Η...ΑΓΓΑΡΕΙΑ!!!

• Ο "κακός" εαυτός του...
• "Φταιει", η υπεροψία του;
• Ο Ολυμπιακος και οι αλλοι...

           



Δεν μπορει...
           Βλέπω μάλλον, άλλον...αγώνα!
           Είμαι, οχι στο "Γεωργιος Καραισκακης", αλλα σε αλλο γηπεδο!!!
           Δεν εξηγούνται, διαφορετικα, ολα οσα είδα στο "ντερμπι" με τον ουραγό Άρη, που ηδη εχει πάρει τον δρομο του υποβιβασμού!!!
           Ολοι!
           Ναι! Ολοι..."τριβαμε τα ματια μας", απο το θέαμα, που βλέπαμε!
           Οχι!
           Οχι, δεν ειναι αυτος, ο δικός μας Ολυμπιακος! Δεν μπορει να ειναι αυτος ο πρωταθλητης της Ελλαδος! Και μαλιστα πρωταθλητης πεντε μήνες πριν απο την λήξη του πρωταθλήματος και με μια τεράστια βαθμολογική διάφορα απο τον δεύτερο και τους άλλους!!! 
           Δεν μπορει λοιπον, αυτη η ομαδα να ειναι ο Ολυμπιακος! Εκείνη η ομαδα που έφθασε στις 16 καλυτερες της Ευρώπης, δηλαδη... Η πιο πλούσια ομαδα της Ελλαδος! Η ομαδα, ναι ναι,  με τους καλύτερους παίκτες! Παίκτες απο το...πανω ράφι!.. Παίκτες ακριβοπληρωμένους!!!
           Ηταν! 
          



Ηταν ο χειρότερος Ολυμπιακος, που εχω δει, απο την έναρξη του πρωταθλήματος! Δεν μπορει αυτος ο Ολυμπιακος, με τις οποιες μικρες αλλαγές που επιχείρησε, κάνοντας πολυ σωστα, ο προπονητής, να εχει τετοια εικόνα! Οταν διαθετει παίκτες, που μπορουν να φτιάξουν τρεις ισάξιες εντεκαδες, δεν ειναι δυνατον, να παρουσιάζει τετοιο θέαμα, οπως αυτο στο "Καραισκακης", με τον Άρη! 
           Ειναι ντροπη! Ντροπη για όλους!!!
           Ο Ολυμπιακος των εκατομμυρίων ηταν αντίπαλος του "κακού...εαυτού του"! Δεν μπόρεσε να...διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας της ομαδας της Θεσσαλονίκης, με αποτελεσμα το 0-0, να παραμένει πεντε λεπτα πριν απο την λήξη του...ντερμπι! Γιατι σε εκεινο το σημείο ο Βλαντες, με... προβολή έπειτα απο σέντρα του Χολέβα απο τα αριστερά, έστειλε την μπαλα στα δίκτυα της εστίας του Άρη, κάνοντας ετσι το τελικο 1-0!!!  Μπορει, να "φταίει", η υπεροψία του! Η μεγαλη βαθμολογική απόσταση απο τους άλλους! Η αντιμετώπιση "αφ'υψηλου" των υπολοιπων ομάδων! Ισως και η κούραση! Πολλες οι...δικαιολογίες!!!
           Σωστα!
           Σωστα. Ειναι γεγονος οτι ολες οι ομαδες περνάνε κριση! Κανουν κοιλιά! Μονο που εσυ Ολυμπιακε, ΔΕΝ εχεις το δικαίωμα να κανεις κατι τετοιο! Δεν το ανέχονται τα εκατομμύρια των φίλων σου!.. Δεν σου το επιτρέπουν! Και εχουν δίκιο! Οταν διαθέτεις τρεις ισάξιες εντεκαδες δεν υπαρχει καμια δικαιολογία!!!
           Ναι!
           Ναι ο αγώνας του με τον Άρη, ηταν...,η έδειχνε, ο Ολυμπιακος, πως εκανε...ΑΓΓΑΡΕΙΑ!!!
           Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια! Μια αληθεια ομως που ΟΥΔΕΙΣ την...πιστευει!!!
           Οταν δεν εχει κίνητρα, ναι κανεις κατι χωρις να σε πολυ ενδιαφερει το αποτελεσμα...
           Και για τον Ολυμπιακο, το ματς με τον Άρη ηταν...
           Η...αγγαρεία!!!
          
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου