ΩΚΕΑΝΟΣ!!!

• Ο Θρυλος στο 41 θρόνο του...
• Φόρος τιμής στον Σταυρο Νταϊφά!
• Στην...πάντα τιμήθηκε ο Λοσαντα!

           


 Ο μεγαλύτερος
 Ο ιστορικότερος! Και 
 Ο πιο εμπορικός Σύλλογος της Ελλαδος!
           Ο Ολυμπιακος, γιόρτασε την κατάκτηση του 41 πρωταθλήματος!!!
           Βεβαια οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν απο το πρωι της Κυριακής, στον χώρο έξω απο το γηπεδο, απο το "Γεωργιος Καραισκακης" με πολλες πολλες εκπλήξεις! Μια απο αυτές ηταν το ειδικο "Παρκο των Πρωταθλημάτων", με τους 40 τίτλους!!! Ειχαμε ακομα και καποιες εκπλήξεις που έδειξαν οτι ο Ολυμπιακος, εχει πια ξεφύγει απο την Ελληνική πραγματικοτητα! Και ετσι έδειξε το αλλο πρόσωπο του. Το κοινωνικο! Κατι που το εχουμε δει σε μεγάλες ομαδες. Οπως η Ρεάλ! Η Μπαρτσελονα! Η Μπαγερν! Η Άρσεναλ! Αλλα και πολλες αλλες!

Ετσι τα παιδια ειχαν το πρωτο και πιο σπουδαιο ρόλο χθες! Αλλωστε, ο Ολυμπιακος ειναι μια απο τις τρεις ομαδες, που εχουν στην φανέλα τους την διαφήμιση της UNICEF! Οι αλλες ειναι, η Ισπανική Μπαρτσελονα και μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του Νοτιοαμερικανικου ποδοσφαίρου! Τα έσοδα του αγώνα με τον Απόλλωνα, που υποβιβαστηκε στην Β´ Εθνικη κατηγορία, στην Φουτμπολ Λιγκ, οπως πλεον λέγεται, δόθηκαν για να εμβολιαστούν τα παιδια του κόσμου! Δόθηκαν, οπως και πολλα αλλα χρήματα, στην UNICEF!

           



Μολις τελείωσε το παιχνιδι με τον Απόλλωνα (νικησε ο Ολυμπιακος με 1-0, χωρις βεβαια ο πρωταθλητης να φορτσάρει!), άρχισαν οι χοροί! Άρχισε η φιέστα! Εντυπωσιακή! Ενας κατακόκκινος ωκεανός που γέμισε τον Ουρανό, οχι μονο της Αττικης, αλλα ολόκληρης της Ελλαδος! Το γλέντι, ειχε ξεκινήσει...
           Η εξέδρα, στην οποια ανέβηκαν οι πρωταθλητές, το "πάρκο", στο οποιο εβαλαν, τα 40 πρωταθλήματα, τα φεγγαλικα, με τα οποια ο Ουρανός του Φαληρου, του Πειραιά και γενικα της Αττικης πήρε μια άλλη όμορφη εικόνα, στήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ!..
           Αφου περασαν τα παιδια με μεγαλα κόκκινα μπαλόνια που ειχαν το σήμα του Ολυμπιακού και της UNICEF και τα οποια στολισαν τον Ουρανό, οταν τα παιδια τα άφησαν να...πετάξουν, ήρθαν τα κύπελλα των 40 πρωταθλημάτων και αμεσως μετα, οι τιμητικές διακρίσεις!  
            • Στον Χούλιο Λοσαντα, στον άνθρωπο, που εκανε τον κοσμο να εμπνευστει εκεινο το εκπληκτικό σύνθημα. "Στην πάντα... Στην πάντα ερχεται (αλλοι έλεγαν περνάει...) ο Λοσαντα"!!
            • Στον αειμνηστο μεγαλο πρόεδρο του Ολυμπιακού, στον Σταυρο Νταϊφά! Σε αυτον τον άνθρωπο που αναγεννησε τον Ολυμπιακο στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ηταν αφιερωμένος ο φετινός 41 τιτλος!!!
            Και βεβαια εκει που εγινε το "έλα να δεις", ειναι οταν άρχισε η παρουσίαση των παικτών, των πρωταγωνιστών της εφετινής μεγάλης επιτυχίας και του..."αρχιμαστορα", του προπονητη Μιτσελ!..
            Στο τέλος ολοι έδωσαν όρκο για την κατάκτηση και του αλλου τίτλου, του Κυπέλλου  Ελλαδος και φυσικα για την κατάκτηση του 42 πρωταθλήματος! Ραντεβου στο ιδιο σημείο και του χρόνου!!! Αυτο ακουστηκε απο τον ΩΚΕΑΝΟ, απο ολο τον κοσμο του Ολυμπιακού! 
            Παιδια... Και του χρόνου!!!




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου