ΤΟΝ..."ΠΑΕΙ"!!!

Νεο κομμα απο τον...Πανικα!
• Τον...έριξε η ΝΔ.
• Το...διαζύγιο, απο τους "γαλάζιους"!

          
Με τον Παναγιώτη Ψωμιαδη, συνδέομαστε με φιλια δεκάδων ετών!
           Απο τοτε που έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης... Και βεβαίως η μετέπειτα εξέλιξη του ηταν, πολυ πολυ γρήγορη! 
           Εγινε Βουλευτης!       
           Εγινε Νομάρχης! 
           Εγινε Περιφερειάρχης! Με τα γνωστα γεγονότα, τα οποια του στέρησαν το αξίωμα του, με τις δικαστικές αποφάσεις... Και τωρα;
           Γινεται και αρχηγός κόμματος!
           Η ιστορία εχει ως εξής.
           Οταν ο κ. Μπουρας της ΝΔ, του ανακοινωσε, οτι δεν...χωράει στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή, ο...Πανικας έφυγε και χωρις δευτερη κουβέντα, δήλωσε στους δημοσιογράφους. "Είμαι ελεύθερος πια..."!
           
Με την δήλωση του αυτη ο πρωην Βουλευτης της ΝΔ, "κλείνει ενα κεφάλαιο 35 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας..."! Εδω θα πρεπει να τονισω, πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε και για ενα "οριστικό διαζύγιο απο την παράταξη..."!!! Δεν ειναι ψέμα οτι καποια στιγμη, ο πρωην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρωην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αναρωτήθηκε, λέγοντας...,η, μάλλον χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους ειπε. "Πως ειναι δυνατον η ΝΔ να διώχνει απο την ομαδα της τον Μεσσι, η τον Ροναλντο;"!!! Οταν κάποιος απο τους συναδέλφους μου τον ρώτησε,  "Ετσι αισθάνεσθε για τον εαυτόν σας; Ως Μεσσι, η Ρονάλντο;",  εκεινος απάντησε με δυο λέξεις. "ΣΥ ΕΙΠΑΣ"!!!
           Επειδη γνωριζω, πολυ καλα τον Παναγιώτη Ψωμιαδη, οπως και τους αγώνες του για την Νεα Δημοκρατια, πιστευω οτι και στη νεα του προσπάθεια, θα παει καλα! Και αυτο, γιατι εχει την αγαπη του λαου. Ετσι είμαι σίγουρος για την επιτυχία του στις ερχόμενες εκλογες για το Ευρωκοινοβούλιο!
           Ο λαος, τον...παει τον Ψωμιαδη!
           Αυτη ειναι η αληθεια...
           

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!! ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή