ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

• Ο χρόνος ο καλύτερος κριτής!
• "Κράμα" παλιού και νέου...
• Η...κληρονομιά του...χθες!

       
   
Ναι!
           Ηταν ενα αλλο, διαφορετικο βράδυ!
           Ενα βράδυ, που ο...οικοδεσπότης ειχε "ανακατέψει το παλιο καλο κρασι με το νεο μουστο..."!!!
Το αν στην γεύση, ειναι καλο, θα το δουμε...
           Θα δειξει...
           Θα δειξει, κατα ποσο θα...περασει αυτο το..."κράμα" παλιού και νέου!!!
           Ο λογος για τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου του υποψήφιου δημάρχου Φιλαδελφειας - Χαλκηδονας, παλαιού διεθνούς μπασκετμπολίστα Αποστολου Κόντου, ο οποιος με λιγο...τρακ, αλλα με πολυ χαμογελο, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του και τον κοσμο!..
           Οπως εχω πει πολλες φορες, δεν θελω να παρω θεση στα τοπικά του δήμου μου! Μπορει να είμαι δημότης, να ψηφίζω εδω, ομως η θεση μου πολλες φορες παρεξηγείται, ακομα και απο φίλους! Προσπαθώ λοιπον, να...κρατηθώ, λιγο έξω απο τις συγκεντρώσεις και τις παρέες!..
           
Και εκεινο, το..."αφου δεν εισαι μαζυ μας, εισαι με τους άλλους και άρα απεναντι μας!..", που το...πας;
           Ναι!
           Ναι, ετσι ειναι! 
           Βεβαια εαν ειχε περασει ο νέος νόμος ολα αυτα θα τα ειχαμε αποφύγει! Ετσι δεν ειναι; 
          Τα πραγματα τοτε, θα ηταν διαφορετικα! Και αυτο, γιατι σε μια πόλη με 25.000 κατοίκους και με περιπου 17.000 ψηφοφόρους, θα μπορούσαμε να βγάζαμε εναν δημαρχο, που θα "παλέψει" για τα προβλήματα της πόλης και φυσικα τον φίλο μας που "κατεβαίνει" δημοτικός σύμβουλος! Θα κάναμε, δηλαδη την επιλογή που μας αρέσει!..
           Τωρα;
           Τωρα, τα πραγματα ειναι εντελώς διαφορετικα! Η επιλογή μας ειναι δύσκολη... Υπαρχουν, μέχρι στιγμής, επτά υποψηφιοι δήμαρχοι και περιπου 700 υποψηφιοι δημοτικοί σύμβουλοι... Και ολοι φιλοι! Για αυτο μίλησα για δύσκολη επιλογή... Επιλογή προσωπική!..
           Ας...έρθω ομως στη συγκέντρωση...
           Η συγκέντρωση του Αποστολου Κόντου και των συνεργατών του, ειχε άψογα διοργανωθεί!..
Ηταν κοντα στα χιλια άτομα, τα οποια έσπευσαν να ακούσουν απο τον παλιο διεθνη άσσο του μπάσκετ, τον Αποστολο Κόντο, τις θέσεις του και τις ιδέες για το μέλλον αυτής της ταλαίπωρης πόλης, που τοσα εχει περασει, ολα τα προηγούμενα χρονια!
           Ετσι, λοιπον δέχθηκα με χαρα την πρόσκληση που μου έστειλε ο καλος μου φιλος και για μια τριακονταπενταετία δημοτικός σύμβουλος της Νέας Φιλαδελφειας, Χαράλαμπος (Μπαμπης) Μπόβος και, αφου παραμερισα ολα τα...δικα μου εμπόδια, πήγα στην συγκέντρωση! Και δεν σας κρύβω, πως συνάντησα πολλους καλούς φίλους, οπως τον χειρουργό Κώστα Ντατση και άλλους, που θα χρειαζομουν πολλες πολλες σελίδες, για να τους αναφέρω όλους!..
           Το...ανακάτεμα της παλιάς και της νέας...φρουράς των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδιασμου "Ζουμε Μαζι", του υποψήφιου δημάρχου Αποστολου Κόντου θα δειξει στο μέλλον ποσο στην πραγματικοτητα, θα οφελησει!!! 
           Και ποσο γρήγορα θα ξεχάσουμε τη...κληρονομιά του...χθες!..
           Θα δειξει, λοιπον!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου