ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΗΝΥΜΑ!!!

Κωστας και Αντώνης μαζυ...
• Αυτο θα ήθελε και ο Εθνάρχης!
• ...Δεν περισσεύει κανεις...

   «Χέρι - χέρι» Σαμαράς - Καραμανλής για την ενότητα της παράταξης        
Ολοι...
           Ναι! Ολοι περίμεναν αυτη την...σκηνη! Αυτη την εικόνα!
           Τα φλας ηταν έτοιμα... Και την κατάλληλη στιγμη άναψαν και...αστραψαν!
           Οταν την Παρασκευή στο "Ιδρυμα Κωνσταντινος Καραμανλης", εκει στην Φιλοθεη οι δυο πρωθυπουργοί, ο πρωην Κωστας Καραμανλης και ο νυν Αντωνης Σαμαρας, συναντήθηκαν και ήρθε η ώρα της χειραψιας, τοτε τα φλας, πήραν...φωτιά!..
           Ολοι "έπεσαν" πανω σε αυτο το στιγμιότυπο, το οποιο εκανε αστραπιαία τον γύρω του κόσμου!!! Ηταν, η χειραψία αυτη και το χαμογελο των δυο πολιτικών ανδρών, ενα μήνυμα αισιοδοξίας που εστάλη προς καθε κατεύθυνση!!! Ενα μήνυμα που το πήραν ολοι... Εχθροι και φιλοι! Και αυτο, ειναι κατι που πολλοι, απο τους αντιπάλους του κόμματος της ΝΔ, δεν ηθελαν! Η, πιο σωστα, ηθελαν να αποφύγουν!!!
           Με την συνάντηση αυτη των Σαμαρα Καραμανλη, "έφυγαν ολα τα σύννεφα", που ειχαν, αυτα, σκεπάσει τις σχέσεις τους, χρονια πριν! Ετσι τωρα και υστερα βεβαια απο την χειραψία και τις πρώτες, ναι τις πρώτες κουβεντες που αντάλλαξαν λιγο πριν απο το μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ του Κωνσταντινου Καραμανλη, ο..."πάγος έσπασε"!!!
           
Σαμαράς – Καραμανλής: Μήνυμα ενότητας από το μνημόσυνο του «Εθνάρχη»
Τωρα πλεον ο πρωην πρωθυπουργος και ο νυν πρωθυπουργος "βαδίζουν μαζυ", δίπλα - δίπλα! Και αυτο ειναι οχι απλώς καλο για την παράταξη, αλλα αριστο για όλους τους φίλους και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, που ειχαν χωριστεί, οχι σε δυο, αλλα σε πολλα πολλα στρατόπεδα!!
           Αλλωστε, οπως πολλοι, βλέποντας αυτη την χειραψία και τα...πλατιά χαμόγελα των δυο ανδρών, ομολόγησαν, αυτο ηταν η εναρξη, μιας νέας αρχής στην πολιτική γραμμή του κόμματος της ΝΔ!..
           Μαλιστα τα στελέχη της "Γαλάζιας παράταξης", τόνιζαν πως "η Νεα Δημοκρατια βαδίζει πια ενωμένη..."!!! Και καποια αλλα πρωτοκλασάτα στελέχη και παλιοι συνεργάτες του ιδρυτή της ΝΔ, υπογράμμισαν οτι "ο Κωνσταντινος Καραμανλης, θα απαιτούσε να ειναι ολοι μαζυ..."!!! Και ακομα ειπαν πως "ΟΥΔΕΙΣ περισσεύει απο μια τετοια μάχη..."!!! Και εδω που τα λέμε αυτη ειναι η μοναδική αληθεια...
           Ο αγώνας που δίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας και το Κομμα του, σε αυτη την πολυ δύσκολη περίοδο που περνάει η χωρα μας, χρειάζεται βοήθεια απο όλους τους Ελληνες. Ολοι πρεπει να συμβάλουμε στην έξοδο της Ελλαδος απο την οικονομικη κριση!..
           Και η "χειραψία μήνυμα", αυτο αποδεικνύει!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου