Η (ΑΛΛΗ) ΦΙΕΣΤΑ!!!

• Μαζυ με την UNICEF, ο Ολυμπιακος!
• ...Και τα παιδια του κόσμου!
• Οι γιορτές ξεκίνησαν ηδη...

     
      Σαν τα παραμύθια!
           Και έζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!
           Μονο, που ο 41 τιτλος δεν ειναι παραμύθι! Ειναι απόδειξη της ανωτεροτητας του Θρύλου, οχι μονο στην Ελλάδα, αλλα και στο Εξωτερικό!  Και αυτο φαίνεται απο τα αποτελέσματα!
           Ο Ολυμπιακος, "έκοψε το νήμα" του πρωταθλητη, έξι μήνες πριν απο την λήξη του!!!!! Μαλιστα η βαθμολογική απόσταση απο τους άλλους καποια στιγμη έφθασε και στους 25 βαθμούς!
           Σημερα, δεν θα κανω καποιον αλλο απολογισμό!
           Δεν θα υπογραμμίσω τα πρεπει και τα έπρεπε!
           Δεν πρόκειται να αναφερθω σε λάθη, που ισως εγιναν!
           Δεν θα πω...κουβέντα, για τιποτα...
           Σημερα θα αναφερθω μονο στο ποσο σπουδαιο ειναι, να εισαι Ολυμπιακος! Να νιώθεις την μεγαλη χαρα των τίτλων! Να βλέπεις την ομαδα σου να φιγουράρει ψηλά! Πολυ ψηλά! Εκει οπου, οι αλλοι...ζαλιζονται!!!
           Ο Ολυμπιακος γιορτάζει λοιπον την κατάκτηση του 41 πρωταθληματος! Και η γιορτή παιρνει ιδιαίτερη αξία, απο το γεγονος, πως το γιορτάζει μαζυ με την UNICEF και τα παιδια του κόσμου... 
          
Θα πρεπει να τονισω πως, ο Ολυμπιακος ειναι μια απο τις τρεις ομαδες οι οποιες διαφημίζουν στην φανέλα τους την UNICEF! Η άλλη ειναι η Μπαρτσελονα και η τριτη ειναι μια ομαδα απο την Βραζιλία, η, την Αργεντινή, αν δεν κανω λαθος. Διαφημίζοντας το εργο της UNICEF, ο πρωταθλητης δεν παιρνει χρήματα! Προσφερει στην UNICEF!!! Κατι που θα το κανει και σημερα με την φιέστα που εχει διοργανώσει!.. Η συνεργασία αυτη του Ολυμπιακού, με την UNICEF, μετα απο μια σειρά άλλων κοινωνικών δράσεων, κορυφώνεται σημερα με τις εκδηλώσεις της φιέστας, που ηδη εχουν αρχίσει!!! Ολες οι εισπράξεις, απο τα εισιτήρια του αγώνα, θα διατεθούν στην UNICEF, προκειμενου να εμβολιαστούν χιλιάδες παιδια σε ολο τον κοσμο! 
           Σημερα, στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκτός απο τα παιδια, τα οποια συμβολίζουν το μέλλον, θα υπαρχει και το ιστορικό, το ένδοξο παρελθόν! Ετσι μερος των εορταστικών εκδηλώσεων θα ειναι αφιερωμένες στον αείμνηστο Σταυρο Νταϊφά. Στον άνθρωπο, που  έφερε την αναγέννηση στον Ολυμπιακο, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Και Ολοι γνωρίζουμε τις μεγάλες επιτυχίες του θρύλου. Ακομα σημερα, θα ακούσουμε και ενα απο τα αλησμονητα εκείνα συνθήματα! "Στην πάντα... Στην πάντα...,περνάει ο Λοσαντα"!!! Το σύνθημα αυτο, θα φερει πολλα στην μνήμη των παλιών, ενω οι νέοι, θα μάθουν ποιος ηταν ο Χούλιο Λοσαντα, ο οποιος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακο την οκταετία 1972 - 1980!!! Να τονισω ακομα, οτι ο Λοσαντα με τον Ολυμπιακο κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και ειναι ο δεύτερος σε συμμετοχές ξένος στη ιστορία του θρύλου, μετα τον Τζωρτζεβιτς!..
           Οι εορταστικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν, περιλαμβάνουν πολλες εκπλήξεις! Μια απο αυτές, ειναι και το "Παρκο των Πρωταθλημάτων", το οποιο ειναι στημένο, έξω απο το γηπεδο "Γεωργιος Καραισκακης"! Ακομα για τα παιδια, θα υπαρχουν. Πάρκο με φουσκωτά παιχνιδια! Ειδικά αλλα παιχνιδια, δεξιοτήτων! Και ακομα μια πίστα καρτ! Δεν θα...μπω, στα πιο βαθιά των εκπλήξεων, γιατι θα χρειαζομουν χιλιάδες σελίδες...
           Ο Ολυμπιακος, με το 41 πρωτάθλημα, εξακολουθεί να κατέχει την πρωτη θεση στην Ελλάδα! Σε ολο τον κοσμο ο θρύλος ειναι στην πρωτη εξάδα! Στην πρωτη θεση παντως φιγουράρουν οι Ρειντζερς με 54 τίτλους σε 115 χρονια ζωης!.. 
           Ετσι η (άλλη) φιέστα παιρνει μια διαφορετικη μορφή! Αξια της ιστορίας του Ολυμπιακού.
           Θρυλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου...
           

1 σχόλιο:

  1. Γιώργο
    Αυτό το μαζύ βγάζει μάτι αδελφε
    Στο σχολείο το γράφαμε μαζί (δεν το θυμάσε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή