ΚΑΙ..."ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ"!!!

• Νεο...σφάλμα του Αλέξη!
• Τσουνάμι για τον ΣΥΡΙΖΑ...
• Η ανησυχία μεγαλώνει!

           


 Και ενω καλα καλα, δεν εχουν κοπάσει τα μεγαλα κύματα, απο ολα οσα είδαν το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστικά πρόσωπά την Σουλειμαν Σαμπιχα και τον αναπληρωτή καθηγητή στο Παντειο Πανεπιστήμιο, τον Δημήτρη Χριστόπουλο, ενα νεο πελώριο κύμα ερχεται και κανει, για την ακρίβεια να παρασύρει τον ΣΥΡΙΖΑ στον "γκρεμό"!!!
           Πρόκειται για μια νεα ιστορία, η οποια γράφεται και αυτη στην δικη μας Θράκη! 
           "Πρωταγωνιστής", σε αυτο το...τσουνάμι των αποκαλύψεων ειναι ο μέχρι και πριν απο λιγες ώρες υποψήφιος περιφερειακος σύμβουλος στην Ανατολική Μακεδονια-Θράκη, ο Αχμετ Κουρτ! 
           Οταν λοιπον εγινε γνωστη η δραση του και προκειμενου να αποφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, την κατακραυγή του κόσμου, οτι συνεργάζεται...,οτι φτιάχνει τις λίστες των υποψηφίων, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Προξενιου της Τουρκίας, τον...ανάγκασαν σε παραίτηση! Μαλιστα, οταν του ειπαν αν ολα οσα...κυκλοφορούν, ειναι αληθεια, εκεινος απάντησε. "Είμαι αυτος που είμαι..."!!!
           



Τωρα!
           Τωρα, ο Αχμετ Κουρτ, οπως ολοι γνωρίζουν, ειναι πρόεδρος της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης! Να σας πω, πως η δραση της Ένωσης αυτής, ειναι γνωστη. Οι επαφές που εχει με το Τουρκικό Προξενείο, ειναι στενές!
           Ακομα, ο κ. Κουρτ, οπως εγινε γνωστο, εχει "εκλεκτικές συγγενειες" και με καποια αλλα "περίεργα πολιτικα μορφώματα", οπως το Εθνικιστικο μειονοτικό κομμα DEB, το οποιο εχει ιδρύσει το 1991 ο Σαδικ Αχμετ! Ειναι το κομμα, που οπως εχω σχολιάσει παλια θελει να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές! Και με την ευκαιρια να σας πω οτι, ο...μέχρι πριν απο λιγο καιρο "εκλεκτός" του ΣΥΡΙΖΑ, εχει δηλωσει τον θαυμασμό του, για την αποφαση αυτη του κ. Αχμετ! Δήλωσε μαλιστα πως "η Τουρκική μειονοτητα της Δυτικής Θράκης, θα περασει με επιτυχία τις εξετάσεις! Ας ειναι ανοιχτός ο δρόμος μας..."!!!
           Ολοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν, τα λογια αυτα του Αχμετ Κουρτ, ιδιαιτερα τωρα που ολα παίζονται! Ο κύριος αυτος, σε πρόσφατο ταξίδι του στην Τουρκία, αφου κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του Μουσταφα Κεμαλ, ειχε επαφές και με το φασιστικό κομμα MHP του Ντεβλετ Μπαχτσελί, στον οποιο εδωσε και τιμητική πλακέτα του συλλόγου της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης!!! Θα πρεπει να σας πω, οτι το κομμα αυτο, το ΜΗΡ, ειναι οι "Γκρίζοι Λύκοι"!!!!!
           Και νεο φάουλ λοιπον, απο τον Αλέξη Τσιπρα λοιπον...
           Δεν τον...προλαβαίνουμε πια! Μου ειπε ενας καλος φιλος μου, απο τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!!! Και ισως εχει δίκιο! Το ενα λαθος, ερχεται μετα το αλλο... 
           Ντόμινο δηλαδη...
           Και ευτυχώς, που ο..."Γκρίζος Λύκος" παραιτήθηκε της υποψηφιότητας του...
           Ευτυχώς!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου