ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΦΤΩΧΟΣ!!!

• Ενας στους τέσσερις...
• Δουλευουν περισσοτερο!
• Πρωτη στην ανεργία των νέων...

           


Μπορει!
           Μπορει τα πραγματα, να πηγαίνουν, προς το καλύτερο, οπως ολοι ομολογούν...
           Μπορει, υστερα απο ολα οσα περάσαμε τα τελευταία χρονια, να αρχίσουμε δειλά, δειλά να βγαίνουμε στην αγορά... Οχι πως θα ειναι καλυτερα, αλλα τέλος πάντων...
           Ομως...
           Ομως τιποτα δεν εχει αλλάξει! Και το πιο αληθινο. Δεν προβλέπεται να αλλάξει στο εγγύς μέλλον! Πρεπει, δυστυχως, να περάσουν πολλα, μα παρα πολλα χρονια και αν έρθουμε ακομα και τοτε, στα...ίσια μας!!!
           Ετσι, ο κίνδυνος δεν εχει περασει! Ο κίνδυνος της φτώχειας του Ελληνα ειναι μεγάλος!..
           Πρεπει να σας πω, πως το 23,7% αντιμετωπίζει την φτώχεια! Ειναι, για την ακρίβεια, φτωχός! 
           Ναι! Ο ενας στους τέσσερις ειναι...,μάλλον εχει πάρει τον δρομο της φτώχειας! 
          
 Αυτο απέδειξε ερευνα που εκανε η Κομισιόν! Μια ερευνα, για την απασχόληση και την κοινωνική κατασταση στις χώρες της ΕΕ!!! Θα πρεπει ακομα να υπογραμμίσω, πως στην Ελλάδα και παντοτε με τα στοιχεία της έρευνας, καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση στον κίνδυνο της φτώχειας στην ΕΕ, απο το 2011, εως και το 2013!!! Μαλιστα στο ιδιο χρονικό διάστημα ολοι έχουμε υποστεί μεγαλη μειωση του διαθέσιμου εισοδήματος μας!..
           Τωρα!
           Εμεις, δουλεύουμε τις περισσοτερες ώρες απο όλους τους άλλους!
           Ειναι γεγονος, οτι ολοι οι Ελληνες εργάζονται, κατα μέσο όρο  43,7 ώρες την εβδομάδα! Αυτο μας κατατάσσει στην πρωτη θεση της Ενωμένης Ευρωπης!  Μας...ακολουθεί η Πολωνία με 42,5 ώρες! Και αμέσως μετα η Κύπρος  με 42,4 ώρες την εβδομάδα! Και ερχεται στην συνέχεια, η Πορτογαλία με 42,2 ώρες! Και η Αυστρία με 42,15 ώρες την εβδομάδα!!! 
           Απο την...άλλη πλευρα οι Φινλανδοι, εργάζονται τις λιγότερες ώρες, απο όλους τους άλλους Ευρωπαίους!!! Σύμφωνα με την έκθεση της Κομισιόν δουλεύουν 39,7 ώρες! Τους ακολουθούν οι Ούγγροι και οι Γάλλοι!!!
           Στο ζήτημα της ανεργίας, ιδιαιτερα της ανεργίας των νέων βρισκόμαστε στην χειρότερη θεση, απο όλους τους άλλους Ευρωπαίους! Υπολογίζεται πως μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο, χωρις δουλεια ηταν περισσοτερα απο 3.100.000 άτομα, στην ηλικία απο 15, μέχρι και 24 ετών!!! Και μας... ακολουθεί η Ισπανία!
           Τρελα πραγματα!..
           Ομως...
           Ε, ναι λοιπον, ο Ελληνας ειναι...
           Δουλευταράς , αλλα φτωχός!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου