ΜΕ ΤΟ...ΤΣΟΥΒΑΛΙ!!!

• "Επεσαν" πολλα..."τεμάχια"!
• Το πιο γρήγορο γκολ...
• Εχουμε μια...στροφή ακομα!

           


 Πήγα!
           Ναι, πήγα μαζυ με φίλους στο καφε της γειτονιάς μου, στον Paul, για να δώ τους αγώνες της προτελευταίας ημέρας του ποδοσφαιρικου πρωταθλήματος!
           Εδω, στο Ίντερνετ καφε, μαζεύονται "οπαδοι" απο ολες τις ομαδες, "προπονητές" (και οπως ειναι γνωστο, απο δαύτους έχουμε πολλους...) και "ειδικοι συστημάτων", που πρεπει, έπρεπε,  πιο συγκεκριμένα, να ακολουθήσουν οι ομαδες!!! 
           Και ολο αυτο, οι φωνές..., οι τσακωμοι..., οι χειρονομίες...και εκεινο, το "σου το λεω εγω...", πολυ πολυ μου αρέσει! Με...εξιτάρει, οπως χαρακτηριστικα λενε ολοι σε τέτοιες περιπτώσεις!.. Και ρεε παιδι μου, εκεινο που με εντυπωσιάζει, ειναι η περιπτωση του...οφσάιντ! Οπως και αυτη του ορισμού του πέναλτι!!! Στις περιπτώσεις αυτές δεν υπαρχει ουδεμία αποψη, η οποια να ειναι...λογική! Να..."στέκεται"! Δέκα άτομα...είκοσι διαφορετικες απόψεις!!! Και εδω ειναι η...ουσία των...ειδικών!!!
           Τωρα!
          


 Μου αρέσει, που η διοίκηση της σούπερ λιγκας εβαλε για έναρξης της προτελευταίας ημέρας του πρωταθλήματος, ιδια ώρα έναρξης! Και το εκανε αυτο, επειδη δεν έπρεπε οι ομαδες που ειναι κοντα στον υποβιβασμό, να γνωρίζουν το αποτελεσμα των άλλων... Λες και με τον τροπο αυτον θα ειχαμε "σωστα", "αδιαβλητα" αποτελέσματα! Μα οταν έχουμε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις δεν μπορει να μείνει τιποτα κρυφό!!! Ετσι και εγινε...
           Τα αποτελέσματα της προτελευταίας ημέρας, ειναι τετοια που σχεδον οι περισσότεροι τα... ανέμεναν! Τα ειχαν προβλέψει!  Μαλιστα, τα ειχαν..."παιξει" και στο στοίχημα!!!!
           Έπεσαν πολλα πολλα..."τεμάχια"! Γκολ με το...τσουβαλι!!!
           Ποτε, απο τοτε που έκανα ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, για το Ραδιοφωνο της δικης μας ΕΡΤ, της ΕΡΑ,  θυμάμαι να  εχει δεχθεί γκολ με την...σέντρα, ο Ολυμπιακος! Στα πρωτα τριάντα, ναι στα 30 δευτερόλεπτα του αγώνα!..
           Και ακομα οι ομαδες που κινδυνεύουν δύσκολα, η εύκολα τα κατάφεραν και νίκησαν!
           Ετσι! Την τελευταία αγωνιστική ημερα ολα θα κριθούν! 
           Απο τα αποτελέσματα αυτων των αγώνων, θα μάθουμε ποιες ομαδες θα πάρουν τον δρομο του υποβιβασμού! Βεβαια, απο τα αποτελέσματα της προτελευταίας ημέρας τα πραγματα δεν εχουν ξεκαθαρίσει! Αντίθετα έμπλεξαν χειροτερα! Αλλωστε οι...αποστάσεις ειναι τοσο κοντινές που ενα... τσαφ και ολα άλλαξαν!!!
            
 
Τον ιστορικό Άρη, για τον οποιο η κατασταση δεν αλλάζει (εχει ηδη υποβιβασθεί...), θα ακολουθήσει μια ακομα ομαδα, απο την Βέροια, την Ξανθη και τον Απόλλωνα! Μια απο αυτές μαλιστα, θα υποβιβασθεί με..."απευθειας εισιτηριο"!!! Ενω η άλλη ομαδα, θα ειναι υποχρεωμένη να δώσει αγώνα μπαράζ, με τις δυο τρίτες ομαδες της δεύτερης λιγκας μας!!! Βεβαια την πιο δύσκολη αποστολή την εχει ο Απολλωνας, ο οποιος θα παει στο "Γεωργιος Καραισκακης", καλείται να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητη Ολυμπιακο, τον οποιο ο πρόεδρος της ομαδας του Απόλλωνα ο κ. Βελλης, έβριζε και βρίζει καθημερινα!!! Η Ξάνθη, η οποια ηταν άτυχη στον αγώνα με τον ΟΦΗ, υποδέχεται στο γηπεδο της τον Παναθηναϊκό! Και τέλος η Βέροια παιζει στο γηπεδο της με τον Αστέρα Τρίπολης!
           Υπομονη!
           Σε μερικές ημερες θα ξέρουμε ποιες θα ειναι οι αλλες δυο ομαδες, οι οποιες θα ακολουθήσουν τον Άρη στον υποβιβασμό!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου