ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ...

• Δεν ειναι εύκολα τα πραγματα...
• Πολλα τα σενάρια...
• Χαμηλά ο...πηχυς!

     
     Οσο πλησιάζουν οι εκλογες, τοσα πολλα...σενάρια βγαίνουν στην...επιφάνεια!!!
           Σενάρια τετοια που δείχνουν τι ακριβώς...περιμένουμε!
           Και απ'οτι δείχνει ο κοσμος λιγο...,εως καθόλου, τον ενδιαφέρουν αυτα τα σενάρια!..
           Ετσι οι αρχηγοι των κομμάτων τα παίζουν πια, ολα για ολα, θέλοντας με τον τροπο αυτον να κερδίσουν κάποιους απο τους "αναποφάσιστους"!!! Απο την...κινούμενη άμμο!!! Απο τους...άλλους!!! Για αυτο βάζουν τον...πήχυ, αλλοτε ψηλα! Και αλλες φορες πολυ πολυ χαμηλά, ρισκαροντας ακομα και την θεση τους!..
           Βεβαια, δεν ειναι εύκολα τα πραγματα για κανενα κομμα! Πολυ δε περισσοτερο, δεν ειναι, για το ΠΑΣΟΚ και τον Αντιπρόεδρο και υπουργο των Εξωτερικών της Κυβερνησης και αρχηγο του Κινήματος και εκ των ιδρυτών της "Ελιάς", Ευαγγελο Βενιζελο!  
           Ο κ. Βενιζέλος, με ολα αυτα, που εχει πει τις τελευταίες ήμερες, εχει πάρει μεγαλο και φυσικα "υψηλό πολιτικο ρίσκο"! Ειναι κατι που οι πάντες το...ομολογούν και το παραδέχονται! Ομως ολοι, ναι ολοι αναρωτιούνται "που θα βγάλει αυτο το ρίσκο;", την στιγμη που το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, ειναι οπως φαίνεται, μαύρο!!!
         


  Ειναι γεγονος, απο την αλλη πλευρα, οτι τον Ευαγγελο Βενιζελο, τον ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα τα αλλα "να παει καλα η  Ελια"! Γιατι; Διότι, γνωριζει και μαλιστα πολυ πολυ καλα, πως διαφορετικα...,σε ενα απογοητευτικό εκλογικό αποτελεσμα πιο σωστα, θα τεθεί θεμα ηγεσίας!!! Και αυτο ειναι εκεινο που "ο Θεσσαλονικιός πολιτικός θελει να αποφύγει οπως ο διάολος το λιβάνι..."!!!
           Ομως!
           Ομως, σε καθε περιπτωση, σε καθε σενάριο δηλαδη, που αυτές τις ημερες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την...μουρμούρα απο τα στελέχη του κόμματος του, δεν την γλιτώνει, "ο κύριος Αντιπρόεδρος της Κυβερνησης"!!! Και αυτο ο Ευάγγελος Βενιζέλος το γνωριζει καλα και αυτο, ναι αυτο ειναι που τον φέρνει...,η μάλλον του προξενεί...ναυτία!..
           Εδω!
           Εδω, ο...πηχυς ειναι πολυ χαμηλά!
           Και αυτο, επειδη, εκει στην Χαριλάου Τρικουπη, πιστευουν οτι "το αποτελεσμα που θα φερει η Ελια, εχει μπροστα τον αριθμο '6'..."!!! Βεβαια το '6' ειναι μια καλη περιπτωση, γιατι, ισως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και της "Ελιάς",θα αποφύγει την...έξοδο του,οπως "λέει" το τρίτο σενάριο της ιστορίας...
           Πολλες φορες, το πολιτικο ρίσκο, "πιάνει"!!!
           Αλλες παλι οχι!!!
       ΣΗΜ.ΣΥΝΤ   Υπαρχει και ενα ακομα σενάριο που...βγήκε και παίζεται τωρα!
                               Το σενάριο αυτο "λέει", πως ο κ. Βενιζέλος, ισως γινει...μέλος  του Κολεγίου των Επιτρόπων της ΕΕ!!!
                               Θα τα ξαναπούμε ομως!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου