Η ΠΡΩΤΗ...ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ!!!

• Ολοι οι υποψήφιοι σε...τεστ!
• Σε 13 γλώσσες, η...αναμέτρηση!
• Στις 28 Απριλίου, στο Μααστριχτ...

         


  Άρχισαν τα...όργανα!
           Βεβαια οι...ομαδες ειναι απροπονητες!
           Οι...αγώνες, σκληροί και χωρις έλεος, ξεκινούν, σε περιπου 27 ημερες!!!
           Παρόλα αυτα και παρα το γεγονος, οτι οι...ομαδες ειναι, επαναλαμβάνω, απροπονητες τα... ντερμπι ξεκινούν στις 28 Απριλίου, στο γνωστο μας Μάαστριχτ! 
           Η Ολλανδία, ετοιμάζεται, για το πρωτο "κρας τεστ" των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν! 
           Εκει λοιπον, θα συγκεντρωθούν οι...ομαδες, οι υποψήφιοι καλυτερα, και θα απαντήσουν στα πολυ καυτα ερωτηματα των 700 νέων ψηφοφόρων! Οι ψηφοφόροι, εχουν επιλέγει απο ολες τις χώρες της Ευρώπης!..
           Αυτα τα 700 νεα παιδια, θα θέσουν τα ερωτηματα τους. Εκει που θα ρίξουν το βάρος, ειναι στην ανεργία και πως σκέπτονται οι υποψήφιοι να την αντιμετωπίσουν!..
           Σε αυτα, τα ερωτηματα, θα απαντήσουν οι υποψήφιοι.
         


   • Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
   • Μαρτιν Σουλτ.
   • Αλεξη Τσιπρας.
   • Γκι Φερχοφσταντ.  Και
   • Ζοζε Μποβέ, η  Σκα Κελερ.
           Αυτοι οι πεντε, που θα διεκδικήσουν τον..."τίτλο" του προεδρου της Κομισιόν, πρεπει μέσα σε 90λεπτα, να δώσουν το...στίγμα των προθέσεων τους! Πως και τι σκέπτονται να κανουν με το πολυ πολυ δυσκολο πρόβλημα της ανεργίας, η οποια σε μερικα χρονια, εαν δεν βρεθει λύση, τείνει...,πιο σωστα, θα πνίξει την Ευρώπη! Θα απαντήσουν λοιπον, για το τι θα κανουν, εφ' όσον εκλεγούν! Να σας πω, πως ηδη εχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι ερωτησεις, απο τις οποιες και θα επιλέγουν οι πιο σκληρές, για να απαντηθούν, απο τους πεντε!..
           Δεν αποκλείεται να έχουμε και αλλες δυο ακομα, αναμετρήσεις, οι οποιες, θα γινουν σε...
"αλλα γήπεδα"! Οχι ομως έξω απο τις Βρυξέλλες! Πιθανές ημερομηνίες ειναι η 15 και 20 Μαΐου...
           Στο πρωτο ντερμπι, ο ανταγωνισμός, θα ειναι σκληρός, αδυσώπητος, γιατι οι υποψήφιοι, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις! Η...αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε 13 γλώσσες! Και εκτός απο την ανεργία στην Ευρώπη, οι υποψήφιοι, θα απαντήσουν και για την εκπαίδευση, οπως και  για την συμμετοχη των νέων στην πολιτική!.. 
           Η μετάδοση, θα γινει, οπως υπογράμμισα σε 13 γλώσσες. Στα Αγγλικά, τα Γαλλικα, τα Γερμανικά, τα Ελληνικά, τα Ιταλικά, τα Ισπανικά, τα Ουγγρικα, τα Ρωσικα, τα Αραβικά, τα Τουρκικά, τα Ουκρανικα και τα Περσικα!
           Πιστευω, πως μια τετοια συνάντηση, σε μια πρωτη δοκιμασία (δεν μου αρέσει η ξενόφερτη λεξη κρας τεστ...) αξίζει να την παρακολουθήσουμε... Αλλωστε αφορά το μέλλον των παιδιών και των εγγονων μας στην Ευρώπη!
           Και ναι ολα θα ακουστούν, γιατι ειναι...
           Η πρωτη...δοκιμασία!!!

           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου