...ΠΡΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ!!!

• Θα μείνει μερικές ώρες!
• Επικοινωνιακό...παιχνιδι!
• Το Μαξίμου και οι αλλοι...

          

 Λιγες...
           Ναι! Μονο λιγες ώρες θα μείνει εδω! Ειναι μια επίσκεψη...εξπρές! Αλλα με σπουδαία σημασια!
           Ερχεται! Και θα γινει δεκτή με τιμές Αρχηγου κράτους! Και ασφαλως θα εχει πολλα να πει, ιδιαιτερα τωρα που η χωρα μας βγήκε στις διεθνείς αγορές! Και μαλιστα εγινε δεκτή με μεγάλες τιμές!..
           Ερχεται λοιπον, Άγκελα Μερκελ! Η Καγκελάριος της Γερμανίας, θα ειναι κοντα μας, για να βοήθησε οχι μονο εμας...,αλλα και τον εαυτόν της!  Και οπως λενε οι καλώς γνωρίζοντες, "η ιδια η Γερμανίδα Καγκελάριος θα θελήσει να αξιοποιήσει επικοινωνιακά την επίσκεψη της στην χωρα μας, καθως θα προσπαθήσει να παρουσιάσει σε όλη την Ευρώπη, ως επιτυχημένη την πολιτική λιτότητας, που εφαρμόστηκε ολα αυτα τα χρονια στην Ελλάδα..."!!! Αμεεε!..
           Τωρα!
           Οπως ειναι γνωστο, απο προχθές η χωρα μας βγήκε στις διεθνείς αγορές! Και μαλιστα, οπως ειπε ο πρωθυπουργος στο μήνυμα του, "εγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρα"! Να υπογραμμίσω στο σημείο αυτο, πως ενω το ομόλογο ειναι για 2,5 δισεκατομμύρια ευρω, πενταετούς διαρκείας, "οι διεθνείς αγορές μας δίνουν είκοσι δισεκατομμύρια ευρω", οπως χαρακτηριστικα τόνισε ο Αντώνης Σαμαρας, στο μήνυμα του...



           


 Με αυτο το όπλο, το Μαξίμου, υποδέχεται την Άγκελα Μερκελ σημερα. Ο Αντώνης Σαμαρας θα μιλήσει στην Καγκελάριο της Γερμανίας, για τις θυσίες του Ελληνικου λαου, καθως και για την επιτυχημένη πορεία, οπως την χαρακτηρίζει, της χωρας μας, προς την έξοδο απο το μνημόνιο!..
           Ακομα!
           Ακομα, ο πρωθυπουργος θα μιλήσει στην κ. Μερκελ και για το ζήτημα του ελληνικού χρέους! Το ζητούμενο ομως, ειναι τι θα απαντησει...,εαν απαντησει βεβαια, η Καγκελάριος της Γερμανίας, σε αυτο... Επίσης θα μιλήσουν και για πολλα αλλα ζητήματα, με κυρίαρχο τις επενδυσεις των μεγάλων Επιχειρηματιών της Γερμανίας στην Ελλάδα!
            Απο την πλευρα της, η Γερμανίδα Καγκελάριος, ερχεται εδω, θέλοντας να προσφερει την βοήθεια και την στήριξη της εμπράκτως, στην Ελλάδα... Θα βοηθήσει η Άγκελα Μερκελ στη σύσταση και την λειτουργία του Ελληνικού Αναπτυξιακού Ταμείου!.. Ενός ειδικου Ταμείου, που θα βοηθήσει άμεσα την Ελλάδα, για την έξοδο,  απο το μνημόνιο! Και ασφαλως στα πρωτα βήματα της στην, υστερα απο τέσσερα χρονια, έξοδο της στις διεθνείς αγορές!..
           

Να σας υπενθυμίσω, πως η Αγκελα Μερκελ μας ειχε επισκεφτεί το 2012! Ηταν Οκτώβριος και ο μήνας ειχε 9!!! Βεβαια, αυτο το "ο μήνας εχει εννιά για όλους, μονο για εμας δεν ειχε -τοτε- καμια σημασια..."!!! Σημερα τα πραγματα παρουσιάζονται και ειναι διαφορετικα! Σημερα έχουμε να της αποδείξουμε οτι ο Ελληνικός λαος θυσιάστηκε και οτι δεν θα αντέξει αλλες θυσίες! Αλλες ποινές! Αλλα μνημονια! Αλλα...δώρα! Και οπως λέει η αντιπολίτευση (ρεε παιδι μου, αυτη, τιποτα δεν βλέπει με αισιόδοξο μάτι! Ολα ειναι μαύρα, για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους άλλους της αντιπολίτευσης...) η Μερκελ, ερχεται εδω, προς επιθεώρηση!!!
           Έτοιμοι, λοιπον προς επιθεώρηση;
           Εμπρος... Μαρς...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου