που του τα εχουν πάρει ΟΛΑ!!! Σπίτι! Δουλεια! Και παρ'ολα αυτα αυτος (ο Έλληνας) ΖΕΙ!!! Ζει! Αντέχει! Και θα τα ξεπεράσει ΟΛΑ! Γιατι, εχει πείσμα! Εχει δύναμη! Και πανω απο ολα εχει πίστη! Πιστευει στην Παναγία Μας! Στον Κύριο Μας! Στον Θεό! Και απο ΑΥΤΟΥΣ, αντλεί την πολυ πολυ μεγαλη δύναμη του!..
           Ναι!
           Ναι! Έχουμε περάσει ακομα πιο δύσκολες καταστάσεις! Τις ξεπερασαμε, επειδη τα ΘΕΛΩ μας, ειναι πιο πολλα απο τα ΠΡΕΠΕΙ μας!!!  Μας εχουν επιβάλει τετοια λιτότητα που όμοια της δεν εχει περάσει κανένας αλλος λαος! Και το θεμα, ειναι οτι τα μετρα, δεν εχουν τελειώσει! Ερχονται και αλλα! Και αλλα, που ισως αποτελέσουν την...χαριστική βολή! Εμεις ομως θα ζήσουμε! Γιατι ειμαστε Ελληνες!.. Οσα,  Φου Που Α και φόρους και αν μας επιβάλουν, ο Έλληνας θα τα καταφέρει! Και ναι, θα ζήσει!..
           Ναι!
           Ναι! Ειμαστε Ελληνες! Και ζούμε στην πιο όμορφη χωρα του κόσμου!..
           Ναι!
           Ναι! Ειμαστε Ελληνες... Και
           Ναι! Θα ζήσουμε ρεεε!!!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου