ΡΕΕ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!

• Οι "ευθύνες" της Κυβερνησης...
• "Νυχτερινή" ανακοίνωση του Παπανδρεου!
• "Σωτήρας" μας, ο Γιωργακης!

          
Δεν τον καταλαβαίνω!
           Αυτο, το παιδι ειναι σαν τον..."αγελαδαρη", που ενω εχει αρμεξει την αγελάδα και ο κάδος, ειναι γεμάτος, ασχολείται για λιγο με κατι αλλο και τοτε αυτη (η αγελάδα...) βρίσκει την ευκαιρια και με κλωτσιά χύνει το γάλα!..
           Ετσι και ο πρωην Πρωθυπουργος, ενω ασχολείται με τις "ομιλίες" του  στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα των χωρών, που τον...καλούν, αναπτύσσοντας το θεμα ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, θελει τωρα να μας...ΣΩΣΕΙ!!!!!
           Για αυτο, οπου και αν ειναι, τονιζει πως εκεινος ειναι ο ανθρωπος που μπορει και εχει τον τροπο, για να βγούμε απο το αδιέξοδο! Ξεχνάει ομως ο κύριος αυτος οτι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, για την κατάντια μας αυτη, ειναι ΑΥΤΟΣ και ΟΥΔΕΙΣ αλλος!!!
           Ακομα, πως ειναι δυνατον, ο ελληνικός λαος να ξεχάσει, ολα, οσα, απο το ακριτικό νησι μας, το Καστελοριζο, μας ειπε, μας ανακοινωσε με διάγγελμα του, ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου; Οταν χωρις να μας ρωτήσει, μας εβαλε στο περιβόητο "Ταμειο Στήριξης", στο ΔΝΤ, κατι που πριν εκλεγεί πρωθυπουργος, αρκετούς μήνες πριν, ειχε συμφωνήσει με τον διευθυντή (του ΔΝΤ) τον γνωστο κ. Στο Καν; Μπορει; Ειναι δυνατον να το ξεχάσουμε αυτο κ. Παπανδρεου; Ε; 
         

 Τωρα λοιπον, αυτος ο ανθρωπος πιστευει οτι ειναι εκεινος που μας έσωσε...,η μάλλον ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!! Ομως, πως "ο δολοφόνος μπορει να ειναι και αθώος", δεν το καταλαβαίνω!.. Εκεινο, παντως, που γνωριζω καλα ειναι οτι ολοι ζούμε εναν εφιάλτη, χωρις να ευθυνόμαστε! Και το θεμα, ειναι πως, δεν μπορει κανεις να μας διαβεβαιώσει, το ποτε θα τελειώσει, αυτος ο εφιάλτης!!!
           Και ναι...
           Ναι! Δεν τον καταλαβαίνω, τον Γιωργακη, που τοσα και τοσα εχει κανει στον ελληνικο λαο και κυκλοφορεί, ακομα ελεύθερος, να θελει να...ρίξει την Κυβερνηση, επειδη δεν του φθάνει μονο η απόλυση του Μπαλτακου, υστερα απο οσα εγιναν με το γνωστο UIDEO, που εδωσε στην δημοσιότητα ο Ηλίας Κασιδιαρης της Χρυσής Αυγης! Δεν του φθάνει αυτο... Θελει και κατι παραπανω... Ισως την...παραίτηση της κυβερνησης!!!
           Ρίχνει, που λέτε τα...βέλη του, κατα της κυβερνησης του Αντώνη Σαμαρα, τονίζοντας, οτι το "κυρίαρχο διακύβευμα ειναι η δημοκρατια"!!! Και ακομα λέει, πως ειναι, "επιτακτική η ανάγκη ενότητας των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων, με γνώμονα την προάσπιση της δημοκρατίας και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος..."! Εκει που πρεπει να σταθω πιο πολυ ειναι στην κατάληξη της...δήλωσης του πρωην πρωθυπουργού. Αναρωτιεται λοιπον ο κύριος πρωην. "Πως ειναι δυνατον, με αυτα τα δεδομένα, η κυβερνητική συνεργασία να λειτουργεί επ'ωφελεία της χωρας και των Ελλήνων;"
           Τωρα τι του λες;
           Ε; Μου λες;
           Ρεε, τον Γιωργακη!!!
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου