ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

• Η ντροπη του τελικού...
• Ουτε και η χουντα ετσι...
• Μονο ηλεκτροφόρα καλώδια λειπουν!

          

Τοσα...
           Και τετοια μετρα, για εναν αγώνα ποδοσφαίρου δεν εχω...ματαδει!
           Στα πενηντα χρονια της δημοσιογραφικής μου καριέρας, ουδέποτε οι αρμόδιοι πήραν...,για την ακρίβεια απέκλεισαν μια πόλη και μαλιστα οπως η  Αθηνα!..
           Μπορει, σε αλλες χώρες, ο τελικός αγώνας του κυπέλλου, να ειναι και ειναι γιορτή! Σε εμας, εδω στην Ελλάδα, ο τελικός ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ!!! 
           Με ευχες μονο δεν γινεται τιποτα! Πρεπει να αλλάξουν πολλα... Ομως αυτο ειναι θεμα ενός αλλου σχολίου μου!
           Σημερα...
           Σημερα, για τον τελικο του Κυπέλλου Ελλαδος, οι υπεύθυνοι πήραν τοσα πολλα και τετοια μετρα, που δεν ειχαν το θάρρος-θρασος, ουτε και οι Συνταγματάρχες της χούντας να παρουν, στην παντοδυναμία τους!!!
           Σημερα,για ενα αγώνα ποδοσφαίρου οι αρμόδιοι (υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Αστυνομία), απο το πρωι απαγορεύουν την κίνηση και τις συναντήσεις σχεδον στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας!!!!!  Εαν λοιπον θελει μια παρέα, πεντε-δέκα φίλων να συναντηθεί κάπου στο κέντρο για να παει  εκδρομή, τοτε εαν τα άτομα δεν..."διαλυθούν ήσυχα", θα συλληφθούν! Ναι! Οπως το διαβάσατε... Θα τους πανε μέσα! Κατι που ουτε η χουντα των Συνταγματαρχων δεν τόλμησε!!!!
          

Πρωτοφανή μέτρα της Αστυνομίας για τον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΠΑΟ
Και δεν...φθάνουν, οπως φαίνεται, τα μετρα αυτα... Ουτε και οι 4.000 αστυνομικοί που εχουν αναλάβει την τήρηση της τάξης... Το Ολυμπιακο Στάδιο εχει γινει φρούριο!!! Εχουν μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αγκυλωτα συρματοπλέγματα, παντου! Τετοια, που βλέπουμε μονο στα σύνορα μεταξυ εχθρών-κρατών! Τα μονα που λείπουν ειναι τα ηλεκτροφόρα καλώδια! Η ξεφτίλα, δηλαδη!..
           Φταίει κάποιος για αυτο;
           Και βεβαια. Την ευθύνη φερει εξ'ολοκληρου ο ΠΑΟΚ. Η ομαδα της Θεσσαλονίκης, με ολα οσα εκανε στον ημιτελικό αγώνα με τον Ολυμπιακο, έπρεπε να αποκλειστει, οχι μονο απο τον τελικο του Κυπέλλου, αλλα απο καθε Ευρωπαϊκή διοργάνωση! Κατι, που ισως κανουν τελικα, η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ μιας και η ΕΠΟ αδυνατεί να πράξει!
           Ο ΠΑΟΚ, φταίει για ολα!.. Και τελικα την...νύφη την πληρωνει ο λαος, ο κοσμος, που λες και βρισκόμαστε σε δικτατορία, του απαγορεύουν την ελευθερία του! Την άνετη κυκλοφορία μέσα στο... σπιτι του! Αυτη ειναι η μονη αληθεια...
           Το μονο που μένει ρεε μαγκες εκει στο υπουργείο, ειναι η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!! Ετσι;
           Η απόλυτη ξεφτίλα!
           Ντροπη! Ντροπη ρεε...
           Ολο αυτο, με τα μετρα, τα αγκυλωτα συρματοπλέγματα στο Ολυμπιακο Στάδιο και η απαγόρευση της κίνησης και των συγκεντρώσεων στους περισσότερους δρόμους της Αθήνα, εχουν γινει πρωτο θεμα σε ολα τα ΜΜΕ οχι μονο της Ευρώπης, αλλα ολου του κόσμου!!!
           Η ξεφτίλα!!!!

           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου